Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
The Unbroken Promise - Elkészült a bemutatkozó dal, koncert a Kék Yukban (2014.01.18) \

The Unbroken Promise - Elkészült a bemutatkozó dal, koncert a Kék Yukban (2014.01.18)Új zenekar érkezett a hazai vizekre The Unbroken Promise néven. A srácok még csak most álltak össze, de már ki is dobtak egy bemutatkozó számot Fear In Me címen amelyre várják a közönség véleményét. Koncertek terén sem lazsálnak, 2014.Január 18-án már láthatóak lesznek a Kék Yuk-ban ahol fellép még a: Turn of Mind, Absolved, Orion Dawn és még lassan kiderül egy nagyobb név is.

A srácok bemutatkozó anyagát meg tudjátok hallgatni itt:
http://www.youtube.com/watch?v=fl6ayzFWeks
Letölteni pedig innen tudjátok:
http://www.mediafire.com/download/9a2aaet5asb0212/The+Unbroken+Promise+-+Fear+In+Me.mp3

Olavi - 2013-12-21 (18:07) Hozzászólások: 0
Amoral - Új borító, dallista és megjelenési dátum (2014.02.14) \

Amoral - Új borító, dallista és megjelenési dátum (2014.02.14)Az Amoral napvilágra hozta február 14-én megjelenő Fallen Leaves & Dead Sparrows c. új albumának borítóját és dallistáját. A lemez CD-n, dupla vinylen és digitális letöltésen keresztül lesz elérhető. Aki Siltala felel a borító művészi kidolgozásáért. Az ő munkái láthatóak a Decrowning és a Reptile Ride c. korábbi albumok borítóin is. "Hogy hetekkel a hivatalos megjelenés előtt meghallgathassatok egy vadiúj dalt, iratkozzatok fel az Amoral Times-ra, az együttes új havi hírlevelére! Ez a zenekar által írott havi információs csomag frissítéseket, turné híreket, képeket, videókat, egyéb dolgokat fog tartalmazni. Mindenfélét, amiről úgy gondoljuk érdekes lehet az Amoral rajongó számára.

[Tovább...]

Olavi - 2013-12-21 (18:07) Hozzászólások: 0
RedHeart - Koncert a Mobilmániával karácsonykor (2013.12.26) \

RedHeart - Koncert a Mobilmániával karácsonykor (2013.12.26)Egy óriási fordulat és tengernyi új dal veszi kezdetét a RedHeart életében december 26-án. A fővárosi legények új saját szerzeményekkel és új cover dalokkal várják a rock and roll szerelmeseit december 26-án a Barba Negraban. A RedHeart ez idáig kizárólag az AC/DC stílusát követte. Ez azonban változni fog jövőre, amiből egy kis ízelítőt már a Mobilmánia előtt kapunk. Persze azért óriási változásokra nem kell gondolni. Nem fognak hardcore zenét játszani a RH tagja. Maradnak a rock and roll mezsgyéjén. „Szinesítünk, újítunk jövőre, hiszen a lemezünk is meg fog jelenni csupa új dalokkal. Márciusban lesz az RH 3 éves, e körül fog megjelenni a z első korong is. A koncerteken már több, mint egy éve szinte ugyanazokat a dalokat toltuk. Ezen változattunk és ugye az első lemez előfutára volt a 2011-es demo, ami szinte kizárólag AC/DC hangulatban íródott. Ennél azért jóval színesebbek lettek az új dalok. Remélem tetszeni fog a nagyérdeműnek! Igazából a jövő évi első buli lesz vadonatúj, de már a dec. 26-ai is ebben a hangulatban fog zajlani” – mesélte lapunknak Peru a csapat frontembere.

Olavi - 2013-12-21 (18:07) Hozzászólások: 0
MGMT, Volbeat és Bring Me the Horizon Sopronban - Az első világsztárok a 22. VOLTra \

MGMT, Volbeat és Bring Me the Horizon Sopronban - Az első világsztárok a 22. VOLTraKarácsony előtt egy héttel 3 nevet jelentettek be a VOLT Fesztivál szervezői. Ma már biztosra vehető, hogy jövő júliusban Sopronban lép színpadra a dán Volbeat, a brit Bring Me The Horizon és a nyugat-európai fesztiválok szupersztárja, az amerikai MGMT. A VOLTot pár hete Európa legjobbjának jelölték a közepes méretű fesztiválok között, a kontinens egyetlen meghatározó versenyén, amelynek díjait januárban adják át Hollandiában. Miután a jövő évi VOLT Fesztiválra a kedvezményes bérletek gyorsan elkeltek, ezért újabb 2000 db-ot dobtak piacra a szervezők.

[Tovább...]

Olavi - 2013-12-21 (18:07) Hozzászólások: 0
Historica - Lemezbemutató koncert a Crazy Mamában (2013.12.21.) \

Historica - Lemezbemutató koncert a Crazy Mamában (2013.12.21.)Karácsonyi lemezbemutató koncertre készül a magyar történelmi rock letéteményesének számító Historica zenekar. A vendégfellépőkkel is színesített ünnepi hangversenyre ezúttal a Crazy Mama Music Clubban kerül sor. Ézsiás Péter zenekarával immár több, mint tíz esztendeje a magyar történelem jeles eseményeinek rockzenébe ágyazott felidézésén, megismertetésén munkálkodik. A Historica a kezdetektől többször is átalakult, jelenleg a zenekarvezető- énekes mellett Gönczi György gitározik, Berkes Károly – kisebb-nagyobb megszakításokkal újra - basszusozik, Bazsó József dobol, a billentyűket, ahogy eddig is, Hegyi Károly kezeli.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-12-20 (18:03) Hozzászólások: 0
5 ÉVES A MOBILMÁNIA! \

5 ÉVES A MOBILMÁNIA!

Fantasztikus újdonsággal zárta az évet a Mobilmánia együttes, hiszen megjelent az első magyar 3D Blu-ray koncertfilm, amely a zenekar tavalyi Pecsa Szabadtéri színpadon bemutatott koncertjének anyagát tartalmazza. Eddig Európában mindössze egyetlen hasonló kiadvány jelent meg, amely egy Metallica koncert felvétele és mindössze egy hónappal előzte meg Zefiéket. Az elmúlt 5 esztendő igazi diadalmenet volt az együttes életében, a legendás P.Mobil tagokból (Kékesi, Rudán, Tunyogi, Vikidál, Zeffer) verbuválódott csapat sikert sikerre halmozott. 2008-ban jelent meg az első album Mobilmánia címmel, következett a nagy koncert a Mobil egykori dobosainak fellépésével és Tunyó sajnálatos halála sem tudta megtörni a zenekar lendületét. Megjelent a koncert lemezen és DVD-n, következett a második album, "Az út legyen veled " címmel, koncertet koncert követett, az ország minden szegletében és a határon túl is fellépett a Mobilmánia.

[Tovább...]

pingwin - 2013-12-19 (19:34) Hozzászólások: 0
Rockvilág - A rádió újratöltve \

Rockvilág - A rádió újratöltveÖrömteli hírrel jelentkezünk azok számára, akik hiányolták a rádiót a Rockvilág.hu oldaláról! Amikor néhány hónapja megírtam a rádió búcsúztatóját, nem hittem, hogy a közeli jövőben még egyszer nekifutunk a dolognak, ám az élet másképp rendelkezett. Miután a rádió leállásával szembesült mindenki, akinek számítottunk valamit az elmúlt öt évben, sokan rájöttek, hogy mennyit jelentett nekik a Rockvilág. Sok szomorú arcot, fátyolos tekintetet, sőt, kicsorduló könnyeket is láttam, amikor elköszöntem az utolsó adás után. Szerencsére volt, aki nem csak siratta, ami elmúlt, de tenni sem volt rest, így most egy új esélyt kapunk, illetve kap a rádió. Több hónapnyi munka, szervezés után most jutottunk el addig, hogy bejelentsük, a Rockvilag.hu rock rádió újraindul!

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-19 (19:19) Hozzászólások: 1
Aerodrome Fesztivál – Rob Zombie és a Megadeth Budapesten! (2014.06.14.) \

Aerodrome Fesztivál – Rob Zombie és a Megadeth Budapesten! (2014.06.14.)Megszületésekor az osztrák Rock am Ringként emlegetett Aerodrome olyan hatalmas neveket volt képes az országba csábítani, mint a Red Hot Chili Peppers, a Motörhead vagy a Metallica. Ezért is szolgált hatalmas örömmel, amikor 2013-ban kihirdették, hogy (immáron a cseh fővárosban, Prágában) a System of a Down, a NOFX és a KillswithEngage vezényletével újra életre hívják az eseményt, amely 2014-ben hazánkig is elér: június 16-án ugyanis a Budapest Park színpadán fog játszani Rob Zombie és a Megadeth az első hazai Aerodrome Fesztiválon. A saját nemében egyedülálló rendezvényre ráadásul a szervezők hamarosan még egy fellépőt bejelentenek.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-12-19 (16:51) Hozzászólások: 0
Hatebreed és Napalm Death - Budapestre is elér a közös Európa-turnéjuk (2014.02.25.) \

Hatebreed és Napalm Death - Budapestre is elér a közös Európa-turnéjuk (2014.02.25.)Február 25-én sokak álma válik majd valóra, hiszen még alig heverhettük ki a december 9-i Madball-koncertet, máris fel kell készülni arra, hogy két olyan, mindmáig megújuló zenekar látogat majd az A38 szervezésében a Barba Negrába, amik több évtizedes munkájukkal rengeteget tettek a modern keményzene jelenéért. Márpedig a Hatebreed és a Napalm Death külön-külön is megérdemlik a figyelmet, együtt pedig biztosan nem kímélnek majd senkit sem. Jamey Jastáék hatodik nagylemeze, a 2013 januárjában megjelent The Divinity of Purpose valóban új időszámítást indított el a Hatebreed életében, hiszen a connecticuti metalos hardcore banda visszafoglalta saját trónját abban a hangzásvilágban, aminek alapjait tizenöt évvel korábban ők maguk rakták le. Erről a nyári, Budapest Parkban adott koncerten is megbizonyosodhatott az a másfélezer rajongó, akik egyként ordították a friss dalok sorait is, hiszen a thrash metalból, a hardcore/punkból és a súlyos groove-okból építkező dalok nagymesterei élőben is bizonyították, hogy kiemelkedő formában vannak.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-12-19 (16:42) Hozzászólások: 0
Till We Drop és The Southern Oracle - Egy mozgalmas év zárása az A38 Hajón (2013.12.21.) \

Till We Drop és The Southern Oracle - Egy mozgalmas év zárása az A38 Hajón (2013.12.21.)Eseménygazdag évet zár 2013. december 21-én a hazai underground klubszíntér két legígéretesebb zenekara, a The Southern Oracle és a Till We Drop. A karácsonyi előajándékként is beillő bulira ráadásul mindkét hazai zenekar meghívta osztrák testvérzenekarát, az All Faces Down-t, illetve a Showyourteeth-et, míg az estét egy tehetséges és frissen induló hazai zenekar, a Belt Capricorn Starts Here nyitja majd. A Till We Drop egy 10 állomásos szlovák turnét abszolvált még az év első felében, hogy a nyarat az Egyesült Államok-beli Our Last Night vendégeként nyissa Európa klubjaiban Párizstól Berlinig, de megfordultak rangos fesztiválokon is határainkon belül és kívül, valamint kiadták második hanganyagukat, amely egy négyszámos EP és Skyward névre hallgat. Hogy teljes legyen az élmény, az EP már két vizuális támogatást is kapott, hiszen a Cloudshoz készült egy remek szöveges videó, a Dedication c. daluk pedig kapott egy hangulatos, utazós-koncertezős klipet.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-12-19 (16:04) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 15/731
<< < ........... [121-130] [131-140] [141-150] [151-160] [161-170] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat