Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Gothic Tribal Fusion - Alapozó óra ünnepi áron (2013.12.14. 14:00-18:00)) \

Gothic Tribal Fusion  - Alapozó óra ünnepi áron (2013.12.14. 14:00-18:00))Itt a jó alkalom, hogy elkezdd a táncolni, hiszen úgyis ilyen zenéket hallgatsz megállás nélkül! Mi a gothic tribal fusion stílus lelke?  Egyáltalán miért "gothic"? Miért tűnik úgy, hogy a táncosok másik dimenzióban mozognak? Mitől olyan szuggesztív? Hogy lépjek, hogy tartsam a karom, mit csináljak másként, hogy alakítsam a hastáncmozdulatokat? Ezekre a kérdésekre választ fogunk kapni! Az intenzív workshop díja 4000 Ft / fő. Jelentkezési határidő 2013. december 12! A jelentkezés a részvételi díj befizetésével együtt érvényes, mely befizethető személyesen vagy A Szablya Iskolája Egyesület, Axa Bank, 17000019-13345978 számlaszámán. Jelentkezés és információ a lenti elérhetőségeken!

+36-70-638-34-20
gothichastanc@gmail.com

k-soft - 2013-12-11 (16:07) Hozzászólások: 0
Companies Band - Zenekarok figyelem! \

Companies Band - Zenekarok figyelem!A Companies Band első két évada 2012 és 2013 tavaszán került megrendezésre. A rendezvénysorozaton kizárólag céges bandák vehettek részt. A verseny így lehetőséget teremtett a kiugrásra azon tehetséges amatőr zenekarok számára, akik a jövőben nem csak céges rendezvényeken kívántak fellépni. Továbbá lehetőségük volt zenéjüket megmutatni a kollégákon kívül a nagyközönségnek is, így bővítve a rajongói bázist. Eddig összesen 12 kiváló banda mérte össze tudását, melyből 2012-ben a CIB Bank zenekara, a ReCIBrock, míg 2013-ban a Microsoft zenekara, a MacroHard kerül ki győztesen. Így ők lettek azok, akik az őszi Budapesti Egyetemi Napokon és a Balaton Boglári Borfesztiválon felléphetek neves magyar bandák előtt. Idén rendhagyó módon bármilyen amatőr zenekar, aki valamilyen cég képviseletében indul, jelentkezhet a megmérettetésre! A 2014-es évad helyszíne a SOTE Klub, a zenekarok jelentkezését 2013 december 20-ig várjuk!

http://www.band.companies.hu

k-soft - 2013-12-11 (16:07) Hozzászólások: 0
Kard - BackStage (2013.12.13) \

Kard - BackStage (2013.12.13)

Először volt a Hard 2004 végétől. A Kalapács József (Bivi), Csillik Zsolt (Brumi), Mirkovics Gábor (Zserbó), Váry Zoltán (Marci), és Béres Ferenc (Free) által alapított zenekar termése 1 maxi és két markáns nagylemez. Aztán átalakulások sora, mígnem Bivi 2009-ben feloszlatta a bandát. Ezután Zserbó létrehozta az angol verziót, így nemzetközi vizeket célozva először Bátky Zolival, később Björn Lodin svéd énekessel készített új anyagokat. Előbbi még a magyar Hard nyomdokain haladt, utóbbi - a Lodin féle - viszont már vadonatúj dalok gyűjteménye volt, új hangvétellel. A Lodinos változat eddig két remek albumot hozott össze. 2013-ban viszont a régi jó magyar Hard utolsó lépéseiből rugaszkodva itt a Kard. A Kalapács József (ének), Vámos Zsolt (gitár), Mirkovics Gábor (basszusgitár), Borbély Zsolt (dobok), Szebényi Dániel (billentyűs) által alapított zenekar egy új banda, amit eddig letettek az asztalra, az egy új album – Szívemen a dal – és jöhetnek az új koncertek. Egy esztendős lett a Kard és ezt ünnepli az egyik leghangulatosabb belvárosi klubban december 13-án, pénteken. Elhangoznak majd a régi Hard albumok legsikeresebb opusai és a 2013 májusában megjelent első Kard album dalai is. A Kard előtt a 80-as évek legendás hard rock zenekara, a Kugli melegít. Kalapács Józsi felbukkanására már ebben a műsorban is lehet számítani.
www.facebook.com/KARDofficial

pingwin - 2013-12-11 (09:50) Hozzászólások: 0
Új beszámoló: Paddy And The Rats - Pécsi Est Cafe \

Új beszámoló: Paddy And The Rats - Pécsi Est Cafe"Babonák ide vagy oda, a 2013-as év Pécs és a Paddy and the Rats szempontjából igen kedvezőnek bizonyult. Egy év alatt már 4. alkalommal koncerteztek a városban, az eseménynek másodszor volt házigazdája a Pécsi Est Café. Az idén 5. születésnapját ünneplő zenekar koncertjét a hasonló stílust képviselő The Moorings 1 órás koncertje előzte meg." - Kedy

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-09 (19:42) Hozzászólások: 0
Rokmaraton 2014 - Sepultura, Sabaton (2014.07.07-13.) \

Rokmaraton 2014 - Sepultura, Sabaton (2014.07.07-13.)

k-soft - 2013-12-09 (15:27) Hozzászólások: 4
Special Providence - Új videóklipp jelent meg a készülő lemezről \

Special Providence - Új videóklipp jelent meg a készülő lemezrőlTeltházas európai turnéja után a negyedik nagylemezén dolgozik a Special Providence. A nemzetközi progresszív rock műfajában egyre elismertebb és népszerűbb magyar zenekar az új album előzeteseként Kálloy Molnár Péter színművész főszereplésével klipet forgatott a Testing The Empathy című szerzeményhez. Negyedik nagylemezén dolgozik a Special Providence. A műfajokat mesteri módon elegyítő, külföldön is elismert magyar zenekar a tavaszra várható album előzeteseként egy dalt misztikus hangulatú videóklip formájában mutat be.

[Tovább...]

Olavi - 2013-12-08 (20:17) Hozzászólások: 0
Panksapka - Énekesének síremlékére gyűjt a zenekar \

Panksapka - Énekesének síremlékére gyűjt a zenekarA szolnoki Panksapka énekese Berényi Tibi 2009 – ben, 35 évesen hunyt el. A zenekar és barátaik már akkor is szerveztek két jótékonysági koncertet Tibi nehéz anyagi helyzetben lévő családja támogatására, és most újra szeretnének segíteni. „2014 – ben lesz öt éve, hogy barátunk és énekesünk elhunyt. Sajnos a nehéz anyagi háttér miatt azóta is fejfa jelzi nyughelyét ami persze már nagyon rossz állapotban van - ezen szeretnénk változtatni azzal, hogy megjelentettünk egy 17 számos Panksapka válogatáslemezt PANKs Not Dead címmel, melynek teljes bevételét Tibi síremlékének felújítására, illetve gyermekei támogatására fordítjuk majd. A három eddig kiadott lemezünkről válogattunk, illetve lesz rajta néhány különlegesség is : két olyan dal ami sorlemezen nem jelent meg, illetve egy koncertfelvétel. A dalok hangzását a szolnoki Denevér stúdió mágusa Töfi barátunk a lehetőségekhez képest felújította, ezzel is támogatva kezdeményezésünket. A lemez első lépésben megrendelhető borítóval, és szövegkönyvvel a következő címen : zvincze@hdsnet.hu. A későbbiekben letöltéssel is lehet majd támogatni ügyünket, illetve egy alapítványt is szeretnénk bevonni ahová további adományokat is felajánlhat aki szeretne. 2014 tavaszán lesz Tibi halálának 5. évfordulója, reményeink szerint addigra sikerül annyit összegyűjteni hogy felavathassuk az eredményt – és természetesen mindenkit tájékoztatunk az akció kimeneteléről. Ellőre is köszönjük a segítséget! A Panksapka zenekar”

Olavi - 2013-12-08 (20:03) Hozzászólások: 0
MetalWar Fest Open Air Budapest – Jövőre is! \

MetalWar Fest Open Air Budapest – Jövőre is!

Az idei év egyik legsikeresebb rock és metál rendezvénye kétségtelenül, az első MetalWar Fest - Open Air Budapest elnevezésű háromnapos rendezvény volt, melyre először került sor hazánkban. A rendezvénynek helyt adó SzeptEmber Feszt és a MetalWar Fest szervezői már meg is állapodtak a folytatásban, így biztos, hogy 2014-ben ismét lesz ingyenes háromnapos rock és metalorgia, méghozzá nagyobb helyen, még nagyobb apparátussal és tartalmasabb műsorral, mint idén, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már most nagy az érdeklődés külföldről is a program iránt. „A MetalWar Fest 2013 híre már túllépte Magyarország határait, így, mint első fecske, egy francia menedzsment, a Rockcity Booking Agency is csatlakozott a fesztiválhoz. Részükről, több jó zenekar is képben van, egyelőre a tárgyalások folyamatában vagyunk. Ami már biztos, hogy az olasz Vexillum, illetve a Frontiers istállóba tartozó angol Furyon ott lesz a Népligetben ősszel, de lesznek még nagy meglepetések is!” – nyilatkozta Gondosch Güzü János a MetalWar Fest atyja. Addig is elkészült a 2013-as fesztivál, két, rövid összefoglalója képekben, a MetalWar magyar himnuszával, illetve, két angol nyelvű indulójával.

https://www.youtube.com/watch?v=k5D50JGWxE8
https://www.youtube.com/watch?v=mqDI8FENc3M
https://www.facebook.com/MetalWarFest

pingwin - 2013-12-08 (07:54) Hozzászólások: 0
Sztárok a Szigeten - Kérjél te is \

Sztárok a Szigeten - Kérjél te is

A Sziget szervezői már javában a jövőn dolgoznak, s ahhoz, hogy ki legyen a Nagyszínpad és megannyi más helyszín nemzetközi sztárja, idén is a közönség segítségét várják. A Mikulás és a karácsony kívánságözönében a fesztivál szervezői beindítják a Sziget Kívánsággépet, várva azon nemzetközi zenekarok, előadók, Dj-k neveit, akiket szívesen látnánk a 2014-es fesztiválon. „A nemzetközi sztárok már most a jövő évi koncertnaptáron dolgoznak, ezért számunkra nagy segítség, ha mihamarabb megkapjuk látogatóink javaslatait, hogy kiket érdemes meghívni a jövő évi Szigetre” – mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a Kívánsággépbe bedobott zenekarok listája a legfontosabb bázis a fesztivál koncertfelhozatalának összeállításában. „Persze a kívánságok nem mindig teljesülnek, de rajtunk nem múlik, igyekszünk minden kívánt zenekart megkeresni és meggyőzni őket, hogy jöjjenek a Szigetre” – tette hozzá a Gerendai. „Minél hamarabb, minél több kívánság érkezik, nekünk annál nagyobb segítség a program kialakításában” – szögezte le a főszervező.

Sziget kívánsággép itt elérhető: http://www.sziget.hu/fesztival/info/kivansaggep
http://youtu.be/q9aI6PaybRk

pingwin - 2013-12-07 (08:19) Hozzászólások: 2
Aerodrome Fesztivál - Park (2014.06.16) \

Aerodrome Fesztivál - Park (2014.06.16)

Igazi csemege vár a kicsit elvontabb rockzenét szerető közönségre a következő nyár közepén. Annyira nem hír, hogy a Megadeth ismét tiszteletét teszi nálunk, hiszen jó pár alkalom volt már arra, hogy Dave Mustine-t és bandáját megnézhessük élőben. Ezzel szemben kis hazánkban, de talán még a környékén se nagyon járt Rob Zombie egyik együttesével sem. Ez az, ami most meg fog változni, hiszen 2014.06.14-én a Park színpadán szórakoztatják az arra érdemes közönséget. A koncert során igazi nagy shora lehet számítani. Ha lehet hinni a híreszteléseknek, akkor lesz egy harmadik fellépő is. Aki pedig elég gyors, az a koncertre a jegyet olcsóbban, potom 8500Ft-ért megvásárolhatja, mert az első ezer darab jegy ára akciós.

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/aerodrome-hu-2014-budapest-park-344333/event.html

pingwin - 2013-12-07 (08:19) Hozzászólások: 1
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 19/731
<< < ........... [161-170] [171-180] [181-190] [191-200] [201-210] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat