Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Influens - szólóprojekt \

Influens - szólóprojektInfluens néven kezdett szólóprojektbe Szakács József, ex-Ektomorf, jelenleg Cadaveres dobos. A modern, húzós, groove-os dalok felvételei nyáron zajlottak a Tonitrus stúdióban, Szabó László vezetésével. A dolog érdekessége, hogy a felvételeken minden hangszert Joci kezel és ő is énekel. 2013 év végén a projektből komplett zenekar alakult, amely december 28-án mutatkozik be a szekszárdi „Heten, mint a gonoszok” fesztiválon. Karácsonyi meglepetésként december 20-tól egészen az év végéig mind az 5 eddig elkészült daluk letölthető a Facebook oldalukról!

https://www.facebook.com/influensband
https://www.facebook.com/events/583271085070209/

pingwin - 2013-12-12 (22:27) Hozzászólások: 0
Koncertek a Yes Pubban \

 Koncertek a Yes PubbanEgyre több és egyre színvonalasabb koncertet rendeznek a Hegedűs Gyula utca és Szt. István körút sarkán található klubban.A kellemes hangulatú szórakozóhely barátságos árakkal, meleg ételekkel várja vendégeit a hét minden napján.Ezen a héten, péntek 13-án a két nagylemezes Rubicon koncertezik új énekesével, vendégként pedig a fület és szemet gyönyörködtető Ethna lép fel velük. 14-én szombaton egy vadonatúj lányzenekar, a HotDollz mutatkozik be, akik saját dalaik mellett rock világslágereket adnak elő.A hónap folyamán többek között, 2o-án a Beathoven tolmácsolja a halhatatlan Beatles nótákat , 27-én a Solaris hagyományait folytató Tompoxx, 3o-án a Kvantum Tarantulla lép fel egy olasz vendégzenésszel, januártól pedig minden csütörtökön "Blues Bázis" címmel blues koncerteket szerveznek.

https://www.facebook.com/rubiconofficial?fref=ts

pingwin - 2013-12-12 (22:26) Hozzászólások: 0
Muse:Live at Rome Olympic Stadium - Corvin Mozi (2013.12.27) \

Muse:Live at Rome Olympic Stadium - Corvin Mozi (2013.12.27)Az első albuma kiadása óta eltelt közel 15 évben a Muse korunk egyik legmeghatározóbb rockbandájává nőtte ki magát, és olyan slágereivel, mint a „Supermassive Black Hole”, a „Starlight” vagy a „Madness” végérvényesen beírta magát a rocktörténelembe. A zenekar nemrég megjelent, "Live at Rome Olympic Stadium" elnevezésű új albuma a két stúdió album közötti kínzó várakozást teszi elviselhetőbbé. A számos műfaji elemet vegyítő Muse kritikai elsimeréseinek sora hatalmas, magáénak tudhat többek között egy Grammyt, 2 Brit Award-ot és 5 Europe Music Award-ot, miközben közönségsikereit eddig világszerte több mint 15 millió példányszámban elkelt albumai igazolják.

[Tovább...]

pingwin - 2013-12-12 (22:26) Hozzászólások: 0
Lordi koncert a Barba Negra Music Clubban - Hazai vendégzenekarral! (2013.12.17.) \

Lordi koncert a Barba Negra Music Clubban - Hazai vendégzenekarral! (2013.12.17.)

December 17-én ismét Budapesten játszik Finnország híres szörnyzenekara, a Lordi. Az inkább vicces mint ijesztő csapat fogós rockzenét játszik, és a 2006-os Euróvíziós Dalfesztivál megnyerésével vált ismertté a kontinensen. Azóta számos remek albumot, és még egy saját horrorfilmet is készítettek. A részben megújult tagságú szörnylegénység új albumát hozza a Barba Negra Music Clubba. Első látásra egész ijesztőnek is tűnhet a finn Lordi, hiszen voltaképpen öt ritka ronda szörnyet láthatunk a zenekar fotóin. Slágeres, jellemzően a '80-as évek heavy metal és hard rock zenéjére épülő dalaikat meghallva, no meg a furcsán grimaszoló figurákat elnézve persze azért enyhül a rémület, hiszen érzi az ember, hogy itt inkább a szórakoztatáson, semmint a vérfagyasztáson van a hangsúly. Ha pedig megcsodáltuk a fontember, Mr. Lordi majd' kétarasznyi magas talpú színpadi bakancsát, akkor már meg sem lepődünk azon, hogy a szigorúan ál(szörny-)neveket használó zenészek legutóbbi, The Riff című videója például egy cseh playmate-ről szól, akit zombik támadnak meg egy bevásárlóközpontban, miközben éppen wc-papírt vásárol. Időközben nyilvánossá vált a vendégzenekar kiléte is: hazai csapatra esett a választás! Az egyre több helyen felbukkanó, népszerűségi indexe tekintetében felfelé ívelő NOA ROCK felel a bemelegítésért.

[Tovább...]

pingwin - 2013-12-12 (16:20) Hozzászólások: 1
IX. Dies Natales Fesztivál - Zúzda Rock Kert (2013.12.22.) \

IX. Dies Natales Fesztivál - Zúzda Rock Kert (2013.12.22.)Az év utolsó napjaiban megrendezésre kerülő Dies Natalis Fesztivál 2005-ben indult útjára, kimondottan black és death metal zenekarok számára biztosítva szereplési lehetőséget. Az aznapi zord időjárás ellenére szép számmal volt érdeklődő, a fogadtatás és a hangulat egyértelművé tette, hogy évről évre újból megismételjék az estet. Az esemény sikerességét igazolja a tény, miszerint az idei immáron a kilencedik alkalom! A Dies Natales Fesztivál szervezőinek szándékában áll a kemény zene ezen irányvonalainak népszerűsítése, továbbá a koncertre látogatók számára igényes körülmények között szórakozást nyújtani. Az est házigazdája a lassacskán serdülőkorba lépő Harloch zenekar, segítőtársuk a dallamos black metalt képviselő Esbat lesz. A koncertek után sem halkul el a klub, hajnalig felvételről pörög a zene, így nyugodtan lehet a fellépőkkel vagy a többi vendéggel társalogni, barátkozni, S persze a karácsonyt megelőzően még egy kiadósat bulizni!

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-12 (16:07) Hozzászólások: 0
Zúzda Karácsony & Long Road lemezbemutató - Zúzda Rock Kert (2013.12.21.) \

Zúzda Karácsony & Long Road lemezbemutató - Zúzda Rock Kert (2013.12.21.)Az ünnepek közeledtével a Zúzda Rock Kertet is megcsapja a karácsony szele, több bulit és zenekart sodorva oda az élőzenét preferálók számára. 21-e szombat este fontos mérföldkő a Long Road életében: ’Sorsunk útján’ című nagylemezének bemutató koncertjére kerül sor. A faállítást megelőzően áll színpadra első teljes értékű korongjának dalaival a banda négy zenekar társaságában. Zeneileg változatos programmal kecsegtet az este, hiszen a kínálatban szerepel a világ első regresszív blue metal formációja (Etilköz), a vidám kalóz-folk metal népszerűsítésének elhivatott társulata (Flaska), markáns hangzással és húzós témákkal a Roadrunner hívását váró ifjak Tabról (Replugged) és embert próbáló, komoly elképzelésekre alapozott szimfonikus metal, két új tag bemutatkozásával (Sagramore).

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-11 (21:18) Hozzászólások: 0
Magyar Karácsony & Tar Had Segélykoncert - Zúzda Rock Kert (2013.12.20.) \

Magyar Karácsony & Tar Had Segélykoncert - Zúzda Rock Kert (2013.12.20.)Igazi magyar karácsony – magyar fellépőkkel a szélrózsa (szinte) minden irányából, hasonló vonásokkal és egy közös céllal. Az est egyik apropója az új lemezzel készülő Tar Had basszusgitárosának megsegítése, míg a magyarságtudat és a nyelv megőrzésére törekedő Szomorú péntek zenekar a tavaszi ítéletidőnek ’köszönhetően’ elmaradt budapesti fellépését pótolja. Természetesen ennél bővebb program várja a vendégeket december 20-án, az est folyamán színpadra lép még a Zúzda Tehetségkutatón is igen népszerűnek bizonyult, a színtiszta rock’n’rollt és a skin szubkultúrát ötvöző Frommer Baby, valamint Nagykanizsa nemzeti metal zenekara, az Onogur! A zenei felhozatalban így több eltérő stílus épül hasonló ideológia köré: magyar népdalok rock-átiratai, rock&oi, nemzeti rock és metal. A koncertek után hajnalig lemezről pörög a zene, s a pultban megszokott akciók továbbra is érvényesek!

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-11 (21:17) Hozzászólások: 0
Carbovaris - Új klippel jelentkeznek a lemezbemutató előtt (2013.12.12) \

Carbovaris - Új klippel jelentkeznek a lemezbemutató előtt (2013.12.12)Videóklipet forgatott készülő nagylemeze Sand and Dust című dalához a Carbovaris. A Sunrise és a Get Back című rádiós slágereket jegyző, egyre népszerűbb indie rockbanda december 12-én a budapesti A38 fedélzetén élőben is ízelítőt ad a jövő év elejére várható új album hangulatából. Az utolsó simításokat végzi harmadik, Coral Flower című nagylemezén a Carbovaris. Az egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedő budapesti indie rockzenekar a közelmúltban mutatta be a Sand and Dust és az Automatic/Pragmatic című új dalokból álló EP-t az interneten. A fiúk az előbbihez videóklipet is készítettek.

[Tovább...]

Olavi - 2013-12-11 (19:06) Hozzászólások: 0
Corrections House - Metal supergoup koncert a Neurosis főhősével (2013.12.19) \

Corrections House - Metal supergoup koncert a Neurosis főhősével (2013.12.19)A konzumidiotizmust csúcsra pörgető karácsony előtti időszak véghajrájában, december 19-én érkezik Budapestre a Neurosis-ból ismert Scott Kelly nevével fémjelzett Corrections House, mely vészjóslóan sötét, komor zenével, apokaliptikus kinyilatkoztatásokkal és sokkoló színpadi produkcióval várja az ellenállókat. A Dürer Kertben tartott koncerten az Entrópia Architektúra is játszik. A Neurosis nevével fémjelzett Neurot Recordings nem csak számos különleges és egyedi elképzeléssel rendelkező zenekar lemezeit gondozza, hanem hátteret biztosít ismert zenészek alkalmi jellegű közös projektjeinek is – főleg akkor, ha azok olyan elborult koncepcióval állnak elő, mint a Corrections House. A Scott Kelly (Neurosis), Mike IX Williams (Eyehategod), Bruce Lamont (Yakuza) és Sanford Parker (Minsk) által életre hívott industrial metal supergroup egyik első kislemeze Hoax the System címmel látott napvilágot, és mondanivalójával totális támadást indít a jelenlegi világrend ellen.

[Tovább...]

Olavi - 2013-12-11 (19:06) Hozzászólások: 0
Wisdom Of Crowds koncert - Elmarad! \

Wisdom Of Crowds koncert - Elmarad!A koncertet szervező Negative Art Prod. ezúton értesíti az érintetteket, hogy a december 13-ára, a Dürer Kertbe meghirdetett Wisdom Of Crowds koncert a zenekar utazási problémái miatt elmarad. Az időjárás miatt problémáik támadtak a budapesti koncertet megelőző isztambuli koncertre való utazással, így onnan Budapestre sem tudnak elutazni. A megváltott jegyeket december 16-tól január 15-ig a vásárlás helyén visszaváltjuk. A kellemetlenségek miatt mindenkitől elnézést kérünk, bízunk benne, hogy a zenekar pótolja a fellépést.

http://www.negativeart.hu/
https://www.facebook.com/negativeartprod

Szapy - 2013-12-11 (17:23) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 18/731
<< < ........... [151-160] [161-170] [171-180] [181-190] [191-200] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat