Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

sarocker

sarocker
Valódi név: Kegyelmes Uram 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0002541
Weboldal címe: http://rockerek.hu/sarocker
Lakhely: Senkiháza
Születésnap: 1980-05-28
Regisztráció dátuma: 2007.05.02. 22:07:39
Látogatások száma: 496
Utolsó bejelentkezés: 2019.11.20. 23:04:36
Hozzászólások: 491
Képek :
Tíz sör után csak abban reménykedhettem, hogy a közönség is ivott ennyit Babám Egy jól elkapott pillanat Nálam ilyenek a reggelek Ez egy másfajta szerelem... Pipával a számban, hát... Veszélyes Sacra Arcana - A második családom Gyönyörűség. Vigyázat, nem Gibson!
Kedvenc együttesei :
Невидn, 3 Doors Down, Ad Astra, Balkan Fanatik, Bathory, Bon Jovi, Clawfinger, Csík zenekar, Einherjer, Falconer, Frontline Assembly, Gire, Gogol Bordello, Guns N` Roses, Helloween, Kormorán, Korpiklaani, Lee Aaron, Mayhem, My Dying Bride, Ökrös, Otyg, Queensrÿche, Rammstein, Samael, Satyricon, Savatage, Sear Bliss, Skyclad, Storm, The Gathering, The Prodigy, Thy Catafalque, Thyrfing, Tiamat, Tool, Týr, Virrasztók
Együttes profiljai :
Skyclad
Szeret :

Először is a feleségem.

Élet. ÉLET! ÉÉÉLLLEEETTT!!! Szeretek élni. Nagyon.

Szeretem azt, aki engem is szeret. Néha túlzottan is. Emiatt néha ultraszarul jönnek ki a dolgok, de ettől izgalmas az élet!

Ja, és bármilyen hihetetlen, szeretem ezt az országot! Sokakkal ellentétben nem tudnám örökre itthagyni...

Zene:
- Sacra Arcana, mert az tényleg pont olyan, amilyennek szerintem lennie kell a metálnak. :D (Ha-ha, marha vicces vagyok...) De a legfontosabb, hogy a legjobb barátaimmal zenélhetek együtt, és ezt az ég világon semmi nem tudja pótolni. A második családom.
- Guns n\' Roses, mert a világ egyetlen zenekara, amit pont annyian szeretnek, mint utálnak. Meg amíg nem volt Sacra Arcana, addig az volt a legjobb. :D
- My Dying Bride, mert néha annyira mégsem szeretek élni, de ők sokkal jobban eléneklik azt, hogy "Jaj, de nagyon rossz nekem, olyan rossssz!". :D
- Bathory, mert a világ egyetlen zenekara, ami egyszerre black metal, egyszerre trash metal, egyszerre hard rock, egyszerre epikus metal és egyszerre valami megfoghatatlan izé. Quorton mesternek meg egy hatalmas HURRÁ, mert megérdemli! Béke poraira...
- Einherjer, mert ami viking, az Einherjer, ami Einherjer, az viking, ami viking az viking és ami Einherjer, az Einherjer... Kár, hogy megunták a srácok, mert én nem.
- Skyclad, mert példakép, és mert egyszerre metal, klasszikus és népzene, és mert kurva jó szövegeik vannak. Nem csak hallgatni, játszani is jó Skycladet! Amúgy ők a folk metal, mint stílus megalkotói, úgyhogy aki azt hiszi, hogy tudja, mi a folk metal, de még nem hallott Skycladet, annak az élete üres, és mindeddig hiábavaló volt. :D
- Ramms+ein, mert. Egyszerűen. Kemények, és szögletesek, mint egy betonkocka, és ha rázúdul a népre, pont olyan, mint ha egy bazi nagy betonkocka esett volna rájuk. Annak is kötelező elmenni életében egyszer egy Rammstein koncertre, aki szívből gyűlöli őket, mert az felejthetetlen!
- Gire, mert ők a Sacra Arcana után a legjobb magyar banda! Iszonyat lendületes, és néha még értem is, miről akar szólni egy-egy szövegük. A klipjeik meg félelmetesek. Kátai mester, riszpekt!

Írhatnék még egy csomó ilyen okosságot, de épp eleget gépelek munka közben. Éljenek a programozók!

Zene plussz!
- Wolfgang Amadeus Mozart, mert ő volt a zene Mozartja! Komolyan, a legkedvencebb kedvencem (most is, miközben ezt írom, Mozartot hallgatok). Aki ilyen g-moll szimfóniát, ilyen e-moll hegedűszonátát meg ilyen Requiemet tudott írni, az a zsenik közt is zseni! Kíváncsi vagyok, a mai technológiák meg zenei fejlettség mellett mit tudna alkotni. Elképzelhetetlen...
- Antonio Vivaldi, mert L\'Estro Armonico, mert Négy évszak, mert Famous Concerti... A hegedű mestere. Én meg a hegedű szerelmese.
- Johannes Brahms, mert 21 magyar tánc, mert c-moll Scherzo, mert Eine Deutsches Requiem, és mert egyszerűen, ami Brahms után jött, az már mind ismétlés.
- Népneze!!! Magyar népzene. Dunántúli, kunsági, erdélyi, felvidéki, moldvai, bármelyik. Persze, szeretem más népek zenéjét is, de leginkább a sajátomét. Csík, Ökrös, Kerekes, Muzsikás... Egyszerűen lenyűgöző.

A biteket is szeretem. 99%-ban digitális az agyam. Igen, olyan igazi kockafejű vagyok.

GASZTRONÓMIA Ha épp nem dolgozom vagy nem zenélek, akkor húsevő-borivó vagyok. Nincs jobb egy pácolt kacsa után meginni pár pohár kadarkát, és rápöffenteni egy jóféle pipára, füstkarikát fújni, meg ilyen szarságok.
Kedvenc kajám: HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚS!!!
Kedvenc borom: Vylyan Pinot Noir 2004, Takler Kadarka 2003, Juhász Paptag Cuvée 2003. Kár, hogy ebből már nem mindet kapni...

Amúgy kibaszott romantikus alkat vagyok, de ha valami csöpög, az nyálas, nem romantikus...

Szeretem a napfelkeltét, és az Orion csillagképet. Szerintem a világ két legszebb találmánya. Szívesen kezet ráznék azzal, aki kiötölte ezeket. Ráadásul mindkettő tökéletesen látszik az ablakomból szinte egész évben. Csak az egyikhez korán kell kelni, a másikhoz meg későn feküdni.

Tanítani. Bár nem vagyok profi zenész, de nagyon szívesen átadom a tudásom annak, akiről úgy gondolom, hogy megérdemli, és megbecsüli.

Zeneszerzés, vers írás. Előzőhöz nem értek, de csinálom, utóbbinál meg ugyanez a helyzet, de ráadásul még csak más verseit sem olvasom. Nincs is kedvec versem, ellentétben vannak kedvenc zenéim.

Szeretek olvasni is, csak kurvára nincs rá időm, de van pár könyv, ami mindenképp zseniális, és nagy hatással volt rám:
- Dumas: Monte Cristo grófja + A világ ura. Iszonyat jó korrajz a Napoleon utáni időkről. Megtudhatjuk belőle, hogy mekkora gyökerek voltak ezek a franciák már akkor is...
- Cornwell: Excalibur. NEM! Nem egy újabb Arthur mítosz. Egy kicsit más perspektívából vetíti meg a csontig rágott, uncsi Arthur-meséket. Többek között megtudhatjuk, hogy a híres kerekasztalt alaposan telehányták az alétól beállt lovagok, rögtön Brittania Tesstvérisége megalakulása után. :D Egészen közönséges és alpári tud lenni ez a fennkölt legenda. Egyszerűen el kell olvasni!
- Sánta Őz, a sziú indián sámán. Na, ha valami leírja, mi az az indián kultúra, akkor ez AZ! Nem egy újabb Karl May adaptáció. Aki eme rendkívül hangzatos, simulékony, csöpögős, színes-szagos indián meséken nőtt föl, arra hidegzuhanyként vár ez. Ugyanis nem mese, hanem egy valódi indián sámán önéletrajza a század első feléből a maga nyers önnön valóságával, és egy olyan világgal és tudattal, amit kurvára elferdített ez a karrierista Karl May!

Utál :

Ez a lista rövidebb:
- A hazugságot, és a hazugokat.
- Azokat az üzemeket, ahol "bor" felíratú címke mögé lőrének sem nevezhető lóhugyot töltenek: Egervin, Hungarovin, Promontobor és társaik. ŐK MIND A GONOSZ, és nemzeti kincsünket a minőségi borainkat gyalázzák.
- Ha két napnál tovább kell kibírnom tej nélkül. Merthogy tejfüggő is vagyok.
- Azokat az embereket, akik engem sem szeretnek. Most aztán jól megmondtam nekik!!! :D
- A felesleges beszédet.
- A TV-t, és úgy általában a filmeket. Persze van pár kivételesen jó film, de ezeket egyetlen kezemen meg tudom számolni.
- A jobboldalt, a baloldalt, liberálisokat, konzervatívokat, szélsőségeseket, a demokratákat meg úgy alle zusammen a politikát. Szarok a Kossuth térre is, meg az orosz emlékműre!
- Utálom azokat, akik politikai indítatású felszólítással élnek irányomba. Ha ilyet teszel húzzon a halál a nagy, eres faszára! Nem vagy méltó!
- A köreveleket. Szóljon bármiről. Utálom a vicces körleveleket, a megható körleveleket, a segítségkérő körleveleket, a figyelmeztető körleveleket, a nyereményt hirdető körleveleket és a szeressük egymást körelveleket is. Ha ilyet küldesz, akkor sem vagy méltó!
- Ha a lányok, nők bakancsot hordanak. Egyáltalán nem nőies.
- A feketét. Nem vagyok hozzá se elég fiatal, se elég öreg. :D

Nem tudom, mit nem szeretek még. Optimista, derűlátó és gyerekes vagyok, amit nem kifejezetten utálok, azt szinte már szeretem. :D

Magáról :
A társadalomban elfoglalt helyem és szerepem nem ismeretes. Bár többen kutatják az eredetem, eddig a legvalószínűbb válasz a származásomra, hogy földönkívüli vagyok. A másik reális magyarázat, hogy isten.

Épp ezt hallgatom:

Gumorocker vagyok.
Örök

Kár,
hogy nem nyár,
s a tél,
miben elvetél
az ősz,
s te nem jösz,
mert vársz,
s a nász,
mely a miénk lehetne,
az idő megette,
megrágta,
majd poros kabátját lerázta,
és az új kor
kóbor,
vak gondolatból született,
megmérettetett,
elbukott
ott,
ahol más nyert,
az idő nagyot nyelt,
és megteremtette a tavaszt,
feltámaszt
téli álomból,
a mámorból,
mi csukva tartja szemed,
teszed,
mit a vágyad diktál,
mert a vágyad diktál,

és elfeleded
a végzeted,
hogy tavaszra nyár,
az idő nem vár,
és őszre tél,
miben elvetél
a tavaszi gondolat.


Mindezek után már csak annyit mondhatok mindenkinek, hogy
KOLBÁSZTORTA!!!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (16 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (28 db)
Szesz-fogyasztás :4.9630 4.9630  (27 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9286  (28 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (28 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:58

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat