Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

silent_observer

silent_observer
Valódi név: 0x13 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0000607
Weboldal címe: http://rockerek.hu/silent_observer
Lakhely: Misanthropolis
Születésnap: 1987-09-05
Regisztráció dátuma: 2006.06.14. 09:53:01
Látogatások száma: 1324
Utolsó bejelentkezés: 2013.02.05. 08:45:24
Hozzászólások: 1912
Képek :
Kutatók éjszakája VER "...a nem ismert tartomány, / Melyből nem tér meg utazó" pensées nocturnes in days of wonder He took the sins from us away
Kedvenc együttesei :
1000 funerals, Alcest, Austere, Borknagar, Carcass, Dark lunacy, Dark tranquillity, Dying wish, East, Equilibrium, Eternal tears of sorrow, Gire, Herbst, Insomnium, Jethro Tull, Kalmah, Kátai Tamás, klasszikus zene, Kockaéder, Kypck, Mirrorthrone, Misztrál, Negură Bunget, Rome, Roncsipar, Sabaton, SBB, Scar symmetry, Sentenced, Thy catafalque, Trancelike void, Troll gnet el, Uaral, Vangelis, Váli, Viikate, Vintersorg, Watch my dying, Zorán
Szeret :
Szeretem a matematikát, a fizikát, az elméleti villamosságtant, szeretek gondolkodni, olvasni, szeretem a filozófiát, a céltalan merengést és a célzott ábrándozást, a zongora hangját, szeretek beszélgetni a húgommal, az Esterházy- és a Hrabal-könyveket, sétálni a szemerkélő esőben és a felhőket nézni, pocsolyákban ácsorogni, Egyetlenemmel lenni, verseket olvasni, számolni és számolni, egyre csak gondolkodni, templomba menni és imádkozni, a szépirodalmat, a csendet, a magányt és a nagy búzatáblákat, futni, hazafelé vonatozni, a félhomályt, az embereket, melankóliát, az esti égboltot, rajzfilmeket, nevetni és csak állni, nézni, egyedül lenni, meleg szobát, barátokat, utasokat, várni, a hűvös szelet, a fényt, az életet, az ölelést, a lehulló leveleket.
Utál :
Nem utálok senkit és semmit. Csak olyan dolgok vannak, amiket nem szeretek, de most nem jutnak eszembe mind...például a tv-nézést, betegnek/ álmosnak lenni.
Magáról :
I am nerdier than 93% of all people. Are you a nerd? Click here to take the Nerd Test, get nerdy images and jokes, and write on the nerd forum!
"Minél nagyobb a tudásod gömbje, annál nagyobb felületen érintkezik az ismeretlennel..."
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat