Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Silvien a Szadiszta Szatír

Silvien a Szadiszta Szatír
Valódi név: A legrosszabb rémálmod
Rockerek.hu azonosító-szám: 0022556
Weboldal címe: http://freemail.hu/fototar/felhasznalo.jspv?userID=2918897
Lakhely: ÓÓÓÓÓÓ-Buda
Születésnap: 1987-03-13
Regisztráció dátuma: 2009.04.09. 17:46:19
Látogatások száma: 266
Utolsó bejelentkezés: 2010.02.25. 10:53:19
Hozzászólások: 639
Képek :
Munkáim (13) Szomszédok és hasonmásai (9) Ökörségek (3) Póz-rúlz LOL Csokiszelet tejbevonattal "Légy a blöff királya" Feka Ciromka A Díva szőre behálóz! Üdv! Ez a Szekszi vagy Nem műsora. Mádám Egzotik szexi-e vagy sem?:D Menő mackók---Igen ez a véleményem SÜN! :D itt lakom, zsííííír :D Az egyik (nem büdösszájú)kedveském :))) szzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiisssssszzzzzzz
Kedvenc együttesei :
4Order, Abney Park, Akira Yamaoka, Artifact, Belga, Bella Morte, Black Tape For A Blue Girl, Chris Isaack, Depeche Mode, Dido, Dream Theater, Eurythmics, Faith and the Muse, Gotan Project, Hammerfall, Hate in the box, Hatebreed, Kalmah, Korpiklaani, Kotipelto, Lacrimosa, Lake Of Tears, Leaves Eyes, Lordi, Malice Mizer, MÁdÁm Egzotik!, My Life With The Thrill Kill Kult, NIN, Pantera, Péterfy Bori Love Band, Rhapsody, Satyricon, Sepultura, Shroud Of Tears, Sirenia, Slayer, Stratovarius, Switchblade Symphony, Tereskova, The 69 eyes, Therion, To Die For, Tori Amos, Tre` Lux, Turmion Katilot, Unfinished Thought, Xandria
Szeret :
azt----Szeretem a pörköltet. Túl értékét vesztett lett a szeret szó.
Tisztelem igaz barátaimat, akik mindig kiálltak mellettem, s akikért én ugyanezt megtettem.
Tisztelem a családomat
Tisztelem volt és jelenlegi tanáraimat(köztük az életet is, mint tanítómestert)
Tisztelem magam
Rajongok az általam megkedvelt zenékért
Rajongok a művészetért, melyet aktívan művelek is
Szeretni magamat szeretem, hiszen mindent magamért teszek az életben, akárcsak bárki más. Ettől függetlenül nem vagyok átlag polgár, felesleges szócsépléssel, tartalom nélküli beszéddel, kommunikációs szakadékkal. Szeretek kommunikálni, de meg válogatom kivel és mily módon. Megválogatom a barátaimat. Sokan, akik azt hiszik a barátaim, nem azok. Nem azért, mert én nem akarok azzá válni, hanem mert ezért nem tesznek semmit.
De azért, csak használom a szeret kifejezést, mert jobb szó nincs (még meg kell születnie az új Kazinczynak)
Szeretek küzdeni és tévképzeteket lerombolni
Szeretek beleszarni olyan emberek véleményébe, akik nem jelentenek számomra semmit
Szeretek szemlélni, elemezni.
Szeretem önmagam végletes végtelenségét.
Szeretem a Silent Hill, Resident Evil, játékokat(durván fanatikus vagyok)
Nagyon szeretek főzni, sütni 8D
Szeretek segíteni másokon addig a pontig, míg ezzel vissza nem élnek, s amíg emberszámba vesznek
Szeretek olykor magammal is foglalkozni
Imádom a macskáimat és a sajnos rég elhunyt cicámat és kutyámat

Utál :
azt nem---Nem írok sablont. Utálni azok képesek, akik magukkal sincsenek kibékülve. Akik tisztában vannak értékeikkel, maximum nem kedvelnek dolgokat. Én tisztában vagyok negatív és pozitív oldalaimmal és igyekszem hátrányaimat előnnyé kovácsolni.
Nem szeretem az ostobákat, akik saját nyomorukkal vannak elfoglalva és ezzel taszítanak el mindenkit maguk mellől. Azokat, akik képtelen továbblépni a múltukon, mert szeretnek a múlt nyomorúságában senyvedni. Nem utálom az ilyet. Egyszerűen csak megvetem ezeket a tényezőket.
Nem szeretem az önző embereket, ezzel együtt a pancserokat sem.
Nem szeretem, amikor egy tényezővel megoszt az ember valamit és utána a fél ország tudja.
Nem szeretem azokat, akik visszaéltek a szavaimmal és ezzel engem akartak szégyenbe hozni, majd ezután váltig állítja, az nem úgy volt és 6X elmeséli azt az egy dolgot, amit tett értem, míg én őt próbáltam a szarból kirángatni nem is egyszer.
Nem szeretem a kommunikációra alkalmatlan embereket.
Vannak bizonyos dolgok, melyen mélységesen fel tudnak háborítani(pl. fogalmazásképtelen diplomás tanárok), s mindemellett teljesen letaglóznak. Sokszor úgy érzem, hogy rossz korba születtem, másszor viszont azt, hogy sok más ember mellett nekem is részt kell vállalnom olyan dolgokban, melyek segítenek bizonyos mértékig felnyitni emberek szemét. Úgy vélem, mindenkinek van egyfajta hivatása, nem véletlenül élünk és létezünk. Rajtunk múlik, hogy részt vállalunk-e a világunk formálásában, vagy a megszokott kerékvágást folytatjuk, elunva az életünket, hogy aztán azt szűrjük le: Nem szólt semmiről az egész, felesleges volt egyáltalán végigcsinálni. Én szeretném tartalommal megtölteni és ezt megosztani mással, aki inspirál, mellettem áll, aki nem kihasználja azt, amit ÉN felépítettem, hanem hozzáad(nem anyagi javakra értem, hanem emberi értékekre, erkölcsre, tiszteletre, szeretetre). Lehet, hogy most sokan felbátorodva ezen adják majd a szépet, mondván, hogy naiv vagyok, de a látszat csal. Nem vagyok naiv, inkább realista és csak a művészetben rugaszkodok el a valóságtól. Nem kaparok senki után, nem kell utánam sem kaparni. Nem szeretem, ha nem értenek a NEM szóból és próbálják egyesek rám tukmálni magukat márcsakazértis. Nem kell, s nem is fog kelleni, akár fejre is állhat. Aki akarja, vegye magára, igazából egyéni szoc.prob. :)
Rühellem a beteg, retardált szellemi leprákat, akik gyerekeket molesztálnak, narkósok, sírgyalázók, és erre nagy a pofájuk....Az ilyennek ezúton kívánom, hogy dögöljön meg minél hamarabb, mert az élet nem neki való, nekünk pedig nincs szükségünk ilyen elmebeteg emberekre. Nem akarom név szerint megnevezni( REA !!!!!!) az illetőt, de úgy gondolom illendő lenne az ilyen és hozzá hasonló nyomoroncokat rituálisan berakni egy húsdarálóba apránként( Ha már úgyis élvezi a fájdalmat az ilyen), majd sertés ürülékkel összekeverni a maradványait, s végül kidobni a szeméttelepre, mert rendes sírhelyet se érdemel, max egy teszkós szatyrot koporsóként....
Nem szeretem a mostanában elhatalmasodott nagymagyarkodást. Nem attól vagy magyar, mert tüntetésre kijársz zászlót lobogtatni, meg cigányozol és zsidózól BAZD MEG! Ettől még ugyanúgy nem teszel semmit sem azért, hogy a helyzet jobb legyen. Menj el dolgozni a gyűlölködésre szánt energiádból, mert ebből még haszna is van az embernek!
Nem szeretem a síró nyugdíjasokat, akik azért panaszkodnak, mert nincs pénzük, de tojást dobálni azt nagyon tudnak. Arra fussa, mi?
Nem szeretem azt a fajta homoszexuális egyedeket, akik feltűnési viszketegségből eljárnak felvonulni. Szép, hogy vállalják, meg minden, viszont nem hiszem, hogy ez az emberek 90%-át érdekelné. Ilyen alapon heteroszexuális felvonulás is lehetne, de mivel kezd kimenni a divatból, ezért már ciki lenne. Ugyanígy ezt is leszarja az emberek 90%-a szerintem.
Nem szeretem a rovarokat, mert 4-nél több lábuk van és gusztustalanul néznek ki.
Nem szeretek muszájból csinálni dolgokat, mert az mindenkinek rossz.
Nem szeretem, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy szeretném :SRühellem, amikor valaki nem tud helyesen írni!
-barátokközt
http://noemi-sims2.gportal.hu/gindex.php?pg=17872934 ----ez inkább vicces, nem utálom őket, mert ezek édesítik meg szánalmas mindennapjainkat :D
---röfisajt, -----lábszag, ----bilgéc, ----Gyúrcsók Jóska,
Magáról :

én-----
Nem zavar, hogy a bemutatkozóm üresnek hat, hiszen ez mind mind csak a felszín. Mindenkit a felszín alapján ítél meg az emberek java része(igen, én is). Ha önmagadról csak negatív illetve túl átlagos, sablonos és taszító dolgokat írsz, hogy várhatnád el, hogy bárki is pozitívan közelítsen feléd? Ja, de ha ez már a magamról rész, akkor pár szót hadd áruljak el magamról: Élőlény, önkifejező a művészetében és a való életben azok számára, akiket arra érdemesnek tart (értsd. értelmes embereknek), nem óhajtja összekötni az életét senkivel sem. Sem most, sem egy hét múlva, se semmikor egy jó darabig, nem szül gyereket, nem tervez családot egy kutyán és egy macskán kívül a meglévő család mellé, semennyire sem érdekli a túlzásba vitt szenvedés és az önsajnáltatás, nem érdekli a narkó és a pia(nem is él vele), dohányzik(igen, jól esik, amíg megtehetem, szívni fogom ), bizalmatlan az akaratos, másra ráakaszkodó emberekkel szemben, nem szereti a buta embereket, amikor a hülye okoskodik, amikor valakinek a puszta látványától rángatja az epilepsziás görcs, mert annyira taszítja.
Ja, egyébként nem vagyok ellenszenves, csak van, akivel lehet normálisan beszélni és van, akivel nem.
Taszítanak a tömeg-emberek és az ezzel járó tudatlanság. Nem szeretem, amikor megrontva a magyar nyelvet, választékosan káromkodva beszélnek, ezzel is butítva a társadalomnak azon rétegét, mely esetleg szomjazik némi tudásra.
Elkeserít, hogy nagyon nagy része az emberiségnek, úgy él, mint holmi ösztönlény( dugunk? jössz egy körre? fasza a kocsim? megyünk shoppingolni? megyünk jól bebaszcsizni? bulizni?) akik, mindenféle következetesség nélkül léteznek a világ élhető síkján mozogva.

Nem szeretem, ha szórakoznak velem. Belőlem nem fognak hülyét csinálni
Nem sírok senki után sem, sírjon az, aki eldob engem

Keresem a helyem a nagyvilágban, miközben a saját világomat alakítom, hol jól, hol kevésbé jól, de igyekszem a legjobban. Remélem sikerülni fog :) Kívánom ugyanezt mindenki másnak :)És itt a szöveg is hozzá (Thanks to Zomi):

angol-magyar titanic
minden éjjel my dream
itt vagy és én feel you
érzem ó i live you,
hogy élsz
a tér, idő, s a távol, mely elválaszt minket,
hogy elhjössz majd, hogy elmond még élsz
nem fáj, wherever you are
I believe lett a szívem
bezár
Újból belépsz in the door
és itt benn in my heart és tovább él az érzés tovább
láttad ahogy meg érint csak egyszer for life time
nem eresztlek el már, ölelj
Love ahogy mi égtünk
egy perc volt az élet
in my life örökké ölelj
nem fáj, wherever you are
I believe lett a szívem
bezár
újból belépsz in the door
és itt benn in my heart és tovább él az érzés tovább
You're here, már nem félek én
mert a szív hogy ha élek nem áll
érted forever go on
benn a szív rejtekében az érzés nem áll meg márJa, és léccike, csak 5*5-tel szavcsizzál, mert nem bírom a negatív kritikát és ha 0-ra redukálódik a cuki piros csíkocska, akkor meghalok lábszőrrákban 10 napon belül!!!! Köszcsike előre is :) Arigato, te kis Kawaiii
"Ha fáj az élet, lődd le magad!" "Attól, mert tahó vagy, még nem leszel egyéniség"
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.humyUserbar.hu
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (29 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (29 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (29 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (28 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (29 db)
Hozzászólások :
JanOooo
2015.04.28. 23:28:31
Te nagyon beteg vagy:) Zsíííííííír:D
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat