Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

tetra

tetra
Rockerek.hu azonosító-szám: 0029662
MSN cím: 
Skype: -
Yahoo: -
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tetra
Lakhely: Nyíregyháza
Születésnap: 1985-01-15
Regisztráció dátuma: 2009.09.23. 14:20:18
Látogatások száma: 388
Utolsó bejelentkezés: 2013.01.03. 14:06:54
Hozzászólások: 614
Képek :
Rólam (42) Hátterek (6) Barátok (3) Húgocskám (aki vérszerint nem az de imádom) (3) Kedvenceim (9) Poénos (6) ELADÓ (21) Elmentek otthonról (12)
Ismerősei :
Misi 68
Misi 68
attilaDark
attilaDark
hermy994
hermy994
Littlered
Littlered
NachtSchatten
NachtSchatten
billy76
billy76
Csaki
Csaki
AngelWhisper
AngelWhisper
Feketefarkas
Feketefarkas
Antonia Alessandra Atlantas
Antonia Alessandra Atlantas
Kedvenc együttesei :
Aerosmith, Akela, Apocalyptica, Auróra, Beatrice, Children of Bodom, Dalriada, Dark Moor, Darkness, Deák Bill Gyula, Depresszió, Disturbed, Dokken, Dream Theater, Ektomorf, Epica, Helloween, Iron Maiden, Junkies, Kalapács, Kamelot, Kataklysm, Kiss, KoRn, Kovbojok, Metallica, Motörhead, Nevermore, Nightwish, Nirvana, Omen, Ossian, Ossian (1986-1994), P.Mobil, Pantera, Pokolgép, Rómeó Vérzik, Rózsaszín Pitbull, Scorpions, Sig-Sing, Sirenia, SlipKnoT, Sonata Arctica, Static-X, Stratovarius, Tankcsapda, Within Temptation, Xandria
Szeret :
Hogy mit is szeretek?Na jó hát legyen leírom hogy tudd te is kedves olvasó! A legjobban jó minőségi zenét!Rock minden mennyiségbe!Nem kötelezem el magam semmilyen formában!Zenén pedig pláne nem persze csak rockon belül!Metált black metal, death metal, heavy metal, hard, goth, tras power és még sorolhatnám ezeket szeretem nagyon.A motorokat a helyes pasikat!)) Nyitott vagyok az új dolgokra!Barátkozok új embereket ismerek meg és ellenséget szerezek!Mind itt, mind a valós életben.Alapjáraton nyugodt ember vagyok de ha felidegesítesz..akkor jaj neked.A családom számomra szent és sérthetetlen.Nagy kedvencem a bátyám!Rajongok az édesanyámért ő a legjobb asszony!Büszke vagyok az édesapapára aki sajnos már nem él!A legjobban a barátaimat tisztelem akikkel sok mindent átvészeltem aki szeretnek, tisztelnek és becsülnek!Szeretem az állatokat nem csak téged kedves profilomat olvasó ismeretlen hanem Bundás névre hallgató kuvaszomat is!Szeretem ha békén hagynak!A csendet a magányt a jó bort, a hideg sört.A kedvenc rockkocsmámat!A jó koncerteket!Nem feladni a dolgokat! Harcolni a végsőkig.Meghalni azért amiben hiszek és feltámadni minden egyes nap. Szeretem a természetet a halált a talajon játszó napsugarat. A leveleken kopogó nyári záport.Tavasszal a rügyfakadást és a télen dermesztő tájat. S tudni akarod mit szeretek még?Nagy kedvencem az olvasás rím faragás a novella írogatás és a regény kiadás.Szeretem horrort a vért az életet a verejtékkel szerzett érdemet! Az otthon melegét és a szeretetet! De végül és nem utolsó sorban a rock testvéreket! Együttes kedvencek:Nirvana, Metallica "Az út rögös de téged az igazság vigyen utadon és megtalálod amit az élet kimért neked!" (Saját)
Utál :
Mit is utálok?A plázásokat, a szkinhedeket a nagypofájú cigányokat akik mindet kapnak csak mert félnek tőlük!(tisztelet a kivételnek ami ritka mint a fehér holló!)Az emosokat a diszkósokat!A hülyéket, a bunkókat a seggfejeket! A rózsaszínt a nyálas beképzelt embereket!A pedofilokat az összest a farkánál fogva húznám fel és csonkolnám hogy szenvedjen!A jó pofizást!A hazugokat! A kétszínű embereket!Légy őszinte!A egyéniség nélküli embereket akiknek nincs semmi egyéniségük.Csak más stílusjegyeit utánozzák le. A divatrockereket. Ami itt sok van!Az önző embereket!Az irigyeket! A politikát! A magabiztosság nélkül élőket.Az álbarátokat! A lopósokat a gyilkosokat!Az őrülteket.Az érzéketleneket.A sulit! Az hogy öltözködés alapján ítélsz meg és nem beszélgetsz!Ismeretlenül ítélőket. A hippiket!Az hogy a tudás mellékes és a pénz számít!A szakbarbárokat.Még sorolhatnám inkább hagyom.Utálom ha beszólogatsz!Pláne ha fiatalabb vagy én is tudok seggfej módjára viselkedni. Utálok korán kelni! "Ne a ruhám alapján ítélj meg hanem ismerj meg és mondj véleményt rólam! Mert a ruha mögött egy ember van aki nyílt, és szívében mindig rocker marad!" (saját)
Magáról :
Melindának hívnak 25 éves!Alapjáraton nyugodt kiegyensúlyozott vagyok de ha kihúzod nálam a gyufát jaj neked! Tudom kicsit rasszistának és bosszúállónak tűnök de nem vagyok az ismerj meg! Életvidám belevaló rockerlány vagyok váltakozó életkedvek!Néha vidám kiegyensúlyozottság tűnik le rólam néha a depresszió hajlam! Na igen ez vagyok én!!! A Nyíregyházi Főiskolára járok Biológia szakra!Ha egész pontos akarok lenni Biológia szakosodás szerint Bioanalitikára!Már leírtam mit szeretek mit utálok! Már megkomolyodva nem a ruha és kinézet után ítélkezek hanem beszélgetek ismerkedek!Ezzel sok barátot és ellenséget szerezve! Nem gyűlölködök és nem is imádok valamit! Vérzik a szívem hogy tudom divat és mások utánzása alapján tartod magad közénk valónak. Légy már őszinte magadhoz !Legalább magadnak ne hazudj!Kinézetre ne ítélj ismerj meg aztán ugass Jó? Köszi! Néha nagyon haragszom erre az országra és szívesen letagadnám hogy magyar vagyok! Minden a politika hibája szar a kormányzás. Szeretem is azt a hazát mert itt születtem., magyarnak ! Magyar ajkú vagyok és ezt soha ne tagadhatom le! Néha haragszok a hungaristákra mert úgy érzem túlzásba viszik a haza szeretetet, törnek zúznak!Ez viszont nem jó! De nem szeretném hogy megbántva érezzék magukat csak őszinte vagyok! Hisz ti is te tesók vagyok! Mert magyarok vagytok és a rock is összeköt minket!
Megismételhetetlen "Éjszakára született lény vagyok a nappal világában!"
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.5205 4.5205  (73 db)
Rocker-index :4.7215 4.7215  (79 db)
Szesz-fogyasztás :4.7260 4.7260  (73 db)
Kockasági-mutató :4.5205 4.6974  (76 db)
Profil-minőség :4.6962 4.6962  (79 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat