Depths of Desecration logo
Depths of Desecration ének : Pintér Tamás
gitár : Nagy Zoltán
basszus : Nedermann Dénes
dobok/ének : Horváth Gábor

Koncertarchívum:
2009-10-31 3 - Red Rocket Music Club - Sollen, Endless River, Depths of Desecration [Képtár]

2005. szeptemberében alakult a zenekar kezdetleges felállása -amely csupán két gitárosból (Pap Viktor, Odler Balázs) és egy basszusgitárosból (Réti Ábel) állt-azzal a céllal, hogy a kedvencek nyomdokain (Death, Carcass, In Flames, Killswitch Engage) sikerüljön valami nagyon ütõset alkotnunk. Horváth Gábor dobos csatlakozása után kezdõdött meg az érdemleges munka, ekkortól kezdõdtek a próbák, a feldolgozások tanulása, illetve a saját dalok írása. 2006. márciusában Ábel, a basszusgitáros-énekes kiszállt, így új embereket kellett találni a be nem töltött posztokra. Szerencsére viszonylag hamar találtunk egy kiváló énekest és egy basszusgitárost Tamás és Dénes személyében, akikkel egy hónap múlva már meg is volt az elsõ koncert Kecskeméten, pozitív visszajelzésekkel. Az ekkor kialakult felállásal több koncertet is adott a zenekar a megyében .

Pintér Tamás - Ének
Nedermann Dénes - Basszusgitár
Odler Balázs - Gitár
Pap Viktor - Gitár
Horváth Gábor - Dobok

Hamarosan több cikk is megjelent a zenekarról, beszámolva munkásságáról, koncertjeirõl. (24 Óra, Passzió Rock Klub) 2006. december végén, a zenekar elkezdte demó anyagát felvenni, amely a koncertszervezéshez volt szükséges. Február 1.-én kiszállt az egyik gitárosunk, Balázs, így a lekötött bulikat sajnos vendéggitárossal és csonkán játszottuk. A zenekarhoz ezután csatlakozott Nagy Zoltán, aki korábban a tatabányai Sable zenekar sorait erõsítette.
A júliusban rendezett I. tatai tehetségkutatón a zenekar elsõ helyezést ért el. Eközben elkezdtük az elsõ teljes CD-nket felvenni, amely kisebb csúszás után 2008. februárjában készült el. Ebben az évben az ország több pontján is megfordultunk, cserekoncerteket szerveztünk. Ezeknek hála rendszeresen jártunk Asztriába, Szlovákiába zenélni.Időközben megváltunk gitárosunktól Pap Viktortól, helyére jelenleg is keresünk egy megbízható zenésztársat.
A koncertezés azonban addig sem áll meg, cseregitárossal bonyolítjuk le a bulikat.
Az eddig kötött ismeretségeknek köszönhetõen koncerteket szervezünk itthon és külföldön egyaránt. A banda megtalálható az IWIW közösségi oldalon, illetve a Mymusic, Zeneporta, Myspace honlapokon is. Mindenkit várunk koncertre, egy hatalmas bulira!

Pintér Tamás - Ének
Nedermann Dénes - Basszusgitár
Nagy Zoltán - Gitár
Horváth Gábor - Dobok/Ének


Albumok :

Sounds of Destruction (2008)
Depths of Desecration - Sounds of Destruction1.Sounds of Destruction 
2.Revolution 
3.End of Slavery [watch video]
4.One & Only 
5.Reborn 
6.Souls collide 
7.Die By Trusted Hands 
8.Still Remains [watch video]
9.Hide From Destiny 
-készülőben- (2008)
 1.Break the control 
2.Emptied out 
3.Before I fall 

Kedvencek közé jelölték :
-SaMu-, Pendragon, Reaper146, Brickinson, Dénes, Ash, Szasza, a salgótarjáni papper, thiria, Joe_, Asphar, lacifer666, Slipi89, tattooed88, Nitroglicerin, LORD WINTER, Fresa, OverAll Music Team, LadyHenriette, Fradika

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0261 s
© depthsofdesecration.rockerek.hu