Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Klippremier - Scerra: Boncoló \

Klippremier - Scerra: Boncoló

Szapy - 2013-12-31 (18:13) Hozzászólások: 0
Sculpsit lemez előzetes \

Sculpsit lemez előzetes"A most közzétett két dal egy kis ízelítő a jelenleg készülő, egyelőre cím nélküli bemutatkozó nagylemezünkről. Az ötletet a lemez koncepciójához Madách Imre "Az ember tragédiája" c. műve adta. Az egyes dalokban ugyanazon személy tragédiáját mutatjuk majd be más és más élethelyzetben, és korban. A szövegekre nagy hatással voltak még a "Fahrenheit 451", a "Brazil" című filmek és más disztópikus alkotások. A zenei alapot házilag vettük fel, a vokálokat Szűcs Szabolcsnál a TrashHill stúdióban. Az utómunkálatok egy szentpétervári stúdióban, a Post Organic Recordsnál zajlottak. A nagylemez reményeink szerint jövő év első felében megjelenhet, addig talán sikerül megtalálnunk a megfelelő személyeket a bőgős, és a másodgitáros posztra is." A dalok az alábbi linkeken meghallgathatóak:

https://sculpsit.bandcamp.com/track/city-of-rats
https://sculpsit.bandcamp.com/track/the-failure-of-our-intelligence

Angeltear - 2013-12-30 (16:02) Hozzászólások: 0
Új beszámoló - „A színpadon a kibaszott dr. Melancholia” \

Új beszámoló - „A színpadon a kibaszott dr. Melancholia”"Tízezer Volt cikázik a kábelekben…megszólal valami petyhüdt szinti alap a hangfalakból, közben megjelennek a színpadon a kifestett zenészek meglehetősen eklektikus hajakkal. Kb. egy perc elteltével megszólalnak élőben is a hangszerek és Vikki Ricci… bekövetkezik az ősrobbanás." - Bognár Gábor

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-30 (14:27) Hozzászólások: 0
Sons Of Sopron - Hangár (2013.12.30.) \

Sons Of Sopron - Hangár (2013.12.30.)

https://www.facebook.com/events/433278273441451/?fref=ts

szandra1226 - 2013-12-30 (10:32) Hozzászólások: 0
Kabala Baby - Elkészült az első nagylemez \

Kabala Baby - Elkészült az első nagylemezA Kabala Baby egy budapesti stoner/grunge rock zenekar. 2008 nyarán alakultak, 2010-től egyik tagjuk svédországi tanulmányokat folytat azóta működésük időszakos. Előfordultak már a Tűzraktérben, R33-ban, Dürer Kertben, Zöld Pardonban, stoner fesztiválon Esztergomban, Hegyalja fesztiválon Tokajban, az Isten Háta Mögött előtt, az Ozone Mamával, valamint például Alice In Chains és Stone Temple Pilots-tribute-okon számos nagy sikerű Kockásing Revival party-n, mely közösségnek oszlopos tagjai. A lemez dalait az R33-ban rögzítették. Felvételvezető: Keszei Krisztián, Andriel Keverés: Bánházi Gábor, Keszei Krisztián (Nem láttál, Csokimikulás)

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-29 (20:31) Hozzászólások: 0
Az A38 Hajóra tér vissza a Laibach - Spectre lemezbemutató turné \

Az A38 Hajóra tér vissza a Laibach - Spectre lemezbemutató turné„We Come in Peace”, azaz „Békével jöttünk” - így szólt a szlovén indusztriál-úttörő képzőművész-zenész csoport, a Laibach tavalyi turnéjának címe, amit a hamar kultstátuszba katapultált űrnácis-inváziós Iron Sky című filmből vettek. Pedig a Laibachra sok minden jellemző, csak az nem, hogy „békével jönne”. A súlyos ipari feldolgozásairól, egyenruháiról és nem utolsósorban végtelen iróniájáról elhíresült Laibach legújabb, 2014 februárjában megjelenő Spectre (azaz Kísértet) című lemezét mutatja be egy nagyszabású turnén – Budapesten hol másutt, mint a város leghatásosabb ipari emlékén, az A38 Hajón. Úgyhogy a tavalyi turnészlogen után idén érdemes újjal megismerkednünk: Kísértet járja be Európát.

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-29 (18:25) Hozzászólások: 0
Van Zozéka - Megfelelési kényszertől mentes zenekar \

Van Zozéka - Megfelelési kényszertől mentes zenekarA Van Zozéka érthető fordításban annyit tesz, Zozó elszigetelt világa. Debreczy Zoltán (Drakkon, In Bloom, Garden of Eden, Leaner) a zenekar megálmodója azért lett elszigetelt, mert soha nem leplezte érzelmeit, hiúságát, önzését. Nem volt benne megfelelési kényszer, mégis mindenki megfelelést várt tőle. A kényszer kívülről jött, és harcban állt vele. Brutális őszinteségének hátrányai szólították ebbe a csatába, melynek célja a szabadság. Zozó úgy döntött nem harcol tovább, és olyan zenekart alapít, ahol nemcsak szabadon kitárja világát, de olyan embereket keres maga mellé, akik ebben jól is érzik magukat. Ebben a felfogásban kutatva talált rá cinkosaira: Kecskeméti Csaba (Ankou, Cry Free - Deep Purple tribute) basszusgitár, Kecskeméti Árpád (Ankou) gitár, Galántai Zsolt (egykoron Ossian, Baba Yaga, Szekeres Tamás Projekt, stb.) dob. 2013 őszén született meg a Van Zozéka bemutatkozó EP-je Fehér címmel.

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-29 (18:25) Hozzászólások: 0
Új lemezkritika - Roar: Ősi tűz \

Új lemezkritika - Roar: Ősi tűzNyáron megjelent a Roar együttes Ősi tűz című harmadik demója. Ez a szimpatikus kis csapat szeretne vidékről bekerülni a köztudatba, így alkalmasnak találtam az időpontot egy karácsonyi meglepetés kritikára. Mivel nem vagyok túl jártas a thrash műfajban, ezért megkértem két barátomat, hogy illessék pár szóval Roar-ék új korongját. Hocza 'Igor' Róbert neve a Remorse thrash metál bandából lehet ismerős, Szőke Viktor pedig közel 30 éve mozog zenész körökben.

[Tovább...]

_Saci_ - 2013-12-29 (18:25) Hozzászólások: 0
RedHeart - Sikert arattak az új dalok is! \

RedHeart - Sikert arattak az új dalok is!December 26-án gyakorlatilag telt ház várt már a RedHeart együttesre a Barba Negraban. A budapesti banda a Mobilmánia előtt vendégeskedett. A Peru & kisKocsándi duóval fémjelzett együttes bemutatta két új szerzeményét is a koncerten. A Boogie illetve Kurva című számukat, amikre jó néhányan táncra perdültek. Tehát kaptunk egy kis ízelítőt abból milyen is lesz az új album. Az együttes tájékoztatása szerint most újfent visszavonulnak a stúdióba és folytatják a lemez előkészületeit. Ami várhatóan a banda harmadik születésnapjára, tehát húsvét körül lesz majd a kezekben. A csapatra tehát egy őrületes hajtás vár mindjárt majd az év elején.

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-29 (18:25) Hozzászólások: 0
Új interjú - Decaying Incest \

Új interjú - Decaying IncestIdőnként hol erre, hol máshol, de felbukkan a Decaying Incest, ellenben nem tőlük hangos a sajtó. Dolgoznak a srácok a zenekari dolgokon, tervben volt az új lemez, az új felvételek, de hogy mi a helyzet, miért így tesznek, s mi is történik körülöttük valójában, legjobb, ha ők maguk mondják el. Saját szavaikkal.

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-29 (18:25) Hozzászólások: 1
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 13/731
<< < .......... [101-110] [111-120] [121-130] [131-140] [141-150] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat