Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Dope D.O.D. – Corvintető (2014.012.13.) \

Dope D.O.D. – Corvintető (2014.012.13.)Ugyan a csótány nem épp az ember legjobb barátja, a holland Dope D.O.D. mégis ezt a címet adta második stúdióalbumának. Többek közt ez is remekül példázza a hiphop formáció habitusát, hogy bírják a különcséget, hogy szeretnek rendszerint az árral szembe menni, hogy nem érdeklik őket sem a trendek, sem a szabályok. A csapat zenéje az elmúlt években rengeteget fejlődött, és egyre több drum n bass és dubstep elemet építettek produkciójukba úgy, hogy a zene központi eleme mégis a hiphop maradt. A három MC (Skits Vicious, Dopey Rotten, Jay Reaper) és DJ-jük (Dr. Diggles) tavaly több mint 115 alkalommal lépett színpadra 17 különböző országban – köztük a Sziget Fesztivál A38 színpadán is fergeteges bulit csaptak. Most pedig 2014. február 13-án a Corvintetőn újra fellépnek.

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-29 (18:08) Hozzászólások: 0
Rómeó Vérzik - Születésnapi koncert (2013.12.27) \

Rómeó Vérzik - Születésnapi koncert (2013.12.27)

Hol vannak már az ifjú évek, hiszen idén nagykorúvá vált a Rómeó Vérzik zenekar. Ezt a jeles eseményt pedig szilveszteri elő buliként a rajongókkal is szeretné megosztani. A koncerten meghívott vendégek mellett a Fullstop, és Psychogang is megmutatja, hogy miért érdemes őket szeretni. A Psychogang öt éve van jelen a hazai zenei életben, és próbál valamilyen utat mutatni a felnövekvő nemzedéknek, zenéjük nehezen sorolható bármilyen kategóriába. Fullstop pedig lassan elkészül demójával, amit a hivatalos oldalukról le lehet tölteni. Az este házigazdájaként szereplő Rómeó Vérzik 'a három' címre keresztelt új albuma pedig a MAHASZ top listáján az első helyen landolt. Vessünk egy pillantást arra, hogy az este folyamán kik jelennek meg a színpadon, hogy emeljék a produkció színvonalát. Szekeres Andris (Junkies), Kovács Zoli (Depresszió), Nagy Dávid (Helland), Titusz Glamchild (Dust n Bones), Fonád Peti (Psychogang). A koncert helye és időpontja pedig:Club 202Live Music Hall December 27. Belépő: 1800Ft

https://www.facebook.com/events/542358135859084/?fref=ts

pingwin - 2013-12-29 (18:07) Hozzászólások: 0
Grandpierre Attila: Apám szíve dobog bennem - Négy nemzedék versei a csillagokból \

Grandpierre Attila: Apám szíve dobog bennem - Négy nemzedék versei a csillagokbólTalán nincs olyan ember, aki a Grandpierre névre ne kapná fel a fejét. Grandpierre Attila családja 150 éves örökségét viszi magával, a művészetet. Ő maga a természettudomány doktora, a fizikai tudományok kandidátusa, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont tudományos főmunkatársa. Író, költő, a Magyar Írószövetség tagja. Továbbá frontember, a világszerte keresett Vágtázó Halottkémek, majd a Vágtázó Csodaszarvas énekese, aki újraélesztette a mágikus népzenét, fuzionálva azt a hetvenes évek progresszív rockzenéjével. Így lett a VHK a csillagok és az álmok zenéje, melyre még a New York Times is felfigyelt. „Ötéves koromban kijelentettem, hogy csillagász leszek. Amikor szüleim kérdezték, hogy miért, azt feleltem, hogy azért, mert nekem a Nappal kell foglalkoznom. Látszólag ezzel ellentétben, hétéves koromban pedig egyszer csak kijelentettem, hogy énekes leszek. Kérdezték, hogy akkor most mi leszek, énekes vagy csillagász? És azt feleltem: mindkettő. Később mindkettőt elfelejtettem, de aztán mégis úgy alakult, hogy mindkettő, csillagász és énekes is lettem, egyszerre. Honnan tudtam én ezt hétévesen?”

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-27 (16:01) Hozzászólások: 0
Krell debütáló koncert - Kék Yuk (2013.12.27.) \

Krell debütáló koncert - Kék Yuk (2013.12.27.)2013 december 27-én a Kék Yuk színpadán debütál a Linda Daemon, Tommy valamint Ricky Church alkotta Krell. A zenekar stílusában az industrial, acid-goth, dubstep, drum'n'bass, rock és egyéb elemek keverednek, a tagok ismeretében ezúttal is modern és egyedi produkcióra számíthat a nagyérdemű. A bemelegítésről a társadalomkritikus, rebellis magatartásáról is ismert, rendszerint a közönség figyelmét megragadó, 2005-ös alakulása óta folyamatos fejlődést mutató társulat, a Dr. Melancholia gondoskodik. A koncertek után Degu válogatásában lemezről pörög tovább a zene. A belépő 1000Ft, mely teljes egészében lefogyasztható.

https://www.facebook.com/krellband
https://www.facebook.com/drmelancholia
Esemény: https://www.facebook.com/events/1390270497886543/

Szapy - 2013-12-27 (12:05) Hozzászólások: 2
X-Mass Fesztivál - Yuk (2013.12.28.) \

X-Mass Fesztivál - Yuk (2013.12.28.)Tekinthetjük akár karácsonyi, akár előszilveszteri fesztiválnak, de az biztos hogy az X – Mass fesztivál programjával sokak álma válik valóra. A 2000-es évek legmeghatározóbb extrém metal zenekarai álltak össze egy fergeteges koncert erejéig. Akár egy lokális “BIG 4“-nak is felfogható bulin az alábbi bandák szerepelnek: Hazánk egyik legnépszerűbb durva metal csapata a Christian Epidemic az elmúlt két évben csak egyszer játszott a fővárosban, tehát koncertjük mindenképpen unikumnak tekinthető. A Dying Wish a legújabb, Crimson Blood című EP bemutatójával készül a koncertre. A tatabányai Agregator már több, mint 10 éve az egyik legaktívabb résztvevője a Magyar metal-életnek, s dallamos death metal muzsikájuk az egyik legerősebb a hazai mezőnyben A Vale Of Tears szintén a dallamos death metal-t játszik, és szintén veteránnak mondható, hiszen múltjuk egészen 1997-ig tekint vissza. Az estét a budapesti Sollen nyitja, északi ízű death metal stílusukkal tökéletes nyitánya lesznek az estének. Akinek hiányzik a 10 évvel ezelőtti fergeteges Gothicás és Yuk-as buli hangulat, vagy aki szeretne csak egy kis időutazást tenni, hogy milyen volt a Magyar Extrém metal hőskora,annak a rendezvény mindenképpen kötelező! A koncertek után természetesen buli és 100%metál hajnalig!!!

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-27 (11:34) Hozzászólások: 0
Scorpions Tribute és Tűzmadár közös koncert - Club202 (2013.12.28.) \

Scorpions Tribute és Tűzmadár közös koncert - Club202 (2013.12.28.)December 28-án a Club 202-ben ad koncertet a jövőre 10 éves Scorpions Tribute Band és Schrott Péter zenekara, a Tűzmadár. A két zenekar közös pontja Schrott Péter énekes és Szűcs Attila basszusgitáros. Schroti a Scorpions Tribute Band énekeseként 6 éven át vállalta Klaus Meine Tribute szerepét, majd 2012-ben külön váltak útjaik. A legnagyobb barátságban történt szakításuk után gőzerővel vetették bele magukat saját karrierjük építésébe. A Bornemissza Sándor által 2004-ben alapította Scorpions Tribute Band rendszeresen jár határon kívüli klubokba, fesztiválokra, koncerttermek színpadjait koptatva ezreknek mutatták és mutatják be a német rock legenda legjobb dalait. Idén 10 sikeres koncertet adtak orosz földön, azon kívül játszottak szomszédos országokban is.

[Tovább...]

_Saci_ - 2013-12-24 (16:31) Hozzászólások: 0
Road - Év végi buli (2013.12.28) \

Road - Év végi buli (2013.12.28)

Év vége közeledtével az út is lassan véget ér, így a Road zenekar is egy hatalmas bulival zárja az évet. Az óévet sikeresen zárja a zenekar, hiszen a háta mögött van rengeteg klubkoncert, valamint a megjelenés előtt aranylemezzé, később pedig platinaszínűvé váló új lemez. Az évzáró buli december 28-án a Barba Negrában lesz megtartva. Főzenekar mellett fellép még a Phoenix, és a Mongooze. A Phoenix zenekar nevéhez hűen évről-évre feltámad, és újabb anyaggal örvendezteti meg a közönséget, így volt ez idén is. Megjelent a Hangfalakból című lemezük, a zenekar oldaláról pár régebbi lemez elérhető, koncert előtt érdemes újra meghallgatni, és egy kicsit ráhangolódni a bulira. Másik vendégként a Mongooze lép a színpadra, akik egy fiatal, tehetséges banda. 2011-es megalakulása óta először feldolgozásokat, majd saját számokat játszik, idén augusztusban pedig megnyerte a IX Roxiget tehetségkutatót. Még egyszer, december 28-án irány a Barba Negra, belépő: 2500Ft, Kezdés: 20:00.

https://www.facebook.com/events/725623054133502/
https://www.facebook.com/roadzenekar?fref=ts
https://www.facebook.com/phoenixrt

pingwin - 2013-12-23 (18:11) Hozzászólások: 0
Hungarica- Hol jársz kedvesem (Előzetes az új albumról) \

Hungarica- Hol jársz kedvesem (Előzetes az új albumról)

 

[Tovább...]

szandra1226 - 2013-12-23 (09:53) Hozzászólások: 0
Szilveszteri Buli - Barba Negra \

Szilveszteri Buli - Barba Negra

Nagyszabású évzáró bulira készül a Barba Negra Music Club. December 31-én Állati Szilvesztert tartanak, s ahogy az elnevezésből is kiderül, kizárólag olyan előadók lépnek fel, akik valamilyen állatról kapták nevüket. Így Ganxsta „Döglégy” Zolee és a Kartel, a Paddy and the rats, illetve az Alvin és a mókusok húzzák a talpalávalót. Könnyen lehet, hogy idén a Barba Negra Music Clubban lesz a legőrültebb óévbúcsúztató és újévköszöntő buli. A budapesti szórakozóhelyen ugyanis állatokról elvezett előadók lépnek a színpadra. Az estét a Ganxsta Zolee és A Kartel koncertje kezdi. Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek. A lányos anyukák rémálma, az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és A Kartel zenekart, és azóta is töretlenül jelen van a hazai zenei életben. A tíznél is több Kartel lemez, a számos besepert szakmai és közönségdíj, valamint a számtalan rangos közreműködés meghozta eredményét: ha azt mondjuk "boom a fejbe", Újpest, hoki, finn jégkorong, akkor azonnal mindenkinek beugrik, kiről is beszélünk.

[Tovább...]

pingwin - 2013-12-22 (11:52) Hozzászólások: 0
IV Kelet Underground Tehetségkutató - Döntő \

IV Kelet Underground Tehetségkutató - Döntő

A IV. „Kelet Underground Tehetségkutató” rockzenei versenysorozat december 7-én elérkezett a végső felvonáshoz. A különböző rockzenei stílusokat képviselő bandák a döntőn ismételten bemutatták tehetségüket a közönség és a zsűri előtt a debreceni Dharma Klubban. Az este fellépőit a 3 elődöntő 3-3 egyenes ágon továbbjutott bandái és az elődöntős közönségszavazás nyertese alkották. Jobbnál jobb produkciók közbeni átszerelési szünetekben a zsűri mind a 10. döntős fellépőt értékelte aztán pedig döntéshozatalra elvonult, mialatt a vendég zenekar, a debreceni Acoustic Rock 'n' Roll-t játszó Leap Of Faith szórakoztatta az egybegyűlteket. A zsűri döntéshozatala ezen a döntőn sem volt könnyű, a versenyzők kitettek magukért, hogy a dobogóhoz és nyeremények eléréséhez mindnél közelebb kerüljenek, amik tovább segíthetik őket a boldogulásban. A szép számban összegyűjt közönségről nem is beszélve, akik aktív részesei voltak az eseménynek, mind szavazás, mind a zenekarok biztatása terén. Így közönségdíjat az a zenekar kapta, akikre a legtöbben szavaztak az este folyamán. Ezúton is köszönet a szavazásban résztvevőknek! ;) Végül az eredmény megszületett és így a IV. Kelet Underground Tehetségkutató döntőjének vége a következőképpen alakult:

[Tovább...]

pingwin - 2013-12-22 (11:49) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 14/731
<< < ........... [111-120] [121-130] [131-140] [141-150] [151-160] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat