Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Entri

Entri
Valódi név: Müller Ádám 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0038099
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Entri
Lakhely: Sződliget
Születésnap: 1989-01-22
Regisztráció dátuma: 2010.04.21. 16:13:47
Látogatások száma: 347
Utolsó bejelentkezés: 2016.12.26. 12:27:08
Hozzászólások: 479
Képek :
Koncertfotóim (18) Rajzaim (11) IMG_0064 Árposzal és Kacsával Magna előtt Dalriadával Pokolgépel Fish! Krisztiánnal Fish! Matyival Foto közben Probálkozok Rockmaraton 3 Nah mit Lépjek?? Steroid a Rockmaratonon Rockmaraton 2 Rockmaraton Én nem haragudtam senkire :D Sátrak közt ,csak ki ne öntsem a SÖRÖMET :D Pannónia feszt. 2010 Pannónia feszt 2010 Máj.1. 8. 7. 6. 5. 4. Snowboard2 Snowboard 3. 2. 1.
Ismerősei :
Larten
Larten
Katelinn
Katelinn
mmandula
mmandula
Steroid-Szotyi
Steroid-Szotyi
CSX
CSX
Ailith
Ailith
xMiseryx
xMiseryx
ÜTŐS
ÜTŐS
kacsa1234
kacsa1234
Alexy Sanders
Alexy Sanders
Gabess
Gabess
Safi
Safi
Attics
Attics
Born to be wild
Born to be wild
hevimetal
hevimetal
Ashtray_Heart
Ashtray_Heart
szakál77
szakál77
Szapy
Szapy
Pater
Pater
Ádi
Ádi
k-soft
k-soft
Vérvizsla
Vérvizsla
szandra1226
szandra1226
Riana
Riana
Z_O_M_I
Z_O_M_I
Kedvenc együttesei :
Amorphis, Black Label Society, Black Rebel Motorcycle Club, Black Stone Cherry, Blind Guardian, Dalriada, Devildriver, Ektomorf, Ensiferum, Firewind, Fish!, Five Finger Death Punch, Hammerfall, Head-Shot, In Flames, Machine Head, Manowar, Megadeth, Metallica, Mystery Gang, Overcast, Pantera, Rammstein, Rev Theory, Rhapsody, Rhapsody of Fire, Road, Rob Zombie, Rómeó Vérzik, Shadows fall, Sing Sing, Steroid, Taking Dawn, Tenacious D, Tűzmadár, Volbeat, Wisdom, Zorall
Együttes profiljai :
Rev Theory
Szeret :

Hogy , mit is szeretek?...Ide most rakhatnék egy szép kis felsorolást mintha egy táblázatból másoltam volna ki,de annak úgy gondolom nem sok értelme lenne.. Szeretek olvasni ,mikor elmerülök teljesen a sorok közt és másra nem kell koncentrálnom.Szeretem mikor egy könyv története magával ragad és a szemem előtt zajlanak az események mintha én is ott lennék a történetben és ezért hálás köszönet kedvenc íróimnak Dörnyei Kálmánnak, R.A. Salvatorenak és Robert Weinbergnek ,illetve John Caldwellnek és Jeffrey Stone-nak ,amiért megírták mindazt a számos nagyszerű könyvet melynek jó pár szép órát köszönhetek. Szeretek elmenni kedvenc zenekarjaim koncertjeire barátaimmal, mikor élőben hallgathatom ama csodás remekműveket melyek felszabadítanak,ösztönöznek ,megnyugtatnak és erőt adnak! Szeretek rajzolni és fényképezni itt kiélhetem ama kevés művész hajlamomat ami belém szorult. Szeretek a barátaimmal lenni kikel jó sok mindent megéltünk már persze nem mintha oly koros lennék de értitek mire célzok. Szeretek Snowboardozni bár erre sajnos évente nem nyílik sok lehetőség hogy hódoljak eme szenvedélyemnek de hát ez van :D

Illetve szeretek koncerteken ellőni pár képet!;)itt van egy-kettő:

Utál :

Amit utálok nos ,úgy gondolom meg lehet attól mindenkit kímélni hogy utálom a kétszínű,hazug embereket ,nah és ki szereti őket ?és ki nem az néha?ide is szép felsorolást lehetne írni hogy miket és kiket utálok ,de úgy gondolom ez most teljesen lényegtelen.Nah jó nem szeretem a langyos Sört asszem elöljáróban elég ennyi.

Magáról :

"Nem csak az unalom hajtja lépteimet ismeretlen ösvényekre, hanem az a szilárd meggyőződés, hogy az élet vezérelve nem az kell legyen ami van , hanem ami lehetne. Én úgy vélem, az ideális állapotot csak akkor érjük el, ha törekszünk rá. Rendelkezzünk ésszel. Rendelkezzünk nagylelkűséggel. Rendelkezzünk együttérzéssel és beleérző képességgel. Ott lakozik bennünk a változás képessége melyet semmilyen, mesterségesen felhúzott falakkal nem lehet korlátozni. A puszta logikáját tekintve, a tökéletes életre nem lehet rálelni egy tökéletlen világban. Mégis merünk keresni. Merünk változni. Mert éppen hogy e keresés során, a soha nem szűnő vágyban, hogy jobbá tegyük önmagunkat és a körülöttünk lévő világot, járjuk be a megvilágosodáshoz vezető utat. "

Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (47 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (53 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (52 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9592  (49 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (53 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat