Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Liberty

Liberty
Valódi név: Eszter 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0000651
Weboldal címe: http://www.last.fm/user/Liberty84
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1984-03-18
Regisztráció dátuma: 2006.06.22. 21:27:33
Látogatások száma: 750
Utolsó bejelentkezés: 2012.04.28. 17:44:17
Hozzászólások: 326
Képek :
Liberty Picture DSCF4291k 2008 :) én én Meccsen Okt. 23 Kép 198 Én én
Ismerősei :
Aiwass
Aiwass
Sanyi-Hungaria
Sanyi-Hungaria
Kedvenc együttesei :
After Forever, Ajattara, Alhana, Amorphis, Battlerole, Black Leaves, Blackmore`s Night, Blutengel, Bryan Adams, Children of Bodom, Coronatus, Cradle Of Filth, Cross Borns, Dalriada, Dark Tranquillity, Deathstars, Dimmu Borgir, Disturbed, Dope Stars Inc., Edenbridge, Edguy, Egészséges Fejbőr, Eluveitie, Elvenking, Ensiferum, Epica, Finntroll, Gamma Ray, Graveworm, HammerFall, Helloween, In Extremo, In Flames, Iron Maiden, Kamelot, Kárpátia, Korpiklaani, Legacy, London After Midnight, Metallica, Moonsorrow, Nightwish, Norther, Northern Kings, Ossian, Pain, Pokolgép, Rammstein, Rhapsody, Romantikus Erőszak, Sabaton, Sepultura, Serj Tankian, servo.hatred, Sirenia, Slipknot, Sonata Arctica, Stratovarius, System of a down, The Birthday Massacre, Therion, Thunderstone, Titkolt ellenállás, Visions of Atlantis, Wednesday 13, Wisdom, Within Temptation, Zorall
Szeret :
zene
barátok, koncertek, bulik, könyvek, jó filmek, motorozás
Foci, Forma-1, MotoGp
Helyszínelők minden mennyiségben :)
Utál :
Tehetetlenséget. Az igazságtalanságot. Igénytelen zenét. Ha valaki nem tud veszíteni. Az emberi butaságot.
Ha valaki kihasználja a másikat. Hazugságot. Beképzeltséget.
Magáról :

"A halak jegyűek jellemét éppolyan megfoghatatlannak tartják, mint a tenger alakját. Gazdag fantáziájú, együttérző, befolyásolható és alkalmazkodó jellem. Menekül minden korlátozottság, minden szembesülés ellen, legszívesebben végig álmodozná az életét, ezért a mindennapokkal és a gyakorlati élettel komoly nehézségei vannak. Gyakran előre megérzi az eseményeket, nagyszerű az intuíciója. Hajlamos illúziókba ringatni magát, akár az önbecsapás szintjéig is. Kitűnő zenei érzéke lehet. A konfliktusokat inkább kerüli, mert nehezen tudja megvédeni magát. Áldozatkész jellem, a szeretteiért mindent megtenne."

"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás, és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével... És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez... ...egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér... És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz... hogy valóban erős vagy... és valóban értékes."

"I see the Angels, I 'll lead them to your door.."
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9149 4.9149  (94 db)
Rocker-index :4.9263 4.9263  (95 db)
Szesz-fogyasztás :4.8901 4.8901  (91 db)
Kockasági-mutató :4.9149 4.8876  (89 db)
Profil-minőség :4.9286 4.9286  (98 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:58

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat