Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Zaphira

Zaphira
Rockerek.hu azonosító-szám: 0025017
MSN cím: ladymarion@citromail.hu
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Zaphira
Lakhely: Kazincbarcika
Születésnap: 1992-01-31
Regisztráció dátuma: 2009.06.03. 14:37:33
Látogatások száma: 46
Utolsó bejelentkezés: 2012.12.16. 14:01:23
Hozzászólások: 43
Képek :
szeem én
Kedvenc együttesei :
Alanis Morrisette, Alhana, Alice Cooper, Ana Johnsson, Cindy Lauper, Epica, Evanescence, Fireflight, Horrorpops, Krypteria, Linkin Park, L`ame Immortelle, Murray Gold, Nemesea, Nickelback, Nightmare before Christmas, Nightwish, Nightwish(Tarja Turunen-nel), Plumb, Simone Simons, Slot, Tarja Turunen, The Rasmus, We are the fallen, Within Temptation, Xandria
Együttes profiljai :
The Creepshow
Szeret :
Fákat, gyerekeket, science fictiont, fantasy, zenét, mitológiát, feketét, szürkét, lilát, skótkockát, bizsut, csipkét, angol férfiakat ( főleg a színészeket. ) , könyveket, Ollókezű Edwárdot, Henry Fitzroyt a Blood Tiesból, hegedűt, zongorát, gitárt, vámpírokat, Vámpír Aktákat, szelet, erdőt, csillagos égboltot, az Aurora Borealist, pentagrammákat, Holdat, kacat és régiségvásárt, Tim Burton műveit, szép tükröket, régi bútorokat, antikváriumot, könyvtárakat, Charlotte Bronte Jane Eyre-ét, állatokat, Kriptozoológiát, tündéreket, manókat, boszorkányokat, zenedobozokat, Természetanyát, Klasszikus meséket, táncolni a friss hóban, lombok között átszűrődő napfényben állni, Sokáig aludni, a játékbabákat, a tündér és manófigurákat, Doctor Who-t, buszozni, vonatozni, világot látni, fényképezni, ÍRNI.
Utál :
Lépcsőket ( Climacophobia ), Cigifüstöt ( Fulldoklok tőle ), Techno zenét ( állandó, fejfájdító duc-duc-ducduc-duc...), Plázacicákat, cseszegetést, lenézést, beképzeltséget, rasszizmust, Csúfolódást, Környezetszennyezést, Szemetelést, A világ pusztítását, Magányt...
Magáról :
Semmi vagyok. Nemlétező dolog. Fogalom. Ne keress, úgysem találsz ám. S miért is keresnél? Nem számítok senkinek. Magam vagyok a mélysötét űrben. Körülöttem fantáziám termékei. Alakok, kik soha nem léteztek és nem is fognak. Olyan lények, akik számomra nyitott lapok. Hisz én alakítom sorsukat. Van közülük is olyan, aki nem feltűnő, s semmivé foszlik hirtelen. S van hősszerelmes, kit csak a szívébe lőtt golyó képes megállítani. Goth szerelmespár, olyan, akit üldöznek másságuk miatt. Egy pap... Nem, kettő is, bár más történetekből. Mindkettő szerelme egyszerre Bűnös és Tiszta. Két elveszett gyermek, kik idővel rájönnek az igazságra, s megharcolnak életükért... Sok van bennem... Sok érzés, mely nem kapott élményt virágzani, melynek nem volt még alkalma körbefonni valakit vékony, de ragaszkodó karjaival. A szerelem számomra mese, humbug. Azt sem tudom, mi fán terem. A történeteimben csodás, mindent elsöprő dolog, az utolsó menedék, a végső mentsvár, az, amibe bármikor kapaszkodhatok. Ha minden elveszett, ha a világ összeomlott már, ez még mindig áll. Az örök szabály, a ledönthetetlen bálvány. S ha megérzed, elakad a lélegzeted, megremegnek térdeit és megnémulsz. ------------------------------------------------------------------------------------- Nyöszörögtem a könyörtelensége miatt. Soha...soha...ó, miféle kemény szó! Ez a boszorkány, ez a Józan Ész nem engedi, hogy feltekintsek, hogy mosolyogjak, reménykedjek: nem nyugszik, míg össze nem zúz, míg meg nem hajlok, míg be nem tör, míg meg nem tör. Azt mondja, arra születtem csupán, hogy egy darab kenyérért dolgozzam, várjam a halál kínjait; Lehetséges, hogy Józan Észnek van igaza ; nem csoda azomban, ha időnként boldogok vagyunk, ha rácáfolhatunk, ha kimenekülünk fedele alól, és szentelünk egy búfelejtő órát a Képzeletnek is- Józan Ész szelíd és ragyogó ellenségének, - mert ő a gyengéd segítőtársunk és csodatévő reménységünk. Néha-néha ki kell törnünk, meg is tesszük, bármilyen szörnyű bosszú vár is ránk, mihelyst hazatérünk. Józan Ész bosszúálló, akár az ördög! Velem mindig mérgesen bánt, gonosz mostoha módjára... ( Charlotte Bronte - Villette )
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (23 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (24 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (24 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (24 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (24 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat