Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

aka666

aka666
Valódi név: Mihály Ágnes 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0052029
Weboldal címe: http://rockerek.hu/aka666
Születésnap: 1992-04-30
Regisztráció dátuma: 2011.08.20. 18:25:13
Látogatások száma: 14
Utolsó bejelentkezés: 2015.01.16. 12:59:17
Hozzászólások: 30
Képek :
Nekem ilyen kalap kell... kimondottan  a Rasputinaé kell :D Fifinoummal... .... Red-black roseom*.* Az erdőszéli séták egyik pillanata .. Suliban elmélázva... 
Ismerősei :
SHARON CZICZA
SHARON CZICZA
Mordok
Mordok
Kedvenc együttesei :
Black Sabbath, Darkest Hour, Deathstars, Emilie Autumn, Empyrium, Finntroll, Godsmack, Gothica, H.I.M., Hekate, Helium vola, HIM, Lacrimosa, Lacuna Coil, Mandragora Scream, Michale Graves, Moonspell, Nightwish, Nox Arcana, Ossian (1986-1994), RAMMS+EIN!, Rasputina, Tenhi, The69eyes, Ville Valo, Voltaire, Within Temptation, Xandria
Szeret :
Az állatokat, de azt még a Földi létemnél is sokkal,de sokkal jobban.Legyen az pók, vagy rusnya béka.Szeretek zenét hallgatni,egy másvilágba repit a zene, főleg ha igazán jó énekes énekli (Ville Hermanni Valo ).Az ő hangjától a falra tudnék mászni, annyira jó.Szeretek olvasni, főleg a korombeliek irását,verseit, novelláit.Az ugy közelebb áll.Vagy mondjuk Laurell K. Hamilton Anita Blake sorozatját , mnaaah az fennséges csemege egy teliholdas éjszakára.Szeretem a misztikumot,a rejtélyeket,sokat beszélni,nevetni főleg.Imádok az erdőben, erdő szélén bóklászni ,bármelyik kutyummal.A kertben sétálgatni és beszélni a macskáimhoz,vagy akár a szomszédéhoz.
Utál :
Ha hazudnak nekem, vagy bárkinek is, ha bátnják az állatokat, csak azért mert velük könnyebb elbánni, mint saját maguk visszatartása.Az igazságtalanságot,a tehetetlenséget,azt,hog ynem vagyok én is állat:) .
Magáról :
Huuh,nemtudom mások szemével milyen is vagyok.Mindenki mindent másképp lát, mint ahogy az valojaban van, vagy ahogyazt más személy látja .Lehet naiv vagyok,mert hiszem,hgy egyszer vége lesz az állatok kinzásának.Nagyon nagy, hozzám képest óriási álmaim vannak, amiket szeretnék beteljesiteni.Szeretnék egyszer eljutni Alaskába, hogy megnézhessem azt a hőst, aki több embert mentett meg a diftéria járvány idejében ,társai segitségével.Nagyon felnézek Baltora,és Togóra,meg az összes állatra.Emiatt sokan zizinek tartanak :D ezt mondták :D.Egy kis falucskában élem mindennapjaimat,várom a fősulis éveket,és azt,hogy valóra válljanak az álmaim.De gondolom mindeki igy van ezzel :).És ez igy helyes :).Örök álmodozó vagyok :D ,ha van egy percnyi szabad időm, vagy akár nincs nem tartózkodok itt :D elbujok a masik kis világomba. De attól még nem vagyok őrült :D.Nem iszom, nem cigizek, sőt drogot csak előadásokon láttam.Ellenzem is ezeket. Asszem nagyjabol elég ennyi :).Köszi hogy benéztél.:)
Éles a szeme a vadnak,ragadozónak, szabadnak.Mint a kék tél s a gyötrelem,világos és könyörtelen.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (8 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (9 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (9 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (9 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (9 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:07

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat