Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Cemetery Gate

Cemetery Gate
Valódi név: Ágnes 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0004641
MSN cím: 
Skype: nem használom
Yahoo: nincs
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Cemetery Gate
Lakhely: London
Születésnap: 1983-10-01
Regisztráció dátuma: 2007.12.11. 23:34:23
Látogatások száma: 1059
Utolsó bejelentkezés: 2011.04.22. 13:33:33
Hozzászólások: 852
Képek :
new2 1 SDC10200
Ismerősei :
Thrasher27
Thrasher27
Kedvenc együttesei :
A Life Once Lost, Adamantium, After The Burial, All That Remains, Amon Amarth, Amorphis, Arch Enemy, As Blood Runs Black, As I Lay Dying, Atreyu, August Burns Red, Bleeding Through, Bless The Fall, Bullet for my Valentine, Burn In Silence, Cadaveres, Caliban, Chromium, City Sleeps, Curl Up And Die, Dark Tranquility, Darkest Hour, Depresszió, Destroy The Runner, Drone, Drowning Pool, Ektomorf, Embers, Enter Shikari, Five Finger Death Punch, God Forbid, Gutted, Haste The Day, Heaven Shall Burn, Himsa, Holtfogyatkozás, I Kill The Prom Queen, Ill Nino, In A Blaze, In Flames, Inhale Exhale, It Dies Today, Katatonia, Killswitch Engage, Lord Belial, Mangod. Inc, Melechesh, Mudvayne, Nox Arcana, Oh Sleeper, Pantera, Pendulum, Pro-Pain, Rómeo Vérzik, Satyricon, Sentenced, Septic Flesh, Silverstein, Sinner, Sirenia, Soilwork, Sonic Syndicate, Stigma, Story Of The Year, Stratovarius, Subscribe, Superbutt, The Devil Wears Prada, The Gathering, Trivium, Underoath, Unearth, Winds Of Plague, Within The Ruins
Együttes profiljai :
Haste The Day
Szeret :
A férjemet:)...Metalcore-t és a hörgős metal zenét minden mennyiségben (mélyhörgéssel), éneklést reggeltől estéig (már elég régóta éneklek úgy általános suli óta, egy darabig tanultam is :) )... --- gitár, de én nem gitározom csak mániákus vagyok, mindent imádok, amiben gitár van-- néha dalszövegeket írok, vagy verseket? --- headbangelős metálbulikat sörrel -- ( nem vagyok egy alkesz típus )---, mintatervezést, rajzolgatást...nagyon beteg horror filmeket...(klasszikusakat is) --- teát --- kék, zöld, sárga színeket, öltözködésben a feketét, pirosat, szürkét, ezüstöt -- bármilyen csokit -- szeretek főzni mindenfélét és sütit sütni, ennek betudható, hogy nem vagyok anorexiás XD... a fizikusok: --- Tesla:...A világ egyik legjelentősebb és leghíresebb feltalálója, tevékenységét elsősorban az elektromosság és mágnesesség területén fejtette ki.... --- és Eistein:... "Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket."--- .... valamint az író: Shakespeare:... "Bár minden ember az volna, aminek látszik; vagy pedig ne látszanék olyannak, ami nem!"...., Sokat olvasok vallásokról, mert érdekel, azonban nem vagyok hívő --- Imádkozzunk Gyermekeim, a Metál Istenéhez! : Ó Istenem Könyörgünk Néked, Hogy Kegyelmedben Pusztítsd El Britney Spears-t... Védj Meg minket a Hip-Hop tól, Mindennapi Rock Zenénket Add Meg Nekünk Ma, Amint a Földön Úgy A 7. Tornácon Is! Ámen!
Utál :
!!!Az itt következő szöveg csak erős idegzetűeknek ajánlott!!!.... azokat az embereket gyűlölöm, akik felvágnak valami jelentéktelen dologgal például azzal, hogy hol laknak (én ezt szánalmasnak tartom) hiszen a mobil társadalom lényege, hogy bárhova elköltözhetsz egyik napról a másikra!!!!!!Igen, én is el akarok innen költözni, szóval nem fontos hol lakom, lehet holnap már a szomszédodban XD viccen kívül: az ismerkedés nem a távolságon múlik --....azokat az embereket, akik úgy ítélnek meg, hogy nem is ismernek és nehogy azt hidd, hogyha ezt az oldalt végig olvasod akkor meg is ismertél, ennél én sokkal bonyolultabb személyiség vagyok -- ...hazugságok--...szerepeket játszókat, álszenteket, egoistákat, bocs szerintem Isten nem létezik és ha mégis akkor sem te vagy!!! -- Azokat az embereket akik csak azért járnak valakivel, hogy legyen valakijük és hogy a szükségleteiket kielégítsék -- televízió (én nem nézek tv-t) -- nép butitó szenny -- akik beveszik a maszlagot -- álrockerek -- igénytelenek -- cél nélkül lézengők--magyar érzelmeken felülálló nem magyar nevű hungaristák XD (Még nem jöttem rá, hogy mit lehet szeretni ebben az országban én folyton csalódom!!!)-- plaza cic miauk, nem tudom értékelni a mű dolgokat, sem a sikítozást -- kirakat pasikat-- ha egy férfi többet van a fürdőben mint én -- ál balhékat a kis dologból nagyot csinálok effektet -- olyan embereket, akik nem tisztelik, hogy másoknak vannak érzései -- aki bármit eltulajdonít a másiktól, legyen az bárki vagy bármi, deviáns -- az olyan emberek akik nem veszik észre hogy alkoholisták, pedig mindennél fontosabb nekik a sör, a bor és a többi -- a segítséget igénylő, másoknak nem segítő egyedeket -- bármilyen féle vallás -- politizálás -- lencsefőzelék -- szalonna -- kolbász -- MÁV (napi 4-6 óra utazás a csodálatos vonatszerelvényeken, valami átépítés miatt!!!)
Magáról :
Súlyosan nehéz eset... Erősen metál kóros...eredetileg szőkés barna, jelenleg vörös művészlélek, aki nem fényezi magát...néha lélekbevágóan őszinte, amivel embereket bánt meg...igazságos...de nehezen dönt (mérleg)...érzékenyebb a világra és nyitottabb, mint mások, de bezárkózik, ha valamiben nem lát fényt...fölöslegesen nem beszél...a rossz helyzeteket nem rontja tovább..nehezen haragszik meg, de ha megtette soha nem békül....Szánalomból senkit nem sajnál meg... És végül ha eddig eljutottál az olvasásban és ezek után is megismernél, akkor meg van a lehetőséged rá!
„Szólj, gondolj, tégy jót… s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszaragyogni rád.” (Vörösmarty Mihály) ...
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (203 db)
Rocker-index :4.9951 4.9951  (206 db)
Szesz-fogyasztás :4.9798 4.9798  (198 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9847  (196 db)
Profil-minőség :4.9903 4.9903  (207 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat