Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Jäätynyt enkeli

Jäätynyt enkeli
Rockerek.hu azonosító-szám: 0022752
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Jäätynyt enkeli
Születésnap: 1985-03-20
Regisztráció dátuma: 2009.04.14. 13:04:24
Látogatások száma: 14
Utolsó bejelentkezés: 2009.06.29. 13:02:53
Hozzászólások: 6
Képek :
1314842 4727029 4822008 1150444458 1154599996 1178206051 dhf_snowsuzy dsger favole angel finland-flickrcc-anna_bee hb_C.I.49.3.25a,b moonlight The_Promise_by_Nawheera _Violino_by_Flore_stock wolf in snowfall Én
Kedvenc együttesei :
Amorphis, Apocalyptica, Billy Idol, Charon, Children Of Bodom, Cinema Bizarre, Coronatus, Deine Lakaien, Depeche Mode, Edguy, Elis, Emily Autumn, End Of You, Ensiferum, Entwine, Eternal Tears Of Sorrow, For My Pain, Hammerfall, HIM, Insomnium, Kaija Koo, Kispál és a borz, Moonsorrow, Moonspell, Mortal Love, Neljä Ruusua, Norther, P-Mobil, Pate Mustajärvi, Placebo, Poisonblack, Pokolgép, Popeda, Reflexion, régi Nightwish, Sentenced, Sonata Arctica, Soul Relic, Svenia, The 69 Eyes, The Cure, To Die For, Uniklubi, Vastrabant, Within Temptation, Zeraphine, Zorall
Szeret :
Amit szeretek,az a zene és a természet (eső,szél,erdő,vár romok,patak-,tópart).Nevetni,ölelni,őrültködni,szórakozni,kreatívkodni (autodidakta módon tanultam meg ruhát tervezni,díszíteni,ékszereket gyártok és néha írok).
Utál :
Közöny,lenézés,kétszínűség,hazugság,kényszermosoly,hogy elvárják,hogy elrejtsd,ha rossz kedved van,én erre gyárilag képtelen vagyok,ha valami zavar,bánt,az kiül az arcomra.
Magáról :
Hiheted,hogy különcködök,hogy beképzelt vagyok,vagy hogy hallgatag,mert nincs mit mondanom.Hogy nem vagyok társasági lény. Valóban nem. De nem vagyok sokalta másabb,mint te. A külömbség annyi,hogy ha az agyamnak elég a külvilágból,elszólít egy másikba.Ha még nem szoktalak meg,vagy jobbára ismeretlen a társaság. Nem bántottál meg és nem is érzem magam rosszul,én olyankor is jól vagyok.Őszintén:)Ha valami nem tetszik,vagy nem jó,hidd el,a fejedhez fogom vágni némi szarkazmussal vagy iróniával fűszerezve,meg némi poénnal.Ha megbántanálak,ne haragudj,időnként kicsit nyers vagyok,mondhatni túl őszinte.Nem mondok neked olyat,ami nincs. Elmagyarázom,hogy megpróbálj megérteni. Az én kis világom egy ködös erdő közepén van. Egy kis faház,ahol az ablak elötti párkányon ücsörgök kellemes melegben és a fák közt látni a közeli tó csillogó vizét...kellemes szürkeség honol odakinn,bent pedig kellemes dallam vesz körül,mint pl.:To/Die/For-Silence tells more.A melegben nekidőlhetek a hűvös ablaknak és olyan halálos nyugalmat és érthetetlen,leírhatatlan boldogságot érzek,mint soha sehol másutt.Mint amikor az ember telhetetlenül szerelmesen öleli a kedvesét,de ez az érzés,nyugalom,több a szerelemnél is. Nem tudom,hogyan és mikor alkottam meg magamnak ezt a kis világot,de ott vagyok otthon. Nem ér el bánat,keserűség,gonosz szavak,megjegyzések. A fájdalom összefonódik az örömmel,sírok,pedig minden tökéletes és az egész olyan földöntúlian szép. Hidd el,nem vagyok bolond,de hiszem,hogy mindenki másnak is van egy hasonló kis világa,ahol felhőtlenül nyugodt,boldog és korlátlanul szabad.Ahol nincsenek határok. És nem,ezzel nem adtam ki teljesen önmagam,van még titkom;). Ha ezeket megérted és elfogadsz ilyennek,akkor elhiszem,hogy kedvelsz,szeretsz. Hogy nem veted a szememre,hogy miért hallgatok megint és csak merdek ki az ablakon túli fára,vagy az égen úszó felhőkre. Hogy nem én választom,mikor lépjek be ebbe a világba. Máskülönben nem lehetek a barátod,haverod,szerelmed. Van,aki tud a csendben élni,hidd el,nem kell mindíg beszélni.A csend is lehet édes épp úgy,mint a kedves szavak.Egy mosolyban benne lehet az egész világ:).A magányom az életem része akkor is,ha épp szeretek valakit.Ne gyűlöljetek érte,ezt kaptam örökségül,de az élet örökké tanít,hogy jobbak legyünk,egymáshoz is.Ha újra eljön az én időm,szétkürtölöm,hogy szeretek és viszontszeretnek,de a világ annyi minden más apróságból áll:),azokkal teljes az élet. Ennyi volt Yoda mester tanítása:P:)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat