Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

vadaszandras

vadaszandras
Valódi név: vadaszandras 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0050694
Weboldal címe: http://metalcamp.com/index.php?lang=hu&page=home
Regisztráció dátuma: 2011.06.23. 21:18:09
Látogatások száma: 25
Utolsó bejelentkezés: 2013.02.05. 23:49:23
Hozzászólások: 51
Képek :
9/11. Iszonyat odacsaptunk, nagyon jól sikerült, kéne megint. 9/11, az egyetlen csoportkép, avagy az esetem Márky sapkájával :D peace :) engedjkilégyszilégyszi bogozd ki! megpróbáltam ilyen pózer profilképet csinálni... hát mitmondjak, alkalmatlan vagyok erre :D Smici Archaic pólóban :))) Nem sikerült sokáig fenntartani a komoly beállított profilképcsinálás látszatát :)) Mindenkinek volt/van egy Hőse, akire felnéz. Nekem Ő volt mindig az :)
Ismerősei :
dr_kotasz
dr_kotasz
bluevoodoo
bluevoodoo
MermaidMachine
MermaidMachine
Mákos
Mákos
Kovika
Kovika
csotybaby
csotybaby
Alko_hol?
Alko_hol?
Kedvenc együttesei :
A Perfect Circle, Alice in chains, Arch Enemy, Archaic, Behemoth, Black Label Society, Cannibal Corpse, Carcass, Cavalera Conspiracy, Corrosion of Conformity, Crowbar, Cynic, Damageplan, Dew-Scented, Down, Electric Wizard, Floodgate, Gojira, Heaven shall burn, Hellyeah, Isten Háta Mögött, Johnny Cash, Karma to burn, Keeper of dreams, Kyuss, Lamb of god, Legion of the damned, M.A.N, Machine Head, Mastodon, Meshuggah, Mnemic, Nevermore, Nine Inch Nails, Om, Pantera, Pendulum, Periphery, Prodigy, Protest the hero, Queens of the stone age, Rage against the machine, Rob Zombie, Room of the mad robots, Sepultura, Shrinebuilder, Sixty Watt Shaman, Slayer, Sleep, Snakebite Therapy, Southern Isolation, Spirit Caravan, Spiritual Beggars, Sunday Fury, Superjoint Ritual, TesseracT, Testament, Texas Hippie Coalition, The Haunted, Tool, Unida, Weedeater
Szeret :
Szeretem a jó zenéket, ami nem egyenlő a metállal, de javarészt persze az dominál. Extreme! (tattoo, piercing, clothing, mindenféle hajak) Szeretek zenélni. Szeretem a jó könyveket és filmeket.
Utál :
A kocsonyát mindenféle disznófüldarabokkal meg egyéb borzalmakkal! :))
Magáról :
A Budapesti Gazdasági Főiskolán tanulok angol nyelven, már amikor iskolaidőszak van és én is aktív vagyok. Előtte meg franciául tanultam egy kéttannyelvű gimiben. Meg ott tanultam olaszt is. Ebből következik, hogy van egy örökölt fogékonyságom a nyelvekre, ami ugye nem az én érdemem, viszont például külföldi fesztiválokon jól tud jönni :) szeretnék megtanulni még németül, és Wackenben garázdálkodni. A munkám, hogy a Metalcamp fesztiválnak csinálom a honlapját ill a pronóciós feladatokat látom el.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (6 db)
Rocker-index :4.7500 4.7500  (8 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (8 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (8 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (8 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:07

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat