Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

vampire4ever

vampire4ever
Valódi név: Bodó Viktória 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0045061
MSN cím: 
Skype: nincs
Yahoo: -
Weboldal címe: http://rockerek.hu/vampire4ever
Lakhely: Paks
Születésnap: 1994-12-26
Regisztráció dátuma: 2010.11.16. 18:46:15
Látogatások száma: 68
Utolsó bejelentkezés: 2013.09.02. 14:44:10
Hozzászólások: 25
Képek :
Veránk Valamelyik péntek este Koponya-modell rajzszakkörön:)) én pihent aggyal tanév végén Ez lennék én, estefelé, nem a legjobb formában:)
Ismerősei :
mbarni94
mbarni94
Lorenz
Lorenz
Árpi 90
Árpi 90
meDkeT
meDkeT
Leiti
Leiti
Maszatka
Maszatka
HeartTamer
HeartTamer
Xera
Xera
Duly
Duly
Bloom of Darkness
Bloom of Darkness
JD53
JD53
Bourbon
Bourbon
Kedvenc együttesei :
Amorphis, Apocalyptica, Bryan Adams, Burnout, Children Of Bodom, CrashDiet, Dalriada, Deep Purple, Depresszió, Epica, Hobo Blues Band, IronMaiden, Kalapács, Led Zeppelin, Nirvana, Omen, P. Mobil, Piramis, Pokolgép, Quimby, Rainbow, Road, Rómeó Vérzik, Sing-Sing, Sonata Arctica, The Agonist, W.A.S.P.
Szeret :
Zenehallgatáson kívül imádok olvasni (pl.: Nikki Sixx: Heroin-naplók, vagy Jonathan Kellerman: Mefisztó-keringő, Bán Mór: Hunyadi) rajzolni, illetve rövid sztorikat, elbeszélő novellákat írni (saját kútfőből persze). Szeretek színházba járni, és bírom a jó filmeket (pl Memento). Ezen felül.... JD kólával.:D
Utál :
Amikor úgy kezelnek, mint valami idióta libát - ....a mai divatzenéket, a sok plázapicsát és a tehetetlenséget nagyon nem szeretem. Utálok hazudni - és nem igazán csípem, ha valaki belepiszkál a dolgaimba. Ha valaki irányít, úgysem azt csinálom, amit akar - tudod, ha azt mondja, hogy kerüld meg a házat, én keresztül megyek rajta.... ez nem feltétlenül jó dolog - és nem feltétlenül szeretetreméltó. :Ppersze azért igyekszem.
Magáról :
Átlagos vagyok, teljesen - Pakson élek, sajnálom, hogy ritkán van erre valamiféle koncert....:P a Vak Bottyán Gimnáziumban tanulok. A Tűzvirág Táncegyüttesben táncoltam egy ideig, de aztán bizonyos okok miatt abba kellett hagynom - most a rajzszakkör van soron. Zárkózott fajta vagyok, éppen ezért hálás minden közvetlen fazonnak, aki nem fél beszélgetést kezdeményezni velem:D próbálok javítani a dolgon... Bár a látszat csalhat, de viszonylag értelmesnek tartom magam - persze ettől még lehet, hogy nem vagyok az. Érdekel a történelem, versek (sokáig versmondó versenyekre is jártam), a zene, a művészetek minden ága - egyébként a grafika az, ami megfogott... Mások szerint művészlélek lennék (mindig megkapom). Egyedül vagyok per pillanat:P de ez csak egy elszórt és összefüggéstelen kijelentés volt..... Szerintem sokat, és egyszerre marha keveset tudnék írni magamról, aminek a fele valószínűleg nem érdekel senkit...szóval ennyit rólam:) - Így is nehéz összerakni ezt a sok marhaságot, nem kell növelnem a tartalom nélküli szóhalmazt, ugye?:D -
B.V.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (51 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (48 db)
Szesz-fogyasztás :4.9111 4.9111  (45 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (44 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (49 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:06

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat