Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Wardum

Wardum
Valódi név: Hajdu Róbert 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0043261
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Wardum
Lakhely: Debrecen
Születésnap: 1994-03-23
Regisztráció dátuma: 2010.09.16. 15:05:54
Látogatások száma: 32
Utolsó bejelentkezés: 2022.04.18. 23:42:17
Hozzászólások: 17
Képek :
Legjobb pillanataim egyike Jómagam
Ismerősei :
doghitters
doghitters
Bucek
Bucek
metallica man
metallica man
Bambi1
Bambi1
Kedvenc együttesei :
Adorned Brood, Aetherious Obscuritas, Aetrigan, Angerseed, Antestor, As I Lay Dying, Athame, Baskíria, Born From Pain, Bridge to solace, Caliban, Casketgarden, christian epidemic, Cradle of filth, Dalriada, Deus ex machina, Diktátor, Divine heresy, Dr. Acula, Eluveitie, Embers, Excrementory Grindfuckers, Gungnír, Hanoi, Hatebreed, HORSE the band, I killed the prom queen, Impiety, Kárpátia, Korpiklaani, Limb for a limb, Manntis, Naglfar, Nokturnal Mortum, Orient fall, Paediatrician, Renascent, Replika, Rompeprop, Rotten guts, Salt the wound, Sea of treachery, Sear bliss, Slipknot, Slytract, Soulless, Stone sour, Sworn enemy, System of a down, TarsOi, Tesstimony, The black dahlia murder, The sharon tate, Tisztán a cél felé, Toscrew, Tymah, Venia, Watch my dying, Wintersun, Wisdom, Wormrot
Együttes profiljai :
Adorned Brood, Wormrot
Szeret :
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Felsorolni mindent, azt hiszem lehetetlen, de a legfontosabbakat megpróbálom. Mivel az élet nem mindig olyan mint amilyet szeretnék, ezért első sorban szeretek álmodozni. Mindennél fontosabbak számomra a barátaim, hiszen csak rájuk számíthatok bármikor. Zenében természetesen a metal, már egészen kis korom óta. Nagyon szeretem a hangos koncerteket, a füstös kocsmákat. a nagy társaságokat, de néha még is jobb a magány. Alkoholból kedvenc a sör és a barackpálesz.

Kedvenc unaloműzőm a végzetúr online játék. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Utál :
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Legegyszerűbben úgy tudnám összefoglalni hogy mindent, kivéve amit fent leírtam. De mivel az élet nem ilyen egyszerű, lássunk néhány példát: Gyűlölök unatkozni, lemaradni jó bulikról, felkelni a telefon riasztására. Gyűlölöm a rólam alkotott téves előítéleteket, és mindazokat akik a problémájukat csak a hátam mögött merik elmondani.
Magáról :
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Kedvenc részem...

Robinak hívnak, 16 éves vagyok. Debrecenben élek, szeretem a mötááált. Gyakran járok koncertekre, kocsmába és minden szabad időmet a barátaimnak szentelem. Alapvetően könnyen barátkozok, de a bizalmamat annál nehezebb elnyerni. Köszönjétek annak a sok embernek aki megpróbált már kést állítani a hátamba!

Zenekarprofiljaim:Adorned brood, Wormrot.

Ha valamelyik zenekarprofilommal kapcsolatos véleményed van, vagy rólam szeretnél többet tudni, a rengeteg újkori kommunikációs forma egyikével élve kérdezz bátran. Msn-re bárki felvehet.

May the power be with you!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8182 4.8182  (11 db)
Rocker-index :4.8333 4.8333  (12 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (12 db)
Kockasági-mutató :4.8182 4.6667  (12 db)
Profil-minőség :4.8333 4.8333  (12 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat