Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

billyftc

billyftc
Valódi név: Horváth Billy László 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0001177
Weboldal címe: http://www.facebook.com/?ref=home#!/horvathbillylaci
Lakhely: Szombathely
Születésnap: Május 09
Regisztráció dátuma: 2006.09.20. 19:56:12
Látogatások száma: 675
Utolsó bejelentkezés: 2014.02.05. 07:40:03
Hozzászólások: 2189
Képek :
kisrocksztár 0346313551204201 ricsi D picilányom Gabicica fiam Ricsi párom és lányom Billy Billy- nagyfeszültség ossian pokolgép p-mobil lord fekete sereg hammer fall metallica over kill iron maiden
Ismerősei :
Andi78
Andi78
kalasz
kalasz
Jenke
Jenke
pites
pites
mtomi-80-l-
mtomi-80-l-
Neferkheperure
Neferkheperure
PATKÁNY13
PATKÁNY13
metalaci
metalaci
Kedvenc együttesei :
AC/DC, Akela, Alice Cooper, Beatrice, Bikini, Black Sabbath, Cannon, Demonlord, Fekete Sereg, Guns N` Roses, Halloween, Halor, Hammer Fall, Hard, Hysterica, Iron Maiden, Judas Priest, Kalapács, Karthágó, King Diamond, Kiss, Lord, Manowar, Megadeth, Metallica, Mister Silent, Moby Dick, Motörhead, Omega, Omen, Opus Altera, Ossian, Overkill, P Mobil, P-Box, Pantera, Pokolgép, Rhapsody, Savatage, Sámán, Skorpions, Sonata Arctica, Stratovarius, T R B, Twisted Sister, W.A.S.P., Wellington
Szeret :
    ---PÁROM imádom
    ---LÁNYOM imádom
    ---FIAM: imádom
Csapat csak egy van a Ferencváros!!!
Sör,finom magyar borok, unikum,házi pálesz,hubi,quzo... Értelmes emberekkel beszélgetni 1-1 témát megvitatni.Természetet, állatokat,szép és érdekes tájakat,Magyarországot,Görögországot. Ha kedvem ugyhozza rajzolni, verseket-,dalszöveget irni, a müvészetet és ha nem látok müalkotásokról külömböző elemzéseket hanem magam elemezhetem a müvet magamnak elöször mindenféle küső behatás nélkül. A tüzet a vizet a tiszta levegőt. A motorokat a benzinszagot a gépeket szerelni, alkotni bármit ami hasznos vagy szép lehet.Olvasni hangulattol függöen komoly-; szép-;szakirodalmat . Nem vagyok 1 tv-mozi függő, de van két nagy kedvenc: Holló és A gyürük úra s még szeretem a kaland filmeket. A stratégiai és kviz játékokat ha akad rá idöm.
Utál :
A beképzelt öntelt médiát és "sztárjait" tömeg butitó szinvonaltalan müsoraikat.Azt hogy nem tudok már szinte semmit venni hogy ne kinai bovli kerülne elöször a kezembe.A "kereskedöket akik másokat átvágva mindenen csak kaszirozva egyszere akar megazdagodni pl az én pénzemböl is. A mai magyar plitikát és politikusokat akik nek asaját zsebük tömésén kivül csak az emberek átbaszása és europa segnyalása "fontos" az olyan kis segfejeket akik kiabálják hogy ők milyen nagymagyarok és csak raszista vandálok de a hazájukért nem tesznek semmit.Wc papirt felbontani ,lila szint.kábitószereket és sokal jobban a terjesztöiket ha látok egyet szivesen rugdosom, föleg azokat a mocskokat aki gyerekekel probálkoznak.Hogy magyarként asaját hazámba lassan kevesebb jogom van mint az ide "menekült" kubai afgán stb egyéneknek.Hogy a gyermekeimnek minden médián az eröszakot a fegyvereket a buzikat és primitiv egyéneket kell látniuk, és a mai eröszakos-primitiv meséket. Azt hogy egy cici látszik egy filmben már kirakják a tizennyolcas karikát de ha egymást ölik bent nem! akik tönkre teték szeretett csapatomat a Fradit az ugynevezett vezetöket, és azokat a szurkolokat akik csak balhézni jának meccsre és a játékosokat akiket a csapatuk nem érdeli csak saját karrierük, persze az újpestet de az elöbbieket sokkal jobban.Én nem utálom a divat rockereket és más müfaj követöit csak ne eröltesenek rám semmit. Azt ha valakivel kulturáltemberi hangon beszélek és nem ugy válaszol vissza. Ha valaki olyasmibe pofázik bele amihez semiköze és nem is ért hozzá csak mondja hogy járjon a szája.A birka eszü,lelkü,szivü embertömegeket akik mennek valaki hülyesége után és nincs sem önálló gondolatuk sem izlésük sem személyiségük, és föleg ha bárhol többség akarataként nekem el kéne fogadnom.
Magáról :
Ember vagyok(probálok lenni)
Rockernek születtem mindig ilyen voltam ilyen is maradok
Billy
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8800 4.8800  (150 db)
Rocker-index :4.9316 4.9316  (190 db)
Szesz-fogyasztás :4.9293 4.9293  (184 db)
Kockasági-mutató :4.8800 4.8034  (178 db)
Profil-minőség :4.8989 4.8989  (188 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:58

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat