Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

david22

david22
Valódi név: Sárosi Dávid 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0022573
Weboldal címe: http://rockerek.hu/david22
Születésnap: 1992-08-11
Regisztráció dátuma: 2009.04.09. 23:32:33
Látogatások száma: 15
Utolsó bejelentkezés: 2010.07.03. 16:50:03
Hozzászólások: 2
Kedvenc együttesei :
All Shall Perish, All That Remains, Apocalyptica, Arch Enemy, As I Lay Dying, Assemblage 23, Beneath The Massacre, Bloodsucking Zombies, Caliban, Carcass, Carnal Forge, Cephalic Carnage, Chiasm, Chimaira, Combichrist, Covenant, Cryptal Darkness, Cult Of Luna, Dark Tranquillity, Dead Raven Choir, Despised Icon, Disturbed, Draconian, Fall Of Serenity, Fuck...I`m Dead, Funeralium, God Module, Gothic, Gustaf Hildebrand, Heaven Shall Burn, Hocico, In Flames, Infected Mushroom, Insomnium, Ion Dissonance, Killwhitneydead, Lamb Of God, Leng Tch`e, Moonn D))), My Dying Bride, Nasum, Neaera, Noisuf-X, Opeth, Pantheist, Paradise Lost, Psyclon Nine, Psycroptic, Saturnus, Shape Of Despair, Sikth, Soilwork, Somnium Mortuum, Spectral Lore, Sunn O))), Swallow The Sun, Symbiont, Tactical Sekt, Terrorfakt, The CNK, The Haunted, Threat Signal, Time Wave Zero, Tzolk`in, Unter Null, Visceral Evisceration, VNV Nation, Waffen SS, War 88, Winds Of Plague, Wormphlegm, Wotanorden, Wumpscut, X-Fusion, Xotox, Yhdarl
Szeret :
Sokféle együttes munkásságát. Teljes lista itt: _____ Seth Siro Anton munkáit:Szeretek itt lakni Cinkotán, mert sok mindent lehet csinálni: szívesen megyek ki vízipipázni -haverokkal akik szintén idevalósiak- a környék patakjához, a suli csak egy utcányira van, és persze nem utolsó sorban nem egy kocsma van a környéken : ). Jó érzés egy-egy szar nap után az Akácos-ban sörrel a kezünkben biliárdozni, illetve a patak felé sétálni, nopersze valami alkoholtartalmú itókával az oldalunkon..

Szeretek fantáziálni, a pipa bódító füstjének köszönhetően, vagy csak szimplán valami hangulati zene hatására. Ilyenkor mindig hamar elrepül az idő, mert minden egyes részlet kirajzolódik a szemem előtt, és néha sokáig tart a különböző lehetőségek áttekintése.

Filmet nézni. Sajnos az utóbbi időkben nem volt rám túl jellemző ez a fajta tevékenység, régebben sokat jártam még moziba is, de amióta rájöttem, hogy nincs rá pénzem, eléggé háttérbe szorult.
Azok a filmek, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták rám: Das Experiment, Die Welle, Fight Club /sorrendben./
Magáról :
Legfőképp Doom-metalt, Deathcoret, Grindcoret, és EBM-et hallgatok. Mindezek mellett sok más műfajnak is helyet szorítottam/thrash, metalcore, melodic death, black, ambient/, habár ezek kisebb szerepet kapnak..

Talán el tudod képzelni az eddig leírtak alapján, hogy milyen is vagyok. ; ) remélem.Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (1 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (3 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (2 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (2 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (3 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat