Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Crustover Thrasher

Crustover Thrasher
Valódi név: Dolmány Csaba 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0029742
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Crustover Thrasher
Születésnap: 1984-07-06
Regisztráció dátuma: 2009.09.25. 10:10:04
Látogatások száma: 35
Utolsó bejelentkezés: 2014.09.01. 12:55:32
Hozzászólások: 98
Képek :
Fenségeskedek. Fáraós kartartás : - ) Csak nem akar kész lenni az ebéd : - ) Toncsival egy hűvösre sikerült nyaralásunk emléke. Menyassonyommal Horvátban. Haggyá má hangulatban Nesztek egy kis Crust : - ) Felhőtlen gyermekkor : - )
Ismerősei :
gránát
gránát
Tyrant Lord76
Tyrant Lord76
Hullagyalázó1983
Hullagyalázó1983
Retrocker
Retrocker
Kölyökképű Tömeggyilkos
Kölyökképű Tömeggyilkos
Thrashin Devil
Thrashin Devil
Sodomka, a kecskepásztor
Sodomka, a kecskepásztor
Kedvenc együttesei :
Accuser, Acrophet, Adrenicide, Amebix, Anihilated, Anti Cimex, Antisect, Arnion, Assassin, Attitude Adjustment, Attomica, Avenger Of Blood, Axegressor, Bastardator, Blasphemer, Blasthrash, Bloodrunner, Bonded By Blood, Bulldozer, Bywar, Chronical Diarrhoea, Concrete, Concrete Sox, Crucified Mortals, Cryptic Slaughter, Darkness, Death Angel, Deathhammer, Deathrow, Defender, Defiance, Dekapitator, Destruction, Destructor, Discharge, Disgrace, Disrupt, Doom, Driller Killer, Eternal Devastation, Exhorder, Extinction Of Mankind, Extreme Noise Terror, Exumer, Faithreat, Fastkill, Fueled By Fire, Gama bomb, Gammacide, Grinder, Hatchet, Hate Your Fate, Havok, Hellbastard, Hellish Crossfire, Hobb`s Angel Of Death, Holocausto, Holy Moses, Hypnosia, Impact, Impulse Manslaughter, Infantry, Iron angel, Jackhammer (BRA), Killrape, Kreator, Lich King, Lord Crucifier, M.O.D., Mandator, Mega Mosh, Merciless Death, Mörbid Carnage, Mottek, Municipal Waste, National suicide, Necronomicon, Nuclear, Powerlord, Prestige (FIN), Psychic Possessor, Pyrotoxic, Rampage, Raw Power, Razor, Repulsion, Resistant Culture, Righteous Pigs, Rumble Militia, Rumpelstiltskin Grinder, S.D.I., S.O.D., Sepultura, Shah, Skitsystem, Slayer, Sodom, Soothsayer, Spellbound, Tankard, Terrorizer, The Exploited, The Horde Of Torment, Total Terror, Toxic Holocaust, Toxin (ger), Tremor, Tynator, Unseen Terror, Vectom, Vendetta (GER), Venom, Viking, Vindicator, Vio-lence, Violator, Violent Force, Waklevören, Warbringer, Warmonger, Wicca, Wolfpack
Együttes profiljai :
Bastardator, Blasthrash, Chronical Diarrhoea
Szeret :
Zenét hallgatni felvételről és élőben is. Hajamból kirázni a tetveket valami szélvészgyors, nagyon dühös muzsikára. Bepácolni a májamat jó erős alkoholba. A haverjaim fülébe büfögni sörözés közben. Strandolni. Helyszínelős sorozatokat és meccset nézni tátott szájjal. Kiborítani a sok faszt internetes fórumokban.
Utál :

Divatmajmokat (főleg a Rocker között). A pénzhajhászásra nevelt hatalmas embertömeget. Az álszent társadalmat. A hatásvadász, félelemkeltő híráradatot. A genetikailag öröklődő hatalomvágyat. Azt a lepra fajt, amit a biológiai rendszertan (felsőbb rendű) főemlősként sorol be és embernek hívja. Legyen má nagy gruppenszex és hétmilliárdan BASSZÁK MEG!

AAARRRGGGHHH!!!

De a legjobban ezt utálom: átélni, amit a menyasszonyom kap nap mint nap roma származása miatt. Borzalmas érzés, főleg, hogy ok nélkül jön az áldás!

Magáról :

CRUSTCORE

CROSSOVER

THRASH METAL

\.../

A bele az arcodba típusú, semennyit sem szarozós ágát nyomatom a Fémzenének. Az ösztönből jövő nyers agressziót ebből a három stílusból érzem a leginkább. Ők hárman olyanok mint én. Jönnek és elveszik ami nekik jár! : - ) Nagyjából vágom, hogy itthon szinte ismeretlen a Crust stílus, a Crossover bandákat Thrashként könyvelik el, a Thrash meg eléggé népszerűtlen. Egyedül jöttem a világra és most is magam vagyok. Illetve kettesben: a söröm meg én. : - )

Mások hülye bunkónak tartanak és van is benne valami. Szerintem jobb ha tudják, hogy éppen mit gondolok mint elfojtani az érzéseket, sunnyogni, hazudozni. Csak az igazság mindig a másiknak fáj. Na ezt speciel leszarom. Aki üvegburában akar élni az tegye, de akkor messze el kell kerülnie engem!

Olvasni nem nagy kunszt, de a szöveget értelmezni...
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (38 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (49 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (49 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (48 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (49 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat