Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Motorbúra

Motorbúra
Valódi név: Lemmy Killmister 2.0 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0024873
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Motorbúra
Lakhely: Motor City
Születésnap: 1969-05-09
Regisztráció dátuma: 2009.05.31. 12:45:28
Látogatások száma: 44
Utolsó bejelentkezés: 2011.07.17. 18:03:27
Hozzászólások: 151
Képek :
A motrbúrám Henimmel esküvőn voltunk Heni Killmister a kihízott hokis pólómban Rock villa A Killmister család: feleségem Heni és én Na milyen feleségem van??? Velem kocsmázik! Vendéglátó ipari egységben Henkével Boldog házasok ha ittasok. Valaha ez a két lúzer hosszú hajú, szegecses rocker volt Törzshelyek törzshelyén az Ezüst Ászokban. Az örök gyerek Tunyka haverommal. Lemmy mint Führer Érezd megtisztelve magad! Rád mutat a mester! Őszentsége Lemmy Killmister Lemmy über alles Három királyok A fej! Mocifejek Kedvenc címerem
Ismerősei :
motorhead3
motorhead3
Dzsuszkó
Dzsuszkó
Tyrant Lord76
Tyrant Lord76
skoro1975
skoro1975
Sörfőzdei Fosztogató
Sörfőzdei Fosztogató
Thrashin Devil
Thrashin Devil
tuka-trúka
tuka-trúka
Sodomka, a kecskepásztor
Sodomka, a kecskepásztor
Kedvenc együttesei :
!MOTÖRHEAD!, Accept, Anacrusis, Assassin, Attacker, Axegressor, Axel Rudi Pell, Bastardator, Bitch, Bloodrunner, Bomber, Candlemass, Cities, Coven, Crimson Glory, Darkness, Deathrow, Defiance, Dekapitaor, Destruction, Diamond Plate, Drünken Bastards, Eure Erben, Exumer, Gamma Ray, Gehennah, Gladiator, Guillotine, Hallows Eve, Hellish Crossfire, Helloween, Hellstar, Holy Moses, Holy Terror, Inepsy, Infantry, Intruder, Iron Angel, Iron Maiden, Judas Priest, King Diamond, Lich King, Living Death, Mania, Manowar, Mega Mosh, Mekong Delta, Memento Mori, Merciless Death, Mercyful Fate, Messiah Force, Mirror, Mörbid Carnage, Motörhead, Nasty Savage, Necronomicon, Nevermore, Nuclear Assault, Nuclear Symphony, Paradox, Piledriver, Pokolgép, Pyrotoxic, Rigor Mortis, Risk, Ronnie James Dio, Running Wild, Sanctuary, Savatage, Saxon, Slaughter, Slayer, Sodom, Sword, Tank, Tankard, Tormentor, Toxic Holocaust, Tremor, Tyrant, Undertaking, Vampyr, Vendetta (GER), Venom, Viking, Violator, Violent Force, Warlock, Wicca, Zsarnok
Szeret :

A feleségemet, Heni Kilmistert. A Motörheadet. Na kettőjüket nagyon imádom!

...

De bejönnek még a Motörhead koppintó bandák is. Ezt nem szégyenlem. Metálban eléggé szűkös az ízlésem. Inkább a karcos hangzású cuccok jönnek be, amik őszinte hangulatúak. A depis, borult cuccok, meg a selymes billentyűs témák hidegen hagynak. Így inkább 80-as hangulatú cuccokra bukok, persze azok lehetnek maiak is. Szerencsére mostanában akad jónéhány ilyen.

Utál :
Amikor valaki föladja magát valami érdekekért. Meghunyászkodik, hazudik, olyat csinál ami rossz neki, csak mert el akar érni vele valamit. Útálom még a celebes dolgokat is.
Magáról :

MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD MOTÖRHEAD

...

Hát visszatértem. Nem bírtam tovább rockerek.hu nélkül.

...

Na akkor azok kedvéért akik nem ismernének: Öreg rocker vagyok. Sajnos öreg & szerencsére rocker. Apám Nyugatnémetben vendégmunkáskodott 78-tól 89-ig. Persze kivitt minket is anyámmal. Abban az országban elkerülhetetlen volt, hogy a metállal megismerkedjek. Azóta is tart ám a szerelem. Abban a szerencsében volt részem, hogy háromszor láthattam élőben a Motörheadet. Még a nagy fölállást is, Lemmy, Clarke, Taylor. Még olyan fiatalok voltak. De voltam oltári nagy pirotechikájú Venom bulin, amikor még csúcson voltak. Egy utcában laktam és egy téren játszottam Ollyval, a később megalakuló Destruction dobosával. Később egy kocsmában ittam velük. Akkor még meg sem jelent a többszörös aranylemez Mad Butcher. Olyan taknyos kamaszok koncertjét láttam, mint a Destruction, Kreator, Sodom, Assassin, Darkness, Violent Force, Tankard. Utóbbi bandáról nem gondoltam volna, hogy demónál tovább jutnak. A színpadon olyan bénák voltak, hogy az valami szörnyű. Minden második számot elbaszták és leálltak, elnézést kértek, újra elkezdték, megint elbaszták. Az akkori nagyágyúk bulijai hétköznapi dolgok voltak. Egyik pénteken kiugrottam egy Accept, két hét múlva egy Running Wild koncertre. Helloween évente 4-5 alkalommal, persze még Hansennel.

...

Néha hazajöttünk Magyarországra látogatóba. Ilyenkor kiugrottam Mirror, Undertaking, Tormentor, Pokolgép koncertekre. Akkoriban gusztustalanul nagyképű voltam. Úgy meséltem a kinti metáléletről az itthoni rockereknek, mint hódító a benszülötteknek. Egyedül nekem volt Motörhead pólóm, felvarróm, kitűzőm. Feszítettem rendesen. Ezt már visszacsinálnám, de le nem tagadom mert a hibákat is kötelező vállalni.

...

Aztán a 90-es évekbe belepusztultam. Jött a sok szar zenekar, mindegyik csak a pénz miatt csinálta. Már "metál" magazinok is divatirányzatokról kezdtek beszélni. Volt Seatlei hullám, már a kutya nem emlékszik rájuk. Aztán lett vicces punk irányzat a Teraphyval, aztán meg extrém akármi. Szépen eltűntek a sűllyesztőben a rajongóikkal együtt. Akik meg korábban letettek az asztalra valamit, azok még most is ismertek és mi is ott maradtunk mellettük. Csak az volt a baj, hogy ha akartam új zenéket venni, akkor nem nagyon tudtam miből választani. Jó koncert meg aztán végképp nem volt. Bár most még épp nu divat van, pár éve felcsillant a remény. Olyan bandák kezdenek előmászni a föld alól mint a Toxic holocaust, Crucifier, Violator, Lich King, Dekapitator. Újáalakult a Darkness, az Exumer. 20 éve számtalanszor voltam a koncertjükön. Itthon is mintha mocorogna valami. Legalábbis az elmúlt évekhöz képest több fasza banda kezd előbukkanni: Mörbid Carnage, Tremor, Zsarnok, Drünken Bastards. Hozzák a feelinget, amit mindig is kerestem a zenében. Hajrá skacok!!!

...

Tudom, hogy kezdek vén fasz lenni. Senkit nem akarok megbántani ízlés dolgokkal. Örök változásban van a világ, így a kemény zene is. Van úgy, hogy metál és metál a szomszédnak egyformán csak zaj, de neked és nekem tök különböző stílus. Egyikünknek ez, másikunknak meg az jön be. De ebből sértődést rendezni buta dolog. Legyünk együtt rockerek, mert elnyomott fajta vagyunk. Aztán külön utakon járunk koncertre, közösön meg a detoxba.

Szent Lemmy első evangéliuma: "Tekerd a hangerőt csutkára!"
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (31 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (46 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (45 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (45 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (45 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat