Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Progression Strikes Back

Madsen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Leaner - A Pannónia Fesztiválon mutatkozik be az új basszgitáros! \

Leaner - A Pannónia Fesztiválon mutatkozik be az új basszgitáros!Az idei koncertsorozat után elérkezett a fesztiválszezon, ahonnan természetesen a Leaner sem maradhat ki! Első ízben a nyarat indító Pannónia Fesztivál harmadik napján, azaz május 18-án 16:00-kor lép a Rockélet Sátor színpadára. A fesztiválon előző években is sikeresen szereplő zenekar már tavaly is meglepte a közönséget, hiszen a programban még Nirvana tribute-ként szerepeltek, műsoruk nagy része viszont saját, stílus-besorolást elutasító dalaikból állt, melyek alapját a ’90-es évek grunge vonala, a dallamos rock, illetve némi punk és metal elemek adják. Fellépésük nagy érdeklődés kíséretében zajlott le a késő délutáni időpontban. Az idén ismét visszatérő csapat ezúttal is is vegyes műsorral készül, a tőlük megszokott, elmaradhatatlan Nirvana kedvencet közé pár saját számot beiktatva. Ezen a koncerten mutatkozik be a zenekar új basszusgitárosa, Lanyó, aki korábban az Akela sorait erősítette Ironman fedőnév alatt. Időközben megjelent a Leaner első nagylemeze, ’Nesze!’ címmel, 10 angol és 7 magyar nyelvű dallal, melyek közül - sokak örömére - jó néhány már online felületeken elérhetővé vált az elmúlt hónapokban. Ellenben aki fizikai formában is szeretné kezében tartani, az nem csak megrendelheti az alábbi linken, hanem a fesztiválfellépés előtt-után is hozzájuthat, közvetlen a zenekartól, akár dedikált formában!

Lemezkuckó - link a lemezvásárláshoz
https://www.facebook.com/Leanerband
http://www.leaner.hu/

Szapy - 2013-05-10 (11:22) Hozzászólások: 0
Long Road, Last Fire, Raw Spirit - Zúzda Rock Kert (2013.05.11.) \

Long Road, Last Fire, Raw Spirit - Zúzda Rock Kert (2013.05.11.)Hard rock, dallamos és húzós modern metal, valamint keményebb zenei alapokra helyezett popslágerek képezik a május 11-i esemény fellépőjének műsorát. Az ifjabbik Nachladal fiú vezette Long Road a az elmúlt év sikeres klub- és fesztiválszereplései után kislemeze megjelenésének első évfordulóján tér vissza az újbudai klubba, hamarosan napvilágot látó nagylemezének beharangozó koncertjével. A Pantera, Machine Head, Metallica hatásain fejlődött, fiatalos lendületű, modern, zúzós és egyben dallamos metalt kínál a Last Fire. Technikás és igényességre törő zenei világ, változatos témákat boncolgatva. A pécsi Raw Spirit a ’60-as évektől napjainkig terjedő korszak külföldi slágereire készített rock/metal átiratokkal áll színpadra. Legyen az Alphaville, Eiffel 65 vagy épp Lady Gaga, a hangzás garantáltan fémzenéhez szokott fülekre igazítva!

[Tovább...]

Szapy - 2013-05-10 (10:49) Hozzászólások: 0
Isatha - Az első szám a közelgő nagylemezről! \

Isatha - Az első szám a közelgő nagylemezről!Az extreme metal brutalitását folk elemekkel keverő Isatha zenekar május végén jelenteti meg első nagylemezét, az "Erdei Regék" korongot, azonban az album első dalát máris elérhetővé tették: itt az "Árulók Balladája" A csapat 2010-s alapulása, majd az azt követő több tagcsere és iránykeresés után végül 2011-ben találta meg az igazi hangját, s kezdte el kiépíteni rajongótáborát. Az Isatha zenekar egyre növekvő ismertsége a folk metal rajongók körében nem véletlen, a zenekar megfordult már a pécsi Rockmaratonon -ahol idén ismét fellépnek-, illetve a budapesti Folk-Rock Maratonon, valamint rendszeres vendége az ország különböző folk metal és underground rendezvényeinek. A zenekar első lemezének bemutatója 2013.05.24-én lesz a budapesti Kék Yukban, ahol a Niburta, a Scerra, az Ankh és a Dolmen társaságában lépnek fel!

[Tovább...]

Szapy - 2013-05-10 (10:48) Hozzászólások: 0
Kard - Új lemezével érkezik a Zöld Pardonba \

Kard - Új lemezével érkezik a Zöld PardonbaÚj lemezének megjelenése napján, azaz május 14-én ad koncertet a Kard zenekar. A Kalapács József vezette hard rock formáció „Szívemen a dal” című bemutatkozó album dalai mellett természetesen a zenekar korábbi, Hard nevű változatának slágerei is felcsendülnek majd. A 2005-ben alakult Hard zenekar egy EP és két magyar nyelvű nagylemez után 2009-ben felfüggesztette működését. Jó néhány tagcserét követően ezután döntött úgy a tagság, hogy angol nyelven folytatják a zenélést és ehhez a svéd Björn Lodin énekest hívták segítségül. Ám a tavalyi évben a Hard ismét úgy érezte, eljött az idő, hogy újra magyarul szóljanak rajongóikhoz, de ezt csakis Kalapács Józseffel a mikrofonnál tudták elképzelni. Az ötletből végül egy egész stúdióalbum született, és a félreértések elkerülése végett a Hard nevet meghagyták a csapat angol nyelvű felállásának, a magyar vonalat pedig ezek után a Kard nevű formáció viszi tovább.

[Tovább...]

Szapy - 2013-05-10 (10:48) Hozzászólások: 0
Noises From The Neighborhood: Haight-Ashbury (UK), Fran Palermo, MyNameIsMusic (AT), Summer Schatzies (HU) - A38 (2013.05.15.) \

Noises From The Neighborhood: Haight-Ashbury (UK), Fran Palermo, MyNameIsMusic (AT), Summer Schatzies (HU) - A38 (2013.05.15.)A pszichedelikus rockban utazó skót formáció nevét San Francisco hippy mozgalmának epicentrumától kölcsönözte. Elragadó, kedves, sodró zenéjük elképesztő üdítő hatással bír, ahogyan magyar szellemi rokonaik, az előttük fellépő két remek zenekaré, a Fran Palermo-é és az osztrák indie pop duóé, a My Name Is Music is. A Summer Schatzies pedig majd az est legelején tol ízig-vérig strand-szörf rock'n'rollt a hangulat beizzítására!

[Tovább...]

Szapy - 2013-05-10 (10:48) Hozzászólások: 0
g.m.t. - Új képes videó a zenekartól \

g.m.t. - Új képes videó a zenekartól



[Tovább...]

Szapy - 2013-05-10 (10:48) Hozzászólások: 0
Új beszámoló: Anathema Acoustic - Budapest, Planetárium \

Új beszámoló: Anathema Acoustic - Budapest, Planetárium"Még mindig azon csütörtök esti koncert hatása alatt vagyok, alig találok szavakat az élményre, amit kaptunk. Nem is tudom, hol kezdjem. Itt a jó idő, jobbnál jobb koncertek vannak város szerte, nem csak hétvégén, hanem hétköznap is. A Planetáriumban gyerekkorom óta nem jártam. Egy időben úgy volt, hogy bezárják, szerencsére „megmenekült”. Gyönyörű állapotban van még mindig, és csodálatos színtere volt az akusztikus Anathema koncertnek." - Riana

[Tovább...]

Szapy - 2013-05-10 (10:48) Hozzászólások: 0
Tíz év a vízen - 10 éves az A38 \

Tíz év a vízen - 10 éves az A382013. április 30-a volt napra pontosan tíz éve annak, hogy Maceo Parker monumentális koncertjével megnyílt Budapest mára egyik legfontosabb független kulturális intézménye, az A38 Hajó. Rengeteg eseményt felsorolhatnánk az elmúlt tíz év történéseiből, rengeteg fordulópontot kijelölhetnénk a hajó eddigi pályájából, de igazából ez lehetetlen. Jöjjenek tehát a nagy számok, amik mindennél ékesebben leírják, hogy mi történt ebben az évtizedben.

[Tovább...]

Szapy - 2013-05-10 (09:52) Hozzászólások: 0
Árpád Hős Magzatjai - Club 202 (2013.06.07.) \

Árpád Hős Magzatjai - Club 202 (2013.06.07.)"Az utóbbi években egyre több olyan felkérés érkezett hozzánk, hogy adjunk akusztikus koncerteket, amelynek néhány különleges alkalommal eleget is tettünk. Mivel a Romantikus Erőszak alapvetően és első sorban egy hangos nemzeti rock banda és ezen nem is szeretnénk változtatni, ezért összehoztunk egy valóban akusztikus csapatot ÁRPÁD HŐS MAGZATJAI néven, amely elnevezés elég nyilvánvaló utalás a fő zenekarunkra. A két akusztikus gitárral kísért műsor átfogó képet ad majd Balázs eddigi dalaiból, így a RomEr nóták mellett egy-két olyan Hungarica szám is elhangzik majd, aminek ő írta a zenéjét vagy a szövegét. Az ÁRPÁD HŐS MAGZATJAI bemutatkozó koncertjére június 7-én kerül sor a Club202 nyári sörkertjében este 20.30-tól és többek között olyan ősi helyszínen is megfordulunk majd a nyáron, mint az ezer éves aracsi pusztatemplom a Délvidéken! "

http://www.romantikuseroszak.hu

szandra1226 - 2013-05-09 (21:21) Hozzászólások: 0
Negura Bunget, Moon and the Nightspirit - Spirituális koncertest a Dürerben \

Negura Bunget, Moon and the Nightspirit - Spirituális koncertest a DürerbenVisszatér Budapestre a Transzilvániai Spiritualitás: ismét a magyar fővárosban játszik az első erdélyi black metal zenekar, a Negura Bunget. A május 16-án, a Dürer Kertben fellépő együttest a hazai Moon and the Nightspirit pogány népmeséket idéző éteri muzsikája, valamint a romániai népzenéket feldolgozó Din Brad előadása vezeti fel.

[Tovább...]

Szapy - 2013-05-09 (02:32) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 73/732
<< < ........... [701-710] [711-720] [721-730] [731-740] [741-750] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4928)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3972)
4.Depresszió (3765)
5.Nightwish (3726)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3449)
9.Road (3383)
10.Rammstein (3310)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat