Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Hirdetés: \


Plakátok : \
The Invicible Tour 2014

The Birthday Massacre (CA)

Rock in RÉV

Hollywood Rose

Punk-Rock a Vágóhídon

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

 INSANE - Hivatalos Budapesti Születésnapi parti!

Amon Amarth

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Anneke - Drive Toure 2014

[Tovább...]
Fekete Zaj Fesztivál - Dürer Kert (2013.08.16-18.) \

Fekete Zaj Fesztivál - Dürer Kert (2013.08.16-18.)2013-ban Budapesten rendezik meg a Fekete Zaj Fesztivált. Az augusztus 16. és 19. között jelentkező rendezvény idén a Dürer Kertbe kerül át a mátrafüredi Sástó partjáról, és négy színpadon összesen 60 zenekart vonultat fel. A fellépők között szerepel az Atari Teenage Riot, a Vágtázó Halottkémek és Andy Cairns a Therapy-ból, az A38-on tartandó ráadásbulin pedig Jello Biafra játszik majd. 2013-ban a budapesti Dürer Kertből jelentkezik a Fekete Zaj Fesztivál, mely az elmúlt években Mátrafüreden, a Sástó kempingben indult el. Mivel a rendezvény fő közönsége elsősorban a pesti éjszakában vadászik koncertekre (még akkor is, ha nem fővárosi), ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy az idei fesztivált is az elsődleges célközönség vadászterületén rendezik meg, beleépítve azonban számos olyan elemet, ami egy átlagos klubkoncerten elképzelhetetlen lenne. A Dürer Kertben összesen 4 színpadon: a szabadtéren, a nagyteremben, a kisteremben és egy akusztikus helyszínen játszanak majd a fesztivál fellépői, összesen 60 zenekar. A koncertek mellett számos további programot tartogatnak a szervezők: tűzzsonglőrök, kiállítás, zajzenélés is várható.

[Tovább...]

Kárhozottak Királynője - 2013-08-05 (19:52) Hozzászólások: 0
Hatebreed, The Southern Oracle, The Idoru - Budapest Park (2013.08.12.) \

Hatebreed, The Southern Oracle, The Idoru - Budapest Park (2013.08.12.)Amikor egy zenekar már közel két évtizede aktív, és idő közben nemcsak megtalálta azt, amiben a legjobb, hanem azon belül még képes volt új utakat is nyitni egy egész műfajnak, valamint önmagát is időről időre újradefiniálta, felmerül a kérdés, hogy milyen elvárásai lehetnek még a közönségnek. Mármint felmerülhetne, ha nem a Hatebreedről lenne szó, hiszen Jamey Jasta zenekarának töretlen kitartása máig az egyik legmegbízhatóbb, a kilencvenes évek értelmében vett metalcore-produkcióját jelenti a szubkultúra szerelmeseinek.

[Tovább...]

k-soft - 2013-08-02 (16:37) Hozzászólások: 0
Portugál metál és mexikói lazulás - Internacionális hepaj a FEZEN-en, durvul a fehérvári helyzet \

Portugál metál és mexikói lazulás - Internacionális hepaj a FEZEN-en, durvul a fehérvári helyzetKíváncsian vártuk, hogy az első napon sikerül-e valakinek toppolni a nulladik nap legnagyobb buliját adó Hollywood Rose koncertjét, ugyanis a srácok a nulladik nap utolsó fellépőiként csurig töltötték önfeledten tomboló néppel a Csarnokot. Mi több, sikerült a tribute bandákkal kapcsolatos némi ellenérzésünket átértékelni, ugyanis az az igazság, hogy a Hollywood Rose sokkal jobb élőben, mint a Guns 'n 'Roses manapság.

[Tovább...]

Szapy - 2013-08-02 (09:55) Hozzászólások: 0
Sziget 2013 - Megabulik a Fesztiválköztársaság főterén \

Sziget 2013 - Megabulik a Fesztiválköztársaság főterénA Sziget Fesztiválköztársaság koncert-epicentrumában, azaz a Nagyszínpadon idén – különböző okok miatt – lassan alakult ki a végső program, de most végre már kitisztult a kép. Újdonságként pedig minden napra esik valami szemet gyönyörködtető, azaz nem csak a színpadon történnek nagy dolgok, hanem előtte is. „Ez az év kifejezetten problémás volt a nagyszínpados fellépők meghívását illetően” – nyilatkozta Gerendai Károly főszervező, hozzátéve, hogy idén is igyekeztek minden igényt kielégítő programot összeállítani, azonban javarészt időegyeztetési problémák miatt, a nagy sztárok közül sokan nem tudtak idén eljönni. „És az sem könnyítette a dolgunkat, hogy volt pár fellépő, aki már a lefixált időpontját mondta vissza az utolsó pillanatban” – tette hozzá. Végül is összeállt a Nagyszínpad programja, ami idén már nem csak koncertélményt jelent, de látványos, lenyűgöző, izgalmas és lélegzetelállító vizuális élményt is nyújt, bevonva a Nagyszínpad előtti várhatóan többtízezres közönséget. Hétfőn Cipő emléknappal indul a Nagyszínpad programja, ahol a nemrég elhunyt zenész legnagyobb slágereit idézve emlékeznek a hazai zenei élet legismertebb alakjai a Republic énekesére.

[Tovább...]

k-soft - 2013-08-02 (09:55) Hozzászólások: 0
Új interjú: Omnium Gatherum - Jukka felelt \

Új interjú: Omnium Gatherum - Jukka felelt"Újabb nagy durranás ígérkezik az őszi koncertszezonra, nem is akármilyen! A finn-magyar rokonság jegyében már másodjára jön Magyarországra az idén hatodik nagylemezével jelentkező Omnium Gatherum. Habár nálunk még viszonylag kevesen ismerik őket, biztos vagyok benne, hogy az idei buli után ez változni fog. Az idén februárban megjelent korong a Beyond címet viseli, és igencsak fület simogató anyag lett! Én azóta óta rommá hallgattam, úgyhogy biztosan ott leszek az első sorban. Melodeath fanoknak kötelező a megjelenés! Az énekes Jukka Pelkonennel alaposan kiveséztük a lemezt és a finn színteret, de a többit inkább mesélje el ő." - Kárhozottak Királynője

[Tovább...]

Szapy - 2013-08-02 (09:55) Hozzászólások: 0
Új albumkritika: Children of Bodom - Halo of Blood \

Új albumkritika: Children of Bodom - Halo of Blood"Télies hangulat. Pörgős dalok. Gyűlölet, halál, szenvedés. Akár ennyiben is összefoglalhatnánk a 2013. június 7-én megjelenő új Children of Bodom albumot, de nem érdemelné meg. A korong a Halo of Blood címet viseli, és azt a fülest kaptuk, hogy visszatérnek a gyökerekhez – meglepő, de ez nemcsak, hogy teljesült, de egy még pörgősebb, még dallamosabb háromnegyed órás kőkemény zúzdát kaptunk." - Blooddrunk

[Tovább..]

Szapy - 2013-08-02 (09:55) Hozzászólások: 0
Zöld Pardon - Rocklegendák \

Zöld Pardon - RocklegendákHárom napon át igazi zúzás várja a keményebb műfaj híveit a ZP-ben, hiszen augusztus 6-án, 7-én és 8-án három élő legenda mér csapást a fiatalok kedvenc szórakozóhelyének színpadára. Kedden az Action, szerdán a Kalapács, csütörtökön pedig Nagy Feró és a Beatrice hozzák el örökérvényű rockhimnuszaikat a szabad ég alá. Ha rock, akkor Zöld Pardon! Ez is lehetne a jelmondata annak a három napig tartó őrületnek, ami augusztus 6-a és 8-a között várja a fémesebb zenék kedvelőit a Rákóczi híd budai lábánál. A zúzást kedden a ’90-es évek második felének legszókimondóbb csapata, a 10 év szünet után ismét aktív Action kezdi, akik anno a Sex Action zenekarból egy éles stílusváltással - a sex szócskát elhagyva - lettek hazánk egyik legsúlyosabb hardcore/crossover bandája. Az egykor dirty rockban nyomuló zenekar hamar nagy népszerűségre tett szert a Body Count és a Biohazard - itthon akkoriban még ismeretlenebb - vonalát képviselő muzsikájával. Öt lemez és néhány tagcsere után a 2000-es évek elején aztán összeállt az eredeti Sex Action, az Action pedig parkolópályára állt. Egészen 2012-ig, amikor is Szasza ötlete alapján összeálltak, hogy új felállásban szedjék le a fejeket, amerre csak járnak. Augusztus 6-án ezt éppen a Zöld Pardonban teszik majd, 20 órai kezdettel.

[Tovább...]

k-soft - 2013-08-02 (09:55) Hozzászólások: 0
FEZEN - Hangulatjelentés - 0.nap \

FEZEN - Hangulatjelentés - 0.napLassan, de biztosan, ez a nulladik nap mottója. Kevés a kannásboros pank, de sok a szép lány és a tetovált fiú. Atomzúzás és elszállós alter-buli lépésekre egymástól – zajlik az élet a 18. FEZEN-en. A kapunyitás perceiben kezdünk roppantul megijedni, hogy majd egyedül nekünk kell mindenhol mulatni az idei FEZEN-en, és anyukánk le fog szidni, amikor hazamegyünk, mondván, "ugyan, hogy nézünk ki már megint". Aztán rájöttünk, hogy ez amúgy is mindenképpen meg fog történni, és szerencsére megindult a fesztiválnép is, határozottan döngetve a vasúti felüljárón.

[Tovább...]

Szapy - 2013-08-02 (09:54) Hozzászólások: 0
Perfect Symmetry - A közönség forgatta a zenekar új klipjét \

Perfect Symmetry - A közönség forgatta a zenekar új klipjétA Perfect Symmetry új videóját a közönség vette fel a 2013-as Rockmaratonon. "Megkértük a nézőket, hogy a mobiltelefonjaikkal rögzítsék a Miért nem vagy itt? című dalunkat. A felvételeket néhány nap múlva megkaptuk és abból készítettük el az új klipet. Eleinte mi is kételkedtünk az ötlet sikerében, vagyis a megvalósíthatóságában, de ahogy érkeztek a felvételek megnyugodtunk. A közönség, a rajongók kitettek magukért. Ezúton is köszönjük nekik a segítséget!" - nyilatkozta a zenekar. A beérkezett videókból elkészült klipet már meg is osztották a Youtube-on (A dal a Tökéletes szándék című albumon található, ami decemberben jelent meg a Nail Records gondozásában):

http://www.youtube.com/watch?v=iI_0h6qUhlk&feature=share&list=PLWjmvYEKYSYPb1SCQLmyB_Va1JyXTe3UM
https://www.facebook.com/perfectsymmetryband

Szapy - 2013-07-31 (11:56) Hozzászólások: 0
Mercedes Band - Csukott szemmel \

Mercedes Band - Csukott szemmelA Mercedes Band 1997 januárban alakult, Sepsiszentgyörgyön (Erdély) és 2003-ban jelentette meg az első lemezét. Magyarországon eddig csak néhányszor koncertezett a zenekar, Kunszentmiklóson 1998-ban és 2000-ben valamint Budapesten 2007-ben, a legtöbb fellépése pedig Erdélyben és Romániában zajlott le. 2013 márciusban jelent meg a Csukott szemmel című második Mercedes Band album, sajátkiadásban. A hanganyagot a szolnoki Denevér Hangstúdió mixelte és maszterizálta. Az albumra egy intró-t és 11 dalt válogatott be az együttes. A banda zenei stílusát a csapattagok röviden nu-rock-nak nevezik, amit az alternatív, nu metal és dallamos rock elemei határozzák meg. A Fekete-fehér nyító dalára egy videóklip is készült, amely 2013 február végén jelent meg. A forgatás már 2012 augusztusában megtörtént, Sepsiszentgyörgyön. Barátokból összeállított csapat filmezte, a vágást pedig az együttes dobosa készítette. Az album CD-n jelent meg, de jelenleg a teljes lemez meghallgatható freestreaming-ben is a lenti címen!

http://www.youtube.com/watch?v=qXUWxQeqOEY
http://mercedesband.ro/home_hu.html

k-soft - 2013-07-30 (12:02) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 76/750
<< < ........... [731-740] [741-750] [751-760] [761-770] [771-780] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4919)
2.Metallica (4879)
3.Ossian (3957)
4.Depresszió (3756)
5.Nightwish (3715)
6.Pokolgép (3678)
7.Kárpátia (3479)
8.Iron Maiden (3439)
9.Road (3388)
10.Rammstein (3307)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat