Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Black Edition Nr.2. - Zúzda Rock Kert (2013.04.26.) \

Black Edition Nr.2. - Zúzda Rock Kert (2013.04.26.)Április utolsó péntekén északi sötétségbe borul a Zúzda Rock Kert, az elsősorban Skandináv-félszigetről eredeztethető stílus köré épülő programmal. A zenei irányzat négy ismert hazai képviselője áll színpadra: a debreceni Domhring, valamint a fővárosi székhellyel bíró csapat: a tavaly év végén nagylemezzel jelentkező Harloch, az aktivitását élő fellépésekre fordító Sollen és kedélyeket 11 éve borzoló Wrath of Azazel. Bár a black metal világszerte elterjedt, a növekvő rajongótáborral szemben az ellenzők száma is szaporodott, főleg vallásos körökben – talán ebből is kifolyólag nem kap akkora teret és nyilvánosságot, mint sok egyéb zenei megnyilvánulás, ahogy ezt hazánkban is tapasztalni. Kitartó szervezők és a lelkes tábor tartja életben, ennek eredménye megannyi, erre a vonalra építő sikeres rendezvény - ahogy ez történt előző az újbudai klubban is, ezen felbuzdulva vág neki újra a válogatott négyes, hogy karcos felvételek helyett élő hangzással hasson a hallószervekre.

[Tovább...]

Szapy - 2013-04-19 (00:01) Hozzászólások: 0
Sophie Hunger - A38 (2013.05.04.) \

Sophie Hunger - A38 (2013.05.04.)Svájc titkos – igazából nem is annyira titkos, hiszen Nyugat-Európában nagyon jól ismert – gyöngyszeme, a dzsesszt, a folkot és az art-rockot finom ízléssel elegyítő, nagyszerű hangú dalszerző-énekesnő, Sophie Hunger először lép fel Magyarországon, az idén tízéves A38 Hajón. A bájos művésznő négytagú, de hozzá hasonlóan számtalan hangszeren játszó együttese élén mutatkozik be, előzenekarként pedig az ifjú és rendkívül tehetséges, rá sokban hasonlító Jónás Vera ad koncertet, mindkét fellépésről televízóműsort készít az A38 Hajó.

[Tovább...]

Szapy - 2013-04-19 (00:00) Hozzászólások: 0
Angertea, Bálnalovas, Benzin és Green Machine - Dürer Kert (2013.05.03.) \

Angertea, Bálnalovas, Benzin és Green Machine - Dürer Kert (2013.05.03.)A világhírnévre szert tett szentesi zenekar, az Angertea, fél év után először koncertezik Budapesten!! Ennek örömére mind a 4 lemezükről válogatnak dalokat. Előttük a Bálnalovas zenekar a már régóta várt debütáló lemezét mutatja be, melyről a tervek szerint koncertfelvétel is készül. És ráadásként a Polly Is Dead is eljátszik két dalt a 20 éves jubileumuk alkalmából. A programot a Tankcsapda -alapító Labi Benzin nevű zenekara kezdi. Az est zárásaként pedig a Green Machine játszik Kyuss dalokat. Belépő: 1000HUF

[Tovább...]

Szapy - 2013-04-19 (00:00) Hozzászólások: 0
Omen - Zöld Pardon (2013.04.24.) \

Omen - Zöld Pardon (2013.04.24.)Végre valahára itt a jó idő, így beindulhat az "ereszdelahajamat" szabadtéri buliszezon. A Zöld Pardon idei első hetének színes stíluskavalkádjába a fémszínt nem kisebb név, mint az Omen zenekar adja. Tehát április 24-én a Zöld Pardonban az idei év első budapesti Omen koncertjén zúzhat a rockertársadalom apraja nagyja. A Hammer Concerts és a Zöld Pardon ugyanis egy fergeteges Omen koncerttel indítja a 2013-as szezont. Totális metál-este lesz, hiszen a zenekar nagysikerű Nomen est Omen albumáról legalább hat nóta csendül majd fel az ígéretek szerint, és persze jönnek a régi kedvencek is. A beugró pedig mindössze 400 Ft lesz! "Teljes gőzzel beindultak már a próbák, gyűrjük a koncertprogramot, hogy a legjobban szóljon a metal a ZP közönségnek jövő szerdán. Hétkor kezdünk! A megjelenés pedig erősen javasolt!" - üzeni a készülődő csapat.

http://www.omen.hu
http://zoldpardon.blog.hu

k-soft - 2013-04-18 (17:55) Hozzászólások: 0
Félsziget - Hey ho! Het's Go! \

Félsziget - Hey ho! HetAz amerikai Marky Ramone’s Blitzkrieg punkzenekar, illetve az osztrák Camo&Krooked drum and bass duó is fellép a július 18-21. között zajló Félsziget Fesztiválon. Rock and Roll Hall of Fame, Grammy-életműdíj és általános elismerés. A világ talán legjobb punk-rock zenekara, a felbecsülhetetlen hatású The Ramones legsikeresebb felállásának egyetlen túlélője, Marky Ramone dobos és zenekara a Félszigetre jön! „Mindig is azt vallottam, hogy a The Ramones dalai túl jók ahhoz, hogy ne játsszuk őket élőben” – mondja Marky Ramone, és a mostani turné pont erről szól: a Marky Ramone’s Blitzkrieg ugyanis a minden idők tíz legfontosabb zenekara közé sorolt The Ramones 32 dalát fogja eljátszani a Félszigeten július 20-án! A Camo&Krooked duót két osztrák srác alapította 2007-ben, és meglehetősen hamar sikerült megvetniük lábukat a drum and bass őshazájában, Nagy-Britanniában is. 2010-ben a Drum and Bass Awardson a legjobb új előadó címet, egy évre rá pedig a legjobb producernek járó díjat zsebelték be, miközben lemezeikkel – melyeken a drum and bass mellett fokozatosan a dubstep is helyet kapott – és showjukkal nemcsak a szűkebb szakma, hanem a nagyközönség előtt is folyamatosan bizonyították, hogy a legjobbak között van a helyük. A félszigetezők erről július 19-én fognak meggyőződni, és az osztrákoknak nem lesz nehéz dolguk, főként hogy a Dirtyphonics MC-jeként ismertté vált angol-francia MC Youthstar is velük tart.

[Tovább...]

k-soft - 2013-04-18 (16:36) Hozzászólások: 0
Esben And The Witch (UK) - A38 (2013.05.16.) \

Esben And The Witch (UK) - A38 (2013.05.16.)A brit Esben & The Witch zenéje tökéletesen jeleníti meg azt az életérzést, amit az XXI. századi fiatalság képvisel: a melankólia, a befordultság, és az elszigetelődés azok a kifejezések, amelyek mára közhellyé lettek, ám a Matador Records üdvöskéje mégis valós tartalommal volt képes újra feltölteni őket – erről pedig május 16-án a fővárosi közönség is megbizonyosodhat.

[Tovább...]

Szapy - 2013-04-18 (00:57) Hozzászólások: 0
A nagy rakkenroll svindli - Zúzda Rock Kert (2013.04.19.) \

A nagy rakkenroll svindli - Zúzda Rock Kert (2013.04.19.)Összejött a nagy csapat: három punk és rock klasszikus, a belezős r’n’r királya, egy kis újhullám és a Maradék. A hat elkövető sorrendben: feszes tempó, rövid, de annál extrémebb nótákkal áll ki a Maradék, követi a ’80-as években felszabadító erejű, szövegvilágában ma is erős QSS, színre lép a szórakoztató jazz alapokat punk-rockkal, psychobillyvel és abszurd, morbid humorral ötvöző Yellow Spots. A félidő után érkezik a vulgáris, abszurd és fekete humorú lumpenproletár-szövegeket fülbemászó melódiákba csomagoló vigyori frontember és hasonló humorérzékkel megáldott társai, avagy az Üllői Úti Fuck. A kedélyeket ’81 óta borzoló, négy dühös tinédzser által összehozott Kretens a hazai punk vonal kultikus bandája. A sort zárja az újhullámot képviselő Quantum Cowboys, aki sikeresen ötvözi zenéjét különböző elektro-punk hatásokkal, s kivívta a zenei sajtó elismerését is.

[Tovább...]

Szapy - 2013-04-18 (00:56) Hozzászólások: 0
Új interjú: Köteles Leander - az ÉTER Fesztivál kapcsán \

Új interjú: Köteles Leander - az ÉTER Fesztivál kapcsánEgy hónap múlva indul az Észak-Magyarországi Tehetségkutató Fesztivál Egerben! A zsűriben közismert zenészek és a magyar zenei kultúra aktív résztevevői foglalnak helyet. Idén a Leander Rising két tagja Köteles Leander és Vörös Attila is erősíti az ÉTER fesztivál zsűrimunkáját. Ennek kapcsán kérdeztem Leandert.

[Tovább...]

_Saci_ - 2013-04-18 (00:11) Hozzászólások: 0
Depresszió – Újra teljes a csapat, szombaton PeCsa \

Depresszió – Újra teljes a csapat, szombaton PeCsaTavaszi turnéjának zárásaként ad nagyszabású önálló koncertet a Depresszió április 20-án, Budapesten. A PECSA Music Hallban megrendezésre kerülő eseményről, az alábbiakat mondta el Halász Ferenc énekes/gitáros: „Egy hazai zenekar életében fontos mérföldkő, ha sikeres önálló koncertet tud adni a PeCsában. Szerencsére, nekünk sokszor volt rá lehetőségünk, és mindig igyekeztünk a lehető legjobb koncerttel meghálálni a közönség támogatását. Rengeteg pluszmunkát és kihívást jelent egy ilyen méretű és minőségű rendezvény megszervezése, de úgy gondoljuk, hogy a rajongóink megérdemlik ezt a törődést. A PeCsás koncertjeink már hagyománynak is számítanak nálunk, amikor az ország minden pontjából, valamint a határon túlról érkező koncertlátogatókkal ünnepeljük meg azt a közösséget, amit együtt alkotunk. Bár az elmúlt időszakban is sok nagyszabású buliban vetünk részt, de ekkora önálló megmozdulásunk már régen volt. Mivel ezen az estén minden a mi elvárásainkhoz lesz igazítva, ezért egy hosszú műsorral készülünk, amiben a legnagyobb sikerdalaink mellett, régen játszott koncertfavoritok is helyet kaptak, valamint hang-és fénytechnika szempontjából is színvonalas produkcióra számíthat mindenki. Külön öröm számunkra, hogy a februárban derékműtéten átesett billentyűsünk, Soda is teljesen meggyógyult már, tehát teljes létszámban vágunk neki a bulinak, aminek hangját rögzítjük is, egy speciális kiadványhoz.

[Tovább...]

Szapy - 2013-04-17 (11:11) Hozzászólások: 0
Hétfőn ér Budapestre a The Mosh Lives Tour - Dürer Kert (2013.04.22.) \

Hétfőn ér Budapestre a The Mosh Lives Tour  - Dürer Kert (2013.04.22.)Az utóbbi évek egyik leginkább megosztó zenekarát tisztelhetjük az Emmure-ban, ám egy dolog biztos: Frankie Palmeri bandáját lehet utálni vagy imádni, élőben senkinek sem kegyelmeznek. Ezért is örömteli, hogy a Victory Records (A Day To Remember, Carnifex) egyik legsikeresebb – és leghangosabb – zenekara immáron főzenekarként tér vissza Európába, így pedig a Dürer Kert nagytermébe is.

[Tovább...]

Szapy - 2013-04-17 (11:11) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 78/731
<< < ........... [751-760] [761-770] [771-780] [781-790] [791-800] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat