Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Brydzsyt

Brydzsyt
Rockerek.hu azonosító-szám: 0006210
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Brydzsyt
Lakhely: Pécs
Születésnap: 1989-12-20
Regisztráció dátuma: 2008.02.25. 19:06:57
Látogatások száma: 908
Utolsó bejelentkezés: 2012.05.21. 18:25:58
Hozzászólások: 1493
Képek :
2009! ? 2009 2009 én mostanában 2009!!! Hát igen:) Kicsit vicces:d Mostanság:D itt még a kutya is látszik. 2008. 07. 19 hajam 2009.05.15. 2009.04.13. Mostanában Most!!! Én:D szem :):):) itt is Én :) 2008. 07. 19. ismét Nagyban:D festés nélkül. Pearl Harbor  ezt a filmet is szeretem imádom ezt a filmet De őket is szeretem:d HÁt igen a W.A.S.P. ..... egyszerűen  imádom :d a másik kedencem imádom :d itt még csak 2 éves volt:d Az öcsém:D 3 éves. És a jövő nemzedéke:D anno És itt van az én zongorám is.
Ismerősei :
metamorph
metamorph
mortibácsi
mortibácsi
Sugar Cube
Sugar Cube
DarkLady1989
DarkLady1989
Nyuszibusz
Nyuszibusz
Zalán
Zalán
Csumi
Csumi
Kedvenc együttesei :
A.C.A.B., AC/DC, Akcióegység, Alcohol, Alhana, Alice Cooper, Amorphis, ANV, Apocalyptica, Arch Enemy, Archivum, Arcvonal, Arkona, Ayers Rock, Ámok, Beatrice, Bikini, Black - Out, Botrány, Brutal Attack, Cadre of Filth, Cannibal Corpse, Carcass, Chirden Of Bodom, Civicio 88, Conflict 88, Dalriada, dangerous toys, Depresszió, Diablura, Die Apokalyptischen Reiter, Dimmu Borgir, Divizió88, Drowing Poll, Dyrty Dance, Edguy, Egészséges Fejbőr, Ektomorf, Entombed, Evanescence, Faustrecht, Fehér törvény, Fekete Sereg, Fintroll, German, GORGOROTH, Graveworm, Guano Apehs, Guns N` Roses, Hammerfall, Hard, Hardcore Superstar, Hearty Laugh, Helloween, Hobo Blues Band, Hungarica, Hűség, Hypocrisy, Ideas (uh ez kimaradt ), Iron Maiden, Ismerős Arcok, Junkers 88, Junkies, Kalapács, Karthago, Karthgo, Kárpátia, Kommando Skin, Konkwista 88, Korpiklaani, Kowalsky meg a Vega, Kreator, Landser, Lions Pride, Lita Ford, Lord, Lordi, Manowar, Mantra, Marilyn Manson, Meat Loaf, Moby Dick, Mos-oi, Mulderdolls, mutley crue, Mystery Gang, Nefogazz, Nemzeti Front, Nighiwish (régi), Nightwish, Nimród, Nina Hagen, No Remorse, Obituary, Oi-kor, Omen, Ossian, Ozzy Osbourne, P Mobile, Pandoras Box, Pantera, Piramis, Pokolgép, Prés, Queen, Quiet riot, Rammstein, Republic, RETALIATOR, Rhapsody, Rohamosztag, Rolling Stones, Romantikus Erőszak, Rómeó Vérzik, Scorpions, Selbsteller, Sepultura, Sex Action, Sing Sing, Skanzelizé, Skrewidiver, Skullhead, Slayer, Soil, Sonata Artica, Spintlimid, Stampedli, Stratovarius, Superbutt, System of a Down, Teardown, TESTAMENT, Teurgia, The business, The Di-hards, The Gits, The Klansmen, The Locos, The Ovaltines, The Rbells, The Underground, The Valkyrians, The voice, Therion, Thurisas, Timeboms, Titkolt Ellenállás, Tollschock, Tonstörung, Totenkopf, Triebtäter, Triskelon, Twister sister, Vader, Valhalla, Vádló Bitofák, Vendetta, Venom, Vér kötelez, Vérszerződés, Vinland Warriors, Violent Storm, Volkszorn, W.A.S.P., Waffen SS, WEISSE WOLFE, White Lion, White Minority, White Warriors, whitelaw, Xandria, Zanzibar
Szeret :
Béka a kút fenekén A következő igen közkedvelt történetet Csuang-ce, a híres ókori filozófus írta le először, s a kínaiak azóta is gyakran emlegetik a szűklátókörű emberekre utalva. Volt egyszer egy béka, aki egész életét egy mély kút fenekén töltötte. Nem tudott a környező világról, még az égről is azt hitte, hogy az nem más, mint egy kék színű kis korong, aminek a kút fenekéről látta, ha felnézett. Egy napon meglátogatta őt a nagy tenger teknőce. Így szólt hozzá a béka: – Teknőc barátom, nézd, milyen jól eléldegélek itt! Ha ugrálni támad kedvem, felmászok a kövekre, s fejest ugrok a vízbe. Ha fáradt vagyok, megpihenhetek a kút falán lévő nyílásokban. Ha úszni akarok, úszhatok, ha mászkálni, a sárban addig mászkálhatok, ameddig a kedvem tartja. Költözz ide hozzám, ha te is részesülni akarsz az örömeimből! A teknőc elhatározta, hogy körülnéz odalenn, de ahogy le akart mászni, a jobb lába beszorult egy repedésbe. Így inkább visszamászott, s így szólt: – Mondd, béka, láttad te már a tengert? Senki nem tudná megmondani, hogy hány mérföld széles, s senki nem tudja, hogy hány öl mély. A világ legnagyobb folyói táplálják, s mégis: ha tíz évig szárazság van, s a folyók kiszáradnak, a tenger egy hüvelyknyit sem apad; ha áradás van, s a folyók megduzzadnak, a tenger szinje egy hüvelyknyit sem emelkedik. Hát ilyen végtelen nagy a tenger! Aki ott él, az él igazán vidám életet! A béka erre elhallgatott, s szomorúan húzta meg magát a kút mélyén, ahonnan továbbra sem mert kijönni. Azóta mondják a szűklátókörű emberre, aki azt hiszi, hogy a világ abból áll, amit ő lát: olyan, mint a béka a kút fenekén.
Magáról :


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9744 4.9744  (156 db)
Rocker-index :4.9811 4.9811  (159 db)
Szesz-fogyasztás :4.9613 4.9613  (155 db)
Kockasági-mutató :4.9744 4.9615  (156 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (160 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat