Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Szovi

Szovi
Valódi név: Szovák Gábor 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0048627
MSN cím: 
Skype: szovi90
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Szovi
Lakhely: Szombathely
Születésnap: 1990-08-07
Regisztráció dátuma: 2011.03.30. 19:40:44
Látogatások száma: 75
Utolsó bejelentkezés: 2017.11.17. 17:26:23
Hozzászólások: 163
Képek :
Hajzat :D SNC00468 szem 414b0a6d711ceeb0181f4245a1d629f178678556
Ismerősei :
xXnanaxX
xXnanaxX
Boszilány
Boszilány
Winnie06
Winnie06
subridens
subridens
Heket
Heket
St.Daniel666
St.Daniel666
skittiles
skittiles
Rockenn123
Rockenn123
xxFeastxx
xxFeastxx
balcsi90
balcsi90
Kedvenc együttesei :
Abba, Aerosmith, Amon Amarth, Apocalyptica, Arch Enemy, Avril Lavigne, B.B. King, Blues Campany, Bob Marley, Bonnie Tyler, Cardle of Filth, Carlos Santana, Charlie, Children of Bodom, CopyCon, Dalriada, Depeche Mode, Depresszió, Dolák-Saly Róbert, DragonForce, Edda, Elvis presley, Ensiferum, Epica, Europe, Foo Fighters, Frozen Night, Guns N` Roses, Halor, Holdviola, Hooligans, Hypocrisy, Iron Maiden, Ismerős Arcok, Jack Jack, Jon Bon Jovi, Kalapács, Kid Rock, Linkin Park, Lord, Lordi, Metallica, Metalmovers, Michael Jackson, Moby Dick, Nena, Nickelback, Nightwish, Omen, Ossian, Piramis, Pokolgép, Quimby, Road, Rómeó Vérzik, SlipKnoT, Stone Sour, Stratovarius, Tatu, The Rasmus, U2, Whitin Temptation, WisdoM, Zorall
Szeret :
-Sárkányokat
-Manga rajzfilmeket
-Szerepjátékokat
-Billiárdot
-Rock/Metál zenét
-Anyukám
-Haverjaim
-Tetoválás

Utál :
-akik engem utálnak
-ha valaki nem azt csinálja amit mondok neki
-ha átbasznak
-állat kínzókat
-akik beszólnak mert önmagukat többre tartják bárkinél
-focit
-a Disco-s cica fiúkat
-hazugokat
-sunyi embereket
Magáról :
Mivel a horoszkópom az Oroszlán így minden ami arról a jegyről elmondható az elmondható rólam is. :)


"Az Oroszlán a legerősebb és legnagyobb energiájú jegy, hihetetlen belső erővel és kisugárzással bír. Életöröm, optimizmus és elevenség jellemzi. Megteremti önmagát, életkörülményeit, megáll a saját lábán. Erős érvényesülési vágy sarkallja, tudja, hogy vezetésre született. Céltudatos, olyan, aki mindig felfelé tör. Van benne elég bátorság és bizalom az élettel szemben. Szenvedélyes, erős akaratú, a felelősségtudat és a szabadságvágy kellő egyensúlyban van nála. Kitűnő szervező, vezető egyéniség. Szereti és tudja is élvezni az életet. Igazságszerető, nemcsak saját érdekében, legtöbbször másokért is kiáll, nagyvonalú, mindig segít, ha egy bajba szorult a segítségét kéri. Szeret reprezentálni, rendkívül hiú, bókokkal, hízelgéssel mindent el lehet érni nála. Az Oroszlánokra általában jellemző az őszinteség és a nyíltság, ezért sokszor ki is használják. A gazdagság, a kényelem számára nagyon fontos, hiúsága folytán szeret dicsekedni. Nem ijed meg a kockáztatástól, ha ez lehetőséget ad a meggazdagodásra. Az egészen apró dolgokban is szereti az irányítást a saját kezében tartani, önállóan döntést hozni, mások tanácsát nem szívesen fogadja el. Kevés igazi barátja van, sokan nem képesek elviselni sokszor gőgös és fölényes stílusát. Aki azonban jobban megismeri, az tudja, hogy rossz tulajdonságai ellenére egy érzékeny, nagylelkű és melegszívű barát. Az Oroszlánnal nagyon óvatosan kell bánni, hiszen rendkívül büszke és hiú. Ha megsértik önérzetében, akkor az egyébként lágyszívű macskákból vérszomjas ellenséggé válik. Ha valami nem az akarata szerint történik, könnyen felkapja a vizet, és mérgében nem tudja, mit cselekszik. Annyira dühös tud lenni, hogy szinte önkívületi állapotba kerül. Később persze mindent megbán. Ha dühkitörése van, nem szabad tovább ingerelni, rá kell hagyni, mert minden csak olaj lenne a tűzre. Amilyen gyorsan felfortyan, olyan gyorsan le is higgad. Könnyen megbocsát és felejt, szerencse, hogy egy cseppet sem haragtartó és bosszúálló. Ha már kiordítozta, kitombolta magát, a következő percben úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Szeret parancsolgatni és irányítani. Ha ez nem adatik meg neki hivatása területén, akkor a családi életben igyekszik kárpótlást szerezni. Egy Oroszlánt sohasem kell bátorítani, nagyon is jól tudja, mit kell tennie céljai eléréséért. Ha fontos a számára valami, akkor azért kész áldozatokra és kemény, kitartó munkára is. Egyébként hajlamos a lustaságra, vagy finomabban fogalmazva szereti a kényelmes életet. Rendkívül könnyen tanul. Nagyon szereti a méltó külsőségeket, az ízléses de feltűnő ruházatot."

"Az Oroszlánnak hatalmas szíve van, és a szex is igazi élmény vele, hiszen tüzes, temperamentumos és játékos. Teljes valóját, ösztönvilágát beleviszi a szexualitásba és nagyon érzékeny a saját erejével kapcsolatban. Ügyelni kell arra, hogy erőfeszítéseit ne hagyjuk elismerés nélkül. Soha ne mondjuk egy Oroszlánnak, hogy átlagos teljesítményt nyújtott, még akkor se, ha valóban ez a helyzet. Ha sokáig szeretnénk Oroszlán szerelmünk mellett élni, akkor hunyjunk szemet gyengeségei felett, mert ezeket úgysem tudjuk kinevelni belőle. Ilyen gyengeség lehet, hogy időnként rátörhet a szabadság utáni vágy, engedni kell, mert úgysem hagyja magát megkötözni. Időről-időre lehetnek olyan ügyei, amiket jobb, ha észre sem veszünk. Ha akad néha egy-egy kalandja, akkor tudjuk be annak, hogy állandó megerősítésre van szüksége. Ezzel együtt azonban nem valószínű, hogy emiatt kilépne a kapcsolatból, hiszen az állandó párkapcsolat nagyon fontos számára."

"Az Oroszlán az a jegy, amihez hagyományosan a büszkeség, autokratikus viselkedés, hiúság, önteltség, de a kisugárzás, méltóság, önbizalom és erő fogalma is társul. Az ilyen jellegű ember alapérzése, hogy valami nagy dologra született. Úgy éli meg magát, mint akinek természetes joga, hogy a középpontban legyen és méltatást, elismerést gyűjtsön be. Mivel környezete nem mindig hajlandó kellőképpen tolerálni eme óhaját, a szerénység álarca mögé bújik, de szíve mélyén arra vágyik, hogy képességei napvilágra kerüljenek. Látszólagos önuralma sok esetben bizonytalanságot takar, ennek ellenére megpróbál olyan benyomást kelteni, mint aki már régen célba ért a tervei megvalósítását illetően. Lehetnek romantikus vagy hősies ideáljai az életről, de amikor felismeri, hogy egy tanulási folyamatban vesz részt, nehezen boldogul a szürke hétköznapok realitásával. Ő változatosnak és színesnek akarja megélni a világot. Az Oroszlán legmélyebb motivációja az a vágy, hogy korlátozás nélkül éljen és valósítsa meg önmagát. Minden cselekvése tudatos, szervezett tevékenységre irányuló."


Nincs mit írnom, ide kevés a szó. De néha nem is gond, mert a tett sokkal többet mond el.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9815 4.9815  (162 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (171 db)
Szesz-fogyasztás :4.9815 4.9815  (162 db)
Kockasági-mutató :4.9815 4.9625  (160 db)
Profil-minőség :4.9942 4.9942  (171 db)
Hozzászólások :
Zencsi
Zencsi
2016.02.10. 18:00:59
Szia. Köszi a pontokat! Viszont kívánom! :)
 
[Fallen]
[Fallen]
2014.03.22. 04:35:00
Szia! Köszi a pontokat, én is adtam:)
 
metálos skinheadlány
metálos skinheadlány
2014.02.21. 12:42:32
Úgy érzem hagyok itt neked pár pöttyöcskét ;D
Inkább hős egy pillanatig...
Anikó Szűcs
Anikó Szűcs
2014.02.14. 13:09:19
Szia! Köszönöm a pöttyöket:), megérdemelten vissza is :)
Csak szívj! Szenvedj, ha élsz, küzdj hogyha fáj, harcolj hogyha félsz! "Aki nem támad, aki csak védekezik, az már nem él, csak létezik." ( Márai Sándor)
Bloody1988
Bloody1988
2014.01.01. 15:09:07
Köszi a pontokat ^^
Vissza is 5x5 :)
Boldog új évet!
 
WolfQueen
WolfQueen
2014.01.01. 14:58:58
Szia! Köszönöm a pontokat! :) Tetszik a profilod!
Boldog új évet!
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat