Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

BLACKSUN

BLACKSUN
Valódi név: BLACKSUN 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0005988
MSN cím: 
Yahoo: blacksun.lori
Weboldal címe: http://rockerek.hu/BLACKSUN
Lakhely: Kolozsvár
Születésnap: 1983-02-11
Regisztráció dátuma: 2008.02.17. 18:13:39
Látogatások száma: 86
Utolsó bejelentkezés: 2012.07.27. 12:09:05
Hozzászólások: 231
Képek :
Lóri ... opeth-blackwater-park Saját - Dead bike Saját - Alkony Saját - 2 saját - 1 saját 6 5 3 2 1 BLACKSUN 2006 2006 feketeszem nate
Ismerősei :
Pistuka
Pistuka
sinner
sinner
A.Baba
A.Baba
|Pőőci|SkinyX|Erdélyi Lány|
|Pőőci|SkinyX|Erdélyi Lány|
Hirannis
Hirannis
Lamia Cantrix
Lamia Cantrix
Hannácska
Hannácska
Rabid
Rabid
AngelWhisper
AngelWhisper
endless_sundown
endless_sundown
Enihuni
Enihuni
CrazyKid
CrazyKid
doghitters
doghitters
Evil Girl
Evil Girl
andoca
andoca
WUWIKA
WUWIKA
Rita Pussycat Ink
Rita Pussycat Ink
maris
maris
Wimmer Timea
Wimmer Timea
timyce
timyce
Hello Kitti
Hello Kitti
Daniella
Daniella
Timiii
Timiii
Keina
Keina
Qyseth
Qyseth
rockandy
rockandy
Kiki Sixx
Kiki Sixx
ritta
ritta
Carrie Bubblegum
Carrie Bubblegum
exterke
exterke
denise
denise
lunalartern
lunalartern
acdeceE
acdeceE
ildike
ildike
Kedvenc együttesei :
Agalloch, Amorphis, Anathema, Ancient, Apotheosis, Arcana, Arcturus, Asphyx, Aura Blind, Bal-Sagoth, Bathory, Belphegor, Bethlehem, Betray My Secrets, Carach Angren, Carcass, Covenant, Dark Tranquility, Daylight Dies, Dead Can Dance, Dimmu Borgir, Dismal Euphony, Dream Theater, EA, Eddie Vedder, Elend, Emperor, Empyrium, Entombed, Frédéric Chopin, Gardens Of Gehenna, Gorgoroth, Green Carnation, Immortal, In Flames, In The Woods, Iron Maiden, Jack Frost, Johannes Brahms, Katatonia, Kauan, Kormorán, La grande guignol, Lake Of Tears, Le grande guignol, Leonard Cohen, Lifelover, Madrugada, Marduk, Massacra, Mayhem, Melek Tha, Moonspell, Morbid Angel, Morgul, Mournful Congregation, My Dying Bride, Nargaroth, Necrophagist, Nevermore, Niccoló Paganini, Nick Cave and The Bad Seeds, Notre Dame, Novembers Doom, Novembre, October Falls, Opeth, Ophelia’s Dream, Pantheist, Pink Floyd, Poema Arcanus, Primordial, Raison d`être, Richard Wagner, Savatage, Septic Flesh, Shining, Six Feet Under, Summoning, The Funeral Orchestra, The Morningside, Therion, Tiamat, Type O Negative, Virgin Black, Wallachia, Warrel Dane, Watain, Winds, Wolfgang Amadeus Mozart
Szeret :
Érdekel a filmművészet, irodalom (szívesen olvasok verseket, spiritualitással foglalkozó tanokat), amatőr szinten a fényképészet és kickbox, örök szerelmem a ZENE. Verseket és dalszövegeket írtam, szeretem a természetet, kirándulásokat, mániám a motorbiciklik és született állatbarát vagyok. Imádom főként a hüllőket, lovakat és a kutyákat, nagy vágyam egy komodói sárkány (Komodói Varánusz óriásgyík) beszerzése és nevelése.
Utál :
Gyűlölöm a hipokrata embereket, babonás embereket, a keresztény fanatizmust, sznobizmust, az önteltséget és a bunkóságot, a megszokásoktól eltérni félő embereket, a parancsokat!
Magáról :
“Általában tanácsosabb, ha azzal mutatja ki eszét az ember, amit elhallgat, mint azzal, amit elmond. Többet adok egy hű kutya farkcsóválására, mint száz barátságnyílvánításra és mímelésre.” (Arthur Schopenhauer) " Felettem jel ragyog; sötét folyam vagyok, medremet elhagyom!"
BLACKSUN
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9655 4.9655  (29 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (32 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (31 db)
Kockasági-mutató :4.9655 5.0000  (31 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (32 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat