Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Pirates Pictures bemutatja: Helo Zep! - Aludj csak, én álmodom \

Pirates Pictures bemutatja: Helo Zep! - Aludj csak, én álmodom

k-soft - 2013-09-23 (11:52) Hozzászólások: 0
Moby Dick - Budapest, Club 202 (2013.10.19.) \

Moby Dick - Budapest, Club 202 (2013.10.19.)"Megkezdtük a felkészülést a Club 202-es bulira! A próbákra a megszokotthoz képest is nagyobb szükség van, hiszen jelentősen megújított koncertprogrammal készülünk meglepni mindenkit! A kihagyhatatlan slágerek mellett 13 ritkán, vagy évek óta nem játszott dalt és a tervek szerint egy vadonatúj szerzeményt is eljátszunk majd! Remélhetőleg ez kellően izgalomba hoz mindenkit, hogy úgy érezze, ezen a kuriózom értékű koncerten ott kell lenni! Készüljetek egy újabb csatára! Zászlókat, kardokat fel a magasba! Várunk mindenkit, számítunk Rátok!" - Moby Dick

https://www.facebook.com/mobydickzenekar

szandra1226 - 2013-09-22 (18:23) Hozzászólások: 0
Motoros felvonulás Budapesten - Demontsráció a békért (2013.09.20) \

Motoros felvonulás Budapesten - Demontsráció a békért (2013.09.20)Szeptember 20-án déltől felvonulást tart Budapesten a Harley-Davidson a Béke és Erőszakmentesség Nemzetközi Napja alkalmából. A motorosok célja, hogy felhívják a figyelmet a tolerancia és a békében való együttélés fontosságára.A jó cél érdekében szervezett felvonulás mellett családi programokkal zárják a nyári szezont a motorosok. Útvonal: XI. Neszmélyi köz – Budaörsi út – XII. Alkotás utca – Krisztina körút- Vérmező út – II. Margit körút – Kálvin tér – IX. Üllői út – VIII. József körút – VII. Rákóczi út – V. Kossuth Lajos utca – Szabadsajtó út – Erzsébet híd – I. Hegyalja út – Sánc utca – Szirtes út – Citadella sétány – Szirtes út – Sánc utca – BAH csomópont – XI. Budaörsi út – Neszmélyi köz 3.
További információ:

http://www.harley.hu/

Parek - 2013-09-20 (14:52) Hozzászólások: 0
Wasabi Kht. - Októberben jön az új lemez \

Wasabi Kht. - Októberben jön az új lemez A Szex és New York sztárjainak is bejön a Wasabi Kht. A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő, idén három éves, csajos-pasis formáció, a Wasabi Kht. októberben megjelenő első lemezének már a címe is sokat ígér. Az ’Aranyat ér” névre keresztelt korong élőben a zenekar hamarosan induló őszi-téli koncertturnéján lesz hallható. Immár három éve talált egymásra négy zenész, köztük két csaj és két pasi, hogy életük nagy formációját, a Wasabi Kht-t megalkossák. A négyes, a Zanzibárból emigrált Nagy Gábor, valamint Hajdu Nelli, Hain Réka, Kludovácz Csaba mostanra jutott el oda, hogy első lemezüket kiadják. Az október végén megjelenő, 13 dalt tartalmazó korong az "Aranyat ér" címet kapta.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-20 (14:51) Hozzászólások: 0
Szupersztráda - Megjelent az új album \

Szupersztráda - Megjelent az új albumMegjelent a debreceni Szupersztráda zenekar bemutatkozó kislemeze "Fekete Angyal" címmel. A 2012 augusztusában alakult zenekar saját számai magyar nyelven íródnak, glamrock/punkrock stílusban. A kislemez három dalt tartalmaz, "Tedd meg baby!", "Ördög leszek" és "Fekete Angyal" melyhez videoklip is készült. A felvételeket és a videoklipet a Studio-iNside készítette. A zenekar megalakulása óta több nagyobb koncerten is túl van, köztük egy tehetségkutatón is, ahol harmadik helyezést sikerült elérniük. A zenekarral kapcsolatos információk (koncertek, hanganyagok, stb) megtalálhatóak a zenekar Facebook oldalán.

www.facebook.com/pages/Szupersztr%C3%A1da/403022356477119
www.youtube.com/watch

imadam - 2013-09-19 (21:12) Hozzászólások: 0
Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál - Világzenei kísérők pálinka mellé (2013.10.03.-06. \

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál - Világzenei kísérők pálinka mellé (2013.10.03.-06.Koccintás lánc indul a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon. Idén a Karib-térség nemzeti italát mutatja be a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon, amelyhez világzenei csemegék társulnak, két színpadon. Akárcsak a legnagyobb szeszfőző mesterek, számos zenész is azt vallja, olykor az egymásnak teljesen ellentmondó elemekből lehet igazán egyedit alkotni. Ez lehetne akár a fesztivál zenei programjának mottója is, hiszen olyan vegyítés történik majd a színpadon, amelyre ilyen dózisban ritkán akad példa. A csütörtöki napot Szabó Balázs Bandája nyitja. A frontember elmondása szerint a zenekar amolyan „csontok között kifolyt” muzsikát játszik, amely leginkább „funky népzenének” vagy „bluesos folk rocknak” nevezhető. A bandát egy nem mindennapi páros váltja. A jazz világából érkező Fábián Juli és az elektronikus hangzással kísérletező Palásti Kovács Zoltán, Zoohacker 2011 óta kápráztatja el a közönséget sajátos stílusával. A Juli Zoo nevet viselő formáció Like a child című számával vált széles körben ismertté, amellyel 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bejutott. A Pálinkafesztivál pénteki és szombati napján tiszteletét teszi a Bohemian Betyars, a Kerekes Band, a Zombori, a RomUngro Fiúk és a Gypo Circus. Sok más fesztivállal ellentétben, itt a záró nap is tartogat zenei izgalmakat. Színpadra lép a Galileo, majd a Cimbaliband jóvoltából lehetőség nyílik a cimbalom rock’n’roll megismerésére, az utolsó koccintások mellé pedig a Besh o Drom dallamai társulnak.


[Tovább...]

Parek - 2013-09-19 (20:56) Hozzászólások: 0
ScerrA - Dalírós Szüneten \

ScerrA - Dalírós SzünetenAz augusztussal sajnos véget ért a tavaly október óta tartó lemezbemutató turnénk. Nagyon mozgalmas és egyben emlékezetes időszak volt ez a zenekar számára, rengeteg nagyszerű bulin játszottunk rengeteg nagyszerű zenekarral, nem akármilyen közönségnek! Köszönjük, hogy velünk együtt ti is részesei voltatok ennek a nagyszabású eseménysorozatnak! Aki nyomon követi a zenekarral való történéseket, bizonyára már több fórumon is hallott róla, hogy ezután - a zenekar történetében először - egy kisebb szünetet tervezünk. Rosszra gondolni nem kell, szimplán annyiról van szó, hogy ez alkalommal kipróbáljuk, hogy milyen nem folyamatos koncertezés közben összerakni egy új, nagylemeznyi anyagot! Az In Via megjelenése után számtalan új Scerra dal született már, melyek mind csak arra várnak, hogy véglegessé formáljuk őket. Mivel ritka erősnek érezzük mindet, így egy kisebb dalírós szünet mellett döntöttünk, hogy kifejezetten csak a szerzeményekre tudjunk koncentrálni. Ez persze nem jelenti azt, hogy azért ne bukkannánk fel néha egy-egy komolyabb bulin, szóval minden a helyén, a gépezet továbbra is tör előre, nemsokára találkozunk!

https://www.facebook.com/ScerrAOfficial

imadam - 2013-09-19 (15:47) Hozzászólások: 0
Metallica-est - Immár 12. alkalommal Debrecenben (2013.09.20.) \

Metallica-est - Immár 12. alkalommal Debrecenben (2013.09.20.)Idén szeptemberben immár 12. alkalommal kerül megrendezésre Debrecenben a Metallica –est. Ez a rendezvény túlélt már egy pár klubbot és ebbe az évbe is új helyszínen fognak megszólalni a klasszikus számok igaz kicsit más formába lesz megtartva, mint amit már megszokhattatok. Az 1992-es turné alapján a Metallica {Scary Guyz}, Guns N’ Roses {Reckless Roses}, Faith No More {Face No More}műsort kapnak a látogatok. A Kaptár klub {Db. Domb utca 1.} lesz az új helyszín, ahol a baráti belépő mellé, baráti árakkal várják az érdeklődőket és a koncertek után a vidéki és a helyi vendégekre gondolva italakcióra is hosszított nyitva tartással készülnek.

[Tovább...]

imadam - 2013-09-19 (14:32) Hozzászólások: 0
Babos Gyula & László Attila & Tátrai Tibor Gitár Trió - Koncertek (2013.10.15, 26.) \

Babos Gyula & László Attila & Tátrai Tibor Gitár Trió - Koncertek (2013.10.15, 26.)Magyarország három gitáróriása éppenséggel már hátra is dőlhetne. Babos Gyula, László Attila és Tátrai Tibor mögött annyi minden van, hogy jó régen elveszíthette a fonalat, aki számolni próbálta koncertjeiket, lemezeiket, vagy éppen kitüntetéseiket. A három Liszt-díjas gitárművész azonban nem réved a múltba, hanem igyekszik élvezni a jelent. 2011-ben váratlan ötlet nyomán jazz gálán kerültek egy színpadra, s az előadás olyan jól sikerült, hogy nem csak a közönség, maguk a muzsikusok is folytatásra vágytak. A Babos Gyula & László Attila & Tátrai Tibor Gitár Trió tagjai látszólag a zene különböző területein alkotnak, a jazztől a blueson át a rockig, ám együtt gyorsan megtalálják a közös hangot. Repertoárjukban világhírű szerzők (mint Eric Clapton, Chick Corea vagy Larry Carlton) dalainak feldolgozásai mellett saját szerzeményeik is szerepelnek, változatos és improvizatív stílusban előadva.

[Tovább...]

Olavi - 2013-09-19 (14:23) Hozzászólások: 0
Magyar Atom - Budapest, Muzikum Klub & Bisztró (2013.09.21.) \

Magyar Atom - Budapest, Muzikum Klub & Bisztró (2013.09.21.)1994-ben, az akkori Hobo Blues Band hangszeresei hozták létre az együttest. Tátrai Tibor gitáros Solti János dobossal, Tóth János Rudolf énekes-gitárossal és Zsoldos Tamás basszusgitárossal szövetkezett arra, hogy blues és rythm & blues örökzöldeket adjon elő a színpadokon. Szabadidő-zenekarról van szó, ahogyan a tagok mondják. Azaz akkor lépnek színpadra, ha az amúgy igen elfoglalt zenészek mindegyike ráér. Mivel kényszer és felelősség nélkül muzsikálnak, minden egyes előadás felszabadult. A zenészek hangulata a közönségre is átragad, s így mindenkinek felhőtlen élményt adnak a koncertek.

[Tovább...]

Olavi - 2013-09-19 (14:22) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 45/731
<< < ........... [421-430] [431-440] [441-450] [451-460] [461-470] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat