Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Death By Metal - Dürer Kert (2014.02.01.) \

Death By Metal - Dürer Kert (2014.02.01.)Hagyományteremtő tervekkel indítja útjára jövőre a Hammer Concerts a Death By Metal fesztivált. Az először 2014. február 1-jén, a Dürer Kertből jelentkező rendezvényen a műfaj számos hazai és nemzetközi képviselője mutatja meg magát - az első visszaigazolt fellépők a Kataklysm, a Krisiun és a Fleshgod Apocalypse. Waiting For The End to Come – ezzel a semmi jót nem sejtető fantázianévvel hirdette meg 2014-es európai turnéját a Kataklysm. A több mint 20 éve működő kanadai death metal egység a szélvészgyors, kompromisszumok nélküli death metal élvonalbeli képviselője, és hazánkban is jól ismert. A turnén velük tart a műfaj brazil nagyágyúja, a Krisiun is, akik szintén nem szorulnak bemutatásra rendszeres hazai szerepléseiknek köszönhetően. Szintén visszatérő, és kedvelt csapat a az olasz Fleshgod Apocalypse, akik technikás, szimfonikus elemekkel tűzdelt death metalt játszanak. A három banda fellépésére Budapesten egy nagyobb rendezvény, az első Death By Metal Festival keretében kerül sor, ahol számos további zenekar játszik majd. A fesztiválra február 1-jén kerül sor a Dürer Kertben -a fesztivállal kapcsolatos további információk, jegyárak egyelőre nem ismertek, de hamarosan ezekre is fény derül, elsőként a Hammer Concerts Facebook oldalán.

https://www.facebook.com/hammerconcerts

https://www.facebook.com/events/200314446797070/

k-soft - 2013-08-22 (17:31) Hozzászólások: 0
Új interjú: a Phoenix újjászületése - Puss Tamás válaszolt \

Új interjú: a Phoenix újjászületése - Puss Tamás válaszolt"Végre megmutatta magát a nyár: tűző napsütés, felhőtlen ég, mindenfelé rockbuli és fesztiválplakátok, -hirdetések ezrei csalogatják a megfáradt tömeget egy kis kikapcsolódásra, újjászületésre… és bár idén is tombol a természet, a felvidéki Phoenix zenekar az árvízakadályok ellenére is egy oltári nagy bulit szervezett június 8-án a csallóközcsütörtöki sportpályára. De mi is ez a fesztivál, és mit lehet tudni erről az együttesről??? Az egyik főszervezőt, Puss Tamást faggattam ki a témával kapcsolatban." - pyru

[Tovább...]

Szapy - 2013-08-22 (12:12) Hozzászólások: 0
Leander Rising – Nyárzáró cserebuli a Zöld Pardonban (2013.09.03.) \

Leander Rising – Nyárzáró cserebuli a Zöld Pardonban (2013.09.03.)Szeptember 3-án végre nem fesztiválkörülmények között, hanem a jó öreg Zöld Pardonban csíphetjük el a Leander Rising-ot, egy hatalmas nyárzáró buli keretén belül.A buli vendég zenekara nem más mint a finn Apulanta. Kik ezek és mit érdemes tudni rólunk? Az Apulanta (Műtrágya) Finnország egyik legnépszerűbb punk/rock zenekara akik az elmúlt két évtizedben több irányba is tettek kirándulást (nu metal, hard rock).Szövegeik egytől egyig finn nyelven íródtak,ami egy nagyon érdekes egzotikus ízt kölcsönöz az amúgy is lendületes és energikus muzsikának.Több youtube videójuk is átlépte már a bűvös 1.000.000 nézettséget,ami azért nem lehet véletlen!A megtekintés mindenkinek ajánlott. A koncert külön érdekessége hogy egy cserebuli keretein belül valósul meg,tehát Leanderék jövő év eljére meghívást kaptak Helsinkibe,az Apulanta éves nagykoncertjére. Végül egy személyes üzenet Leandertől: A jól bevált „amilyen az adjonisten,olyan a fogadjisten” közmondás értelmében szeretnénk a legjobb vendéglátói lenni Finn barátainknak,ezért ezúton kérünk mindenkit hogy pontosan 19.00 órára érkezzen és nézze meg az Apulantát!

[Tovább...]

Szapy - 2013-08-22 (11:21) Hozzászólások: 0
Nile, Ex Deo - Ókort idéző death metal bandák a Club 202-ben (2013.09.03.) \

Nile, Ex Deo - Ókort idéző death metal bandák a Club 202-ben (2013.09.03.)A szeptember 3-án Budapesten játszó Nile és Ex Deo is remek példa arra, hogy a brutális énekhanggal és dalszövegekkel operáló death metal műfajnál sem maga a lehengerlő hangzás az egyetlen kitűzhető cél – a két extrém metal zenekar ugyanis az emberiség történetének két viharos, mai szemmel nézve talán túlzottan is nyers és brutális világába kalauzolja a hallgatót: az ókori Egyiptom és a Római Birodalom évszázadaiba. A Club 202-ben tartandó koncerten szintén játszik a francia Svart Crown zenekar. A Karl Sanders, Chief Spires és Pete Hammoura által 1993-ban alakított Nile a kezdetektől fogva egyéni zenei irányba indult: az ókori egyiptomi kultúra iránti érdeklődésüket, rajongásukat kombinálták a death metal vadságával. És bár azt nem állíthatjuk, hogy az ókori kultúra hétköznapjai tele lettek volna horrorfilmekbe illő jelenetekkel, az azért biztos, hogy a sok furcsa, ma már durvának tűnő rituálé, és a különböző túlvilági lények, szellemek világa, no meg a sok háborúskodás bőségesen szolgáltat témát és inspirációt egy death metal zenekar dalszerzője számára.

[Tovább...]

Szapy - 2013-08-22 (11:21) Hozzászólások: 0
Partyzan - Rocktogon (2013.08.03.) \

Partyzan - Rocktogon (2013.08.03.)Augusztus első péntekén ismét Budapesten csap le a Szizsó, Pintér Antal, Mendala György, Kovács Istán alkotta dirty rock'n'roll négyesfogat, avagy közismert nevén a Partyzan. A Zorall Sörolimpia után a fővárosi klubkoncertjére készülő csapat ez alkalommal a Rocktogon koncerttermét készül - a jó értelemben vett módon - ízekre szedni augusztus harmadikán. A tervek szerint esti fél tíz magasságában csapnak a húrok közé, s betyárosan odavágnak (akár a rossz ízlésnek, akár a hallójáratoknak) egy speciálisnak ígérkező műsor keretében!


https://www.facebook.com/events/389727737796185/

Szapy - 2013-08-22 (10:42) Hozzászólások: 0
Új interjú: Road - Molnár Máté felelt \

Új interjú: Road - Molnár Máté felelt"Meglepő számomra, hogy itt van négy felnőtt férfi, négy igazi rocker, akik komoly, és mély témákkal is foglalkoznak. Az új lemez - ami megjelenés előtt már 3 nappal aranylemez volt- tartalmazza A hatodik című dalt, amiről most Mátét, a Road frontemberét fogom kérdezni." - P.Nikolett

[Tovább...]

Szapy - 2013-08-22 (00:35) Hozzászólások: 0
Rubicon - Augusztusi hírlevél \

Rubicon - Augusztusi hírlevélRégóta nem adtunk hírt magunkról, ideje jelentkeznünk:) Talán már sokan tudjátok, de aki nem most megtudhatja, hogy a zenekar és Orbán - Ducos Tamás énekes útjai különváltak! "Tamással rengeteg dolgot másképp láttunk, gondoltunk, ezért az együtt töltött időszak vége felé már eléggé kiéleződött a ellentét közöttünk, így úgy gondolta, hogy kiszáll a zenekarból. Bizonyára sokan láttátok az általa megjelentetett "kisregényt" a Facebook oldalunkon ami az ő nézetét tükrözi, természetesen ennek a dolognak is, mint minden másnak két oldala van! Én is írhatnék egy kétkötetes regényt ami a zenekar, illetve az én saját, privát véleményemet foglalja magába a történtekről, de nem fogom megtenni! Úgy gondolom, vannak dolgok ami másra nem tartozik! Inkább szeretnék Tamásnak minden jót kívánni, nagyon sikeres zenei pályafutást, és nem utolsó sorban szeretném megköszönni az együtt töltött időt, csodálatos élményeket!

[Tovább...]

Szapy - 2013-08-22 (00:35) Hozzászólások: 0
Romantikus Erőszak - Új Klipp : Nemzeti tizenegy \

Romantikus Erőszak - Új Klipp : Nemzeti tizenegy


 

[Tovább...]

szandra1226 - 2013-08-21 (20:17) Hozzászólások: 0
Neck Sprain - God’s Snake \

Neck Sprain - God’s Snake7 év hallgatás után szeptemberben God’s Snake címmel új EP-vel jelentkezik a Neck Sprain! A négy új számot szeptemberben ingyen le lehet majd tölteni, de a fizikai formátumok rajongói számára CD-n is meg fog jelenni. A hosszú csendet megtörő kislemez után hamarosan érkezik majd a teljes nagylemez is. Az anyagot Varga Zoltán segítségével rögzítették, aki már a legutóbbi Heavyweight - 3rd Round album készítésénél is remekül bevált. Talán mondani sem kell, hogy a zenekar nem változtatta meg gyökeresen stílusát, maradt a klisémentes angol nyelvű metálzene. Az új szerzeményeket a zenekar szeptember 13-án az A38 Állóhajón mutatja be! A buli előtt megjelenő EP a következő dalokat tartalmazza majd: Goliath, God's Snake, Blacken Tides és The Last Progress.

https://www.facebook.com/necksprainbook

k-soft - 2013-08-21 (14:31) Hozzászólások: 0
Belmondo - Új felállásban a Kobuci Kertben (2013.08.25.) \

Belmondo - Új felállásban a Kobuci Kertben (2013.08.25.)Komoly változások történtek a Belmondo háza táján. A rajongók augusztus 25-én a budapesti Kobuci Kertben hallhatják először az új felállásban színpadra lépő zenekart. A koncerten régi és új slágerek is felcsendülnek, miközben a stúdióban már javában készül egy rendhagyó, új nagylemez vendégművészek közreműködésével. A jól ismert hangulatban, rádiós rockslágerekkel és lírai balladákkal, de új felállásban ad koncertet a Belmondo zenekar augusztus 25-én, vasárnap 20 órától az óbudai Kobuci Kertben. "A basszusgitárosunk, Domján Gábor szeptemberben külföldre költözik, ezért kénytelenek vagyunk elbúcsúzni tőle. Mivel szívügye a zenekar sorsa, készségesen és aktívan segített abban, hogy megtaláljuk az utódját. Hat héten keresztül készítette fel Paczári Viktort, aki a Checkpoint Charlie és a Chris Devil Trio tagja. A dobosunktól, Reggel Ferenctől még januárban váltunk meg, és azóta Fekete János Jammal helyettesítette. A Kobuci Kertben mutatkozik be először az új dobosunk, Makai László, akit az Apey and the Pea zenekarban ismertünk meg. Más hangszeres változás nem várható, de a Belmondo koncertlátogatóinak biztosan feltűnt már, hogy a billentyűs poszton alkalmanként besegít Derecskei Zsolt, aki a The Bits tagjaként a Beatles-repertoár nagy ismerője és a The Trousers zongoristája. Zsolt időnként a zeneakadémiai elfoglaltságai miatt akadályoztatott Koltay Kurszánt pótolja." - mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

[Tovább...]

k-soft - 2013-08-21 (14:31) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 54/731
<< < ........... [511-520] [521-530] [531-540] [541-550] [551-560] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat