Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Hollywood Rose

Rock in RÉV

Empire of the Undead Tour 2014

Cool Head Klan-Effekt koncert

The Birthday Massacre (CA)

Miyavi

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

 INSANE - Hivatalos Budapesti Születésnapi parti!

Amon Amarth

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Paddy And The Rats

Symphonic Night

Anneke - Drive Toure 2014

The Invicible Tour 2014

[Tovább...]
„SCOLI-BULI 2013” - A Heim Pál Gyermekkórház Ortopédiai Osztálya, a SALUS és a Vertebra Alapítvány szervezésében \

„SCOLI-BULI 2013” - A Heim Pál Gyermekkórház Ortopédiai Osztálya, a SALUS és a Vertebra Alapítvány szervezésében2013. 09. 21. -én, szombaton egy könnyed, különleges és játékos formájú, ám mégis az egész társadalmat komolyan érintő és befolyásoló témájú eseménynek ad otthont az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet. A „Scoli-Buli 2013” a gerincferdülésben érintett, tartáshibás, korzett-viselő, gerincműtét előtt vagy után álló fiataloknak szülőknek, szakembereknek, családoknak, érdeklődőknek egyaránt hasznos programot kínál. A Heim Pál Gyermekkórház Ortopédiai Osztálya, a SALUS és a Vertebra Alapítvány szervezésében megrendezésre kerülő „Scoli-Buli 2013” névre keresztelt ingyenes rendezvényen felnőtteket és gyerekeket egyaránt várnak a szakemberek.

[Tovább...]

Szapy - 2013-09-06 (20:33) Hozzászólások: 0
Kvantum Tarantula - Elkészült az első videoklip \

Kvantum Tarantula - Elkészült az első videoklipElkészült a budapesti illetőségű Kvantum Tarantula zenekar első videoklipje. A kisfilmet idén nyáron rögzítették a Trafik Klubban, és egy Megadeth feldolgozásra, a She Wolfra készült. A metalban utazó zenekar az év elején jelentkezett bemutatkozó EP-jével, melyet márciusban, a Keleti Blokkban be is mutattak. Ugyezen a helyszínen lesz megnézhető és meghallgatható a zenekar most vasárnap, a Magyar Dal Napja rendezvény sorozat keretében, melynek már tavaly is résztvevői voltak. Hamarosan jön a következő klip és a következő kislemez, szóval érdemes lesz a zenekart Facebook oldalát figyelni az újdonságokért.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-06 (15:52) Hozzászólások: 0
Shonen Knife - Végre Budapesten a legendás japán pop-punk csajok (2013.09.17.) \

Shonen Knife - Végre Budapesten a legendás japán pop-punk csajok (2013.09.17.)Szeptember 17-én látogat el végre Budapestre a fennállásának idén már 32. évfordulóját ünneplő legendás csupalány japán pop-punk zenekar Shonen Knife. Olyanokkal kerültek be a köztudatba nemzetközileg is, mint a '90-es években minden zenetévén agyonjászot rakétás-űrszörnyes Riding On The Rocket videójuk, a Powerpuff Girls (Pindúr pandúrok) betétdaluk, a Ramones tribute lemezük (sokak szerint a valaha készült legjobb Ramones átiratokkal), a Nirvanával közös amerikai Nevermind turné és a tribute lemez, melyen olyanok dolgozták fel a számaikat, mint a Sonic Youth, L7 vagy a Babes In Toyland. A csapat azóta is aktív, számtalanszor végigturnézták Európát, hozzánk viszont most látogatnak el először és a Dürer Kertben lépnek fel két hazai zenekar, a dallamos punk-rockban utazó Bankrupt és az újonc csajos psychobilly banda, a The Cathouse kiséretében.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-06 (15:37) Hozzászólások: 0
We Butter The Bread With Butter - Főzenekarként térnek vissza Budapestre (2013.11.04.) \

We Butter The Bread With Butter - Főzenekarként térnek vissza Budapestre (2013.11.04.)Noha már tavaly is megtapasztalhatták első hazai koncertjének alkalmával a bulizós deathcore rajongói, hogy a német We Butter The Bread With Butter nem ismer tréfát, ha minőségi szórakoztatásról van szó, november 4-én az A38 Hajóra már főzenekari, egész estés programmal tér vissza Goldkinder című új lemezével a lübbeni banda, és ha ez nem elég, a srácok turnéja Budapesten találkozik majd a Betraying The Martyrs aktuális körútjával. A duóként indult, ám három éve teljes zenekarrá bővült WBTBWB immáron harmadik nagylemezét jelentette meg augusztus elején. A tavalyi Projekt Herz EP óta már ez a második felvétel, amit a srácok szerzői kiadásban – de továbbra is nemzetközi terjesztésben – jelentetnek meg, és a Visible Noise (ahol korábban a Bring Me The Horizon, a Your Demise, vagy a Bullet For My Valentine adtak ki anyagokat) gondoskodik is arról, hogy mindenhová elérjen a német srácok elektronikát sem nélkülöző hangzásvilága.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-06 (15:06) Hozzászólások: 0
No More Gravity - Énekes kerestetik! \

No More Gravity - Énekes kerestetik!"A péceli No More Gravity zenekar új énekes-rapper frontemberét keresi. Jó színpadi kiállás, rutin és szimpatikus személység elengedhetetlen. Dalszövegírás jelenleg magyarul történik, de a régebbi számok angolul vannak. A próbák Pécelen (Budapestről jól és gyorsan elérhető) lennének. A zenekar a múlt héten megnyerte a Szanki Amatőr zenekari Fesztivál és Találkozó (SZAFT FESZT) tehetségkutatóját, amelynek köszönhetően számos lehetőséghez jutottak.

Jelentkezzetek bátran, mindenkit szívesen meghallgatunk!"

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-06 (14:38) Hozzászólások: 0
Figyelem! Figyelem! - Szerkesztő kerestetik ! \

Figyelem! Figyelem! - Szerkesztő kerestetik !Kedves portáltársak! Az utóbbi időben megfogyatkozott szerkesztői gárdánk, úgyhogy itt az idő a toborzásra! Amennyiben kedved van hírszerkesztőként a napi munkákban részt venni, avagy külsős munkatársként a Rockerek.hu számára beszámolókat, albumkritikákat, interjúkat írni, esetleg szívesen fotóznál koncerteken, akkor írj a lenti E-mail címre! Oldalunk nonprofit jellegű, így nem fizetett állásról van szó. Elhivatott rockereket jelentkezését várjuk, akik szabadidejükben szívesen foglalkoznának a fenti teendőkkel. Munkájukat természetesen akkreditácókkal, lemezekkel, sajtóigazolvánnyal, VIP belépőkkel és minden szükséges aprósággal segítjük! Rock'n'roll!

marketing@rockerek.hu

k-soft - 2013-09-06 (13:27) Hozzászólások: 0
Az Olvasás Éjszakája – Amikor nem alszol (2013.09.13.) \

Az Olvasás Éjszakája – Amikor nem alszol (2013.09.13.)A Supka Géza Alapítvány (SGA) szervezésében 2013. szeptember 13-án kerül megrendezésre az Olvasás Éjszakája című olvasásfesztivál. A fesztivál koncepciója, céljai: Az Olvasás Éjszakája egy olvasásnépszerűsítő, a nemzeti írott kultúra értékeit felmutató irodalmi és könyves fesztivál. Elsődleges célja, hogy a könyves kultúrát, az olvasást mint örömforrást mutassa be. A társadalom olvasásképét szeretnénk frissíteni. 2013. szeptember 13-án 15.00 órától másnap hajnalig a rendezvény három főhelyszínén (budapesti könyvesházakban) és számos csatlakozó helyszínén a könyv- és folyóirat-kultúrához kapcsolódó látványos, zenés programok, interaktív produkciók szórakoztatják és művelik a közönséget. Ezen a napon az ország egyes könyvesboltjai meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-05 (16:50) Hozzászólások: 0
Wisdom - Új nagylemez megjelenés (2013.10.01.) \

Wisdom - Új nagylemez megjelenés (2013.10.01.)"2013. október 1-én fog megjelenni a 3. nagylemezünk, Marching For Liberty címmel. 999Ft-ért elő lehet rendelni a Webshopunkban vagy e-mailen keresztül. Fabio Lione, a Rhapsody zenekar énekese is megtisztelt minket pár versszak erejéig a címadó dalban. Elmondhatatlanul jó érzés, nagyon hálásak vagyunk a sorsnak - és persze neki is :) - hogy ez megadatott nekünk. Ha megnézitek a Facebook oldalunkat vagy keresgéltek a neten, akkor bele is tudtok hallgatni az új dalokba, többek közt abba is, melyben Fabio énekel. A lemezt október végétől a német PowerWolf zenekar lemezbemutató turnéján fogjuk népszerűsíteni. A turné ugyan nem éri el hazánkat, DE...

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-05 (16:32) Hozzászólások: 0
Auróra - Lemezbemutató a Zöld Pardonban (2013.09.07.) \

Auróra - Lemezbemutató a Zöld Pardonban (2013.09.07.)Országos turnéjának fővárosi állomásaként a Zöld Pardonban mutatja be a „Még nem ez a tréfa vége” című új lemezük anyagát az idén 30 éves Auróra. A punk legenda az új album dalai mellett a három évtizednyi életművük legnagyobb slágereivel és egy akusztikus blokkal is készül a Zöld Pardonba szeptember 7-én, szombaton. Az 1983-ban alakult, ma már kultikusnak számító Aurórát valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, aki kicsit is járatos a hazai punk zene történetében. A banda idén töltötte be 30. életévét, ám ennek ellenére a trió aktívabb, mint valaha. Karrierjük legjavát felölelő dupla válogatáslemezük megjelenése után nemrég új albummal jelentkeztek, „Még nem ez a tréfa vége” címmel, amit egy nagyszabású koncert keretében mutatnak be a budapesti közönségnek szeptember 7-én, szombaton este, 20 órai kezdettel a Zöld Pardonban.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-05 (15:59) Hozzászólások: 0
Dürer Kert - RCKLT IV. Születésnapi Party (2013.09.14.) \

Dürer Kert - RCKLT IV. Születésnapi Party (2013.09.14.)Budapest egyik legnagyobb példányszámú, ingyenes programmagazinja hamarosan betölti 4. életévét. Ennek apropóján egy egész estés rendezvénnyel hálálják meg az olvasók és az üzleti partnerek együttműködését szeptember 14-én a Dürer Kertben. „Irgalmatlanul robog az idő, alig másfél hét múlva, szeptember 14-én már itt is a Rockélet/RCKLT (ahogy tetszik) 4. születésnapi partija, amivel megpróbáljuk túlszárnyalni az eddigi - meglehetősen fergetegesre sikeredett - három bulit. Ehhez ismét bevetjük a korábban már bevált trükkjeinket: hangulatos helyszín 3 színpaddal (Dürer Kert), széles spektrumot átfogó, első osztályú muzsika, italakciók, nyeremények és amilyen népes, olyan gyönyörű közönség.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-05 (15:05) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 66/748
<< < ........... [631-640] [641-650] [651-660] [661-670] [671-680] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4920)
2.Metallica (4879)
3.Ossian (3959)
4.Depresszió (3755)
5.Nightwish (3716)
6.Pokolgép (3679)
7.Kárpátia (3480)
8.Iron Maiden (3441)
9.Road (3387)
10.Rammstein (3307)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat