Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Hirdetés: \


Plakátok : \
The Invicible Tour 2014

The Birthday Massacre (CA)

Rock in RÉV

Hollywood Rose

Punk-Rock a Vágóhídon

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

 INSANE - Hivatalos Budapesti Születésnapi parti!

Amon Amarth

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Anneke - Drive Toure 2014

[Tovább...]
Masterplan - Új lemezzel tér vissza a power metal csapat (2013.10.18.) \

Masterplan - Új lemezzel tér vissza a power metal csapat (2013.10.18.)Több évnyi kihagyás után ismét turnéra indul az elmúlt évtized legjelentősebb dallamos metal zenekara, a Masterplan. A zenekar stabilizálódott felállásban, Novum Initium címmel adott ki új albumot, mely a visszajelzések szerint valóban új kezdetet jelenthet számukra. A Budapestre október 18-án érkező turnén a Mystic Prophecy, a Siren's Cry és a Sebastien is játszik majd a SOTE Klubban. Idén megjelent albumával új lendületet vehet a Masterplan pályafutása. A zenekart 2001-ben alakította Roland Grapow gitáros és Uli Kusch dobos, akik a power metal legnagyobb zenekarának számító Helloweenből váltak ki – vagyis a Masterplan története meglehetősen viharos körülmények közepette indult. Az első évek, illetve a Masterplan és az Aeronautics című lemezek átütő sikereket hoztak a csapatnak, melyet ekkoriban a norvég Jorn Lande összetéveszthetetlen énekhangja tett emlékezetessé. Ismertségüket tovább növelte, hogy már a kezdetekben is rengeteget turnéztak: 2003-ban Budapesten is szerepeltek.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-10 (15:36) Hozzászólások: 0
Pannonia Allstars Ska Orchestra - Három énekessel a Zöld Pardonban (2013.09.19.) \

Pannonia Allstars Ska Orchestra - Három énekessel a Zöld Pardonban (2013.09.19.)Régen játszott dalokkal és egykori énekesekkel, valamint legújabb slágereivel tér vissza a budapesti Zöld Pardonba szeptember 19-én a Pannonia Allstars SKA Orchestra. A zenekar nemcsak a nyarat búcsúztatja a szabadtéri szórakozóhelyen, hanem Subicz Gábor trombitást is, aki ezen a koncerten az utódjával együtt lép színpadra. Öt hónap után, szeptember 19-én, csütörtökön 20 órától visszatér a Zöld Pardonba a Pannonia Allstars SKA Orchestra (PASO). A zenekar április közepén fantasztikus koncerttel nyitotta meg a kultikus budapesti szabadtéri szórakozóhely idei szezonját, most pedig arra készül, hogy hasonló hangulatban a közönséggel együtt búcsúztassa el ezt az emlékezetes nyarat. A PASO idén ünnepli a 10. születésnapját, és a jubileumi évben minden jelentős hazai nyári fesztiválon, valamint az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Németországban, Szlovákiában, Horvátországban is fellépett. A rajongók a Zöld Pardonban időutazásra indulhatnak a fiúkkal.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-10 (14:50) Hozzászólások: 0
Frommer Baby, Révület - Cinema Rock Cafe (2013.09.13.) \

Frommer Baby, Révület - Cinema Rock Cafe (2013.09.13.)Péntek 13 egyesek számára színtiszta rémület, ellenben a belvárosi klubba merészkedőknek játszik aznap a Révület! Kicsi a Frommer Baby, de erős, miért riasztaná el holmi babona? Tőlük lesz hangos a terem, ha felcsendül a muzsika! Forró lesz a talaj, táncra perdülnek a vendégek – legalábbis a fellépők nem titkolt célja alaposan megmozgatni a közönséget. A kínálatban vérbeli rock&Oi! muzsika, valamint nemzeti rock jegyeket magában hordozó, citerával és billentyűs hangszerekkel színesebbé varázsolt metal. Oi! táncmulatságra invitál a Zúzda tehetségkutatójának résztvevői közül az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő csapata, a Frommer Baby. A több különböző kor és stílus hatását (lásd pl. Elvis Presley, Sex Pistols, Motörhead, Ramones, 4Skins, Sham69) munkásságában ötvöző banda újra teljes műsoridővel szolgálhat a nagyérdemű elégedettségére! Társuk a nyári láblógatás után a színpadokon újfent aktív Révület néven ismert nemzeti rockzenekar.

[Tovább...]

Szapy - 2013-09-10 (14:40) Hozzászólások: 0
„SCOLI-BULI 2013” - A Heim Pál Gyermekkórház Ortopédiai Osztálya, a SALUS és a Vertebra Alapítvány szervezésében \

„SCOLI-BULI 2013” - A Heim Pál Gyermekkórház Ortopédiai Osztálya, a SALUS és a Vertebra Alapítvány szervezésében2013. 09. 21. -én, szombaton egy könnyed, különleges és játékos formájú, ám mégis az egész társadalmat komolyan érintő és befolyásoló témájú eseménynek ad otthont az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet. A „Scoli-Buli 2013” a gerincferdülésben érintett, tartáshibás, korzett-viselő, gerincműtét előtt vagy után álló fiataloknak szülőknek, szakembereknek, családoknak, érdeklődőknek egyaránt hasznos programot kínál. A Heim Pál Gyermekkórház Ortopédiai Osztálya, a SALUS és a Vertebra Alapítvány szervezésében megrendezésre kerülő „Scoli-Buli 2013” névre keresztelt ingyenes rendezvényen felnőtteket és gyerekeket egyaránt várnak a szakemberek.

[Tovább...]

Szapy - 2013-09-06 (20:33) Hozzászólások: 0
Kvantum Tarantula - Elkészült az első videoklip \

Kvantum Tarantula - Elkészült az első videoklipElkészült a budapesti illetőségű Kvantum Tarantula zenekar első videoklipje. A kisfilmet idén nyáron rögzítették a Trafik Klubban, és egy Megadeth feldolgozásra, a She Wolfra készült. A metalban utazó zenekar az év elején jelentkezett bemutatkozó EP-jével, melyet márciusban, a Keleti Blokkban be is mutattak. Ugyezen a helyszínen lesz megnézhető és meghallgatható a zenekar most vasárnap, a Magyar Dal Napja rendezvény sorozat keretében, melynek már tavaly is résztvevői voltak. Hamarosan jön a következő klip és a következő kislemez, szóval érdemes lesz a zenekart Facebook oldalát figyelni az újdonságokért.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-06 (15:52) Hozzászólások: 0
Shonen Knife - Végre Budapesten a legendás japán pop-punk csajok (2013.09.17.) \

Shonen Knife - Végre Budapesten a legendás japán pop-punk csajok (2013.09.17.)Szeptember 17-én látogat el végre Budapestre a fennállásának idén már 32. évfordulóját ünneplő legendás csupalány japán pop-punk zenekar Shonen Knife. Olyanokkal kerültek be a köztudatba nemzetközileg is, mint a '90-es években minden zenetévén agyonjászot rakétás-űrszörnyes Riding On The Rocket videójuk, a Powerpuff Girls (Pindúr pandúrok) betétdaluk, a Ramones tribute lemezük (sokak szerint a valaha készült legjobb Ramones átiratokkal), a Nirvanával közös amerikai Nevermind turné és a tribute lemez, melyen olyanok dolgozták fel a számaikat, mint a Sonic Youth, L7 vagy a Babes In Toyland. A csapat azóta is aktív, számtalanszor végigturnézták Európát, hozzánk viszont most látogatnak el először és a Dürer Kertben lépnek fel két hazai zenekar, a dallamos punk-rockban utazó Bankrupt és az újonc csajos psychobilly banda, a The Cathouse kiséretében.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-06 (15:37) Hozzászólások: 0
We Butter The Bread With Butter - Főzenekarként térnek vissza Budapestre (2013.11.04.) \

We Butter The Bread With Butter - Főzenekarként térnek vissza Budapestre (2013.11.04.)Noha már tavaly is megtapasztalhatták első hazai koncertjének alkalmával a bulizós deathcore rajongói, hogy a német We Butter The Bread With Butter nem ismer tréfát, ha minőségi szórakoztatásról van szó, november 4-én az A38 Hajóra már főzenekari, egész estés programmal tér vissza Goldkinder című új lemezével a lübbeni banda, és ha ez nem elég, a srácok turnéja Budapesten találkozik majd a Betraying The Martyrs aktuális körútjával. A duóként indult, ám három éve teljes zenekarrá bővült WBTBWB immáron harmadik nagylemezét jelentette meg augusztus elején. A tavalyi Projekt Herz EP óta már ez a második felvétel, amit a srácok szerzői kiadásban – de továbbra is nemzetközi terjesztésben – jelentetnek meg, és a Visible Noise (ahol korábban a Bring Me The Horizon, a Your Demise, vagy a Bullet For My Valentine adtak ki anyagokat) gondoskodik is arról, hogy mindenhová elérjen a német srácok elektronikát sem nélkülöző hangzásvilága.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-06 (15:06) Hozzászólások: 0
No More Gravity - Énekes kerestetik! \

No More Gravity - Énekes kerestetik!"A péceli No More Gravity zenekar új énekes-rapper frontemberét keresi. Jó színpadi kiállás, rutin és szimpatikus személység elengedhetetlen. Dalszövegírás jelenleg magyarul történik, de a régebbi számok angolul vannak. A próbák Pécelen (Budapestről jól és gyorsan elérhető) lennének. A zenekar a múlt héten megnyerte a Szanki Amatőr zenekari Fesztivál és Találkozó (SZAFT FESZT) tehetségkutatóját, amelynek köszönhetően számos lehetőséghez jutottak.

Jelentkezzetek bátran, mindenkit szívesen meghallgatunk!"

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-06 (14:38) Hozzászólások: 0
Figyelem! Figyelem! - Szerkesztő kerestetik ! \

Figyelem! Figyelem! - Szerkesztő kerestetik !Kedves portáltársak! Az utóbbi időben megfogyatkozott szerkesztői gárdánk, úgyhogy itt az idő a toborzásra! Amennyiben kedved van hírszerkesztőként a napi munkákban részt venni, avagy külsős munkatársként a Rockerek.hu számára beszámolókat, albumkritikákat, interjúkat írni, esetleg szívesen fotóznál koncerteken, akkor írj a lenti E-mail címre! Oldalunk nonprofit jellegű, így nem fizetett állásról van szó. Elhivatott rockereket jelentkezését várjuk, akik szabadidejükben szívesen foglalkoznának a fenti teendőkkel. Munkájukat természetesen akkreditácókkal, lemezekkel, sajtóigazolvánnyal, VIP belépőkkel és minden szükséges aprósággal segítjük! Rock'n'roll!

marketing@rockerek.hu

k-soft - 2013-09-06 (13:27) Hozzászólások: 0
Az Olvasás Éjszakája – Amikor nem alszol (2013.09.13.) \

Az Olvasás Éjszakája – Amikor nem alszol (2013.09.13.)A Supka Géza Alapítvány (SGA) szervezésében 2013. szeptember 13-án kerül megrendezésre az Olvasás Éjszakája című olvasásfesztivál. A fesztivál koncepciója, céljai: Az Olvasás Éjszakája egy olvasásnépszerűsítő, a nemzeti írott kultúra értékeit felmutató irodalmi és könyves fesztivál. Elsődleges célja, hogy a könyves kultúrát, az olvasást mint örömforrást mutassa be. A társadalom olvasásképét szeretnénk frissíteni. 2013. szeptember 13-án 15.00 órától másnap hajnalig a rendezvény három főhelyszínén (budapesti könyvesházakban) és számos csatlakozó helyszínén a könyv- és folyóirat-kultúrához kapcsolódó látványos, zenés programok, interaktív produkciók szórakoztatják és művelik a közönséget. Ezen a napon az ország egyes könyvesboltjai meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-05 (16:50) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 68/750
<< < ........... [651-660] [661-670] [671-680] [681-690] [691-700] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4919)
2.Metallica (4879)
3.Ossian (3957)
4.Depresszió (3756)
5.Nightwish (3715)
6.Pokolgép (3678)
7.Kárpátia (3479)
8.Iron Maiden (3439)
9.Road (3388)
10.Rammstein (3307)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat