Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Progression Strikes Back

Madsen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Twister - Duplacsavar \

Twister - Duplacsavar"Reggel úgy 7 óra tájban kezünkbe kaptuk a master cd t, Kovács Gabesz barátunk házi stúdiójában. Egész éjjel az utolsó simításokat végeztük, úgy hogy örömmel jelenthetjük, hogy KÉSZEN VAGYUNK a második nagylemezünkkel. Meglepetés lesz rajta bőven! Mint 2 éve is, rendes Booklet lesz a Hammerworld - ben, szövegekkel, hátlappal..." - Twister

http://www.twistermusic.hu/

Szapy - 2013-06-24 (02:19) Hozzászólások: 0
Metálkodás a Rocktogonban - Decaying Incest, Reason-X, Vazsbeton \

Metálkodás a Rocktogonban - Decaying Incest, Reason-X, VazsbetonJúnius 29-én, szombaton három metal banda koncertjét tekinthetik meg azok, akik bírják a keményebb zenét és mindenük a headbang :) A csornai Decaying Incest 2005 óta létezik és első lemezük a Nail Records gondozásában jelent meg 2011-ben. A tatabányai Reason-X ő barát formációja és a saját dalokon kívül Bullet for My Valentine, System of a Down és Avenged Sevenfold feldolgozásokat is játszanak. A budaörsi székhelyű Vazsbeton zenekar 2009-ben alakult, és azóta is rendszeres fellépői a budapesti kluboknak. Ha a hónap utolsó szombatján egy igazi metalkodásra vágysz, gyere a Rocktogonba! :)

https://www.facebook.com/events/534670979911201/

Szapy - 2013-06-24 (02:17) Hozzászólások: 0
Zorall koncert a ZP-ben - Vendég: Fight Club \

Zorall koncert a ZP-ben - Vendég: Fight ClubA Zöld Pardonban a nyár nem telhet el Zorall nélkül. :) Szerencsére nem is fog, ezért július 2-án szeretettel várunk mindenkit Budapest közkedvelt szabadtéri bulihelyére, hogy együtt énekelhessük a legnagyobb magyar slágereket, Zorall köntösbe bújtatva. Kedvencek temetője, Sajtból van a hold, Könnyű álmot hozzon a szél, Tűzvarázsló. Neked is a kedvenceid? Akkor gyere július 2-án, kedden a Zöld Pardonba, és bulizz velünk! :)

[Tovább...]

Szapy - 2013-06-24 (02:17) Hozzászólások: 0
g.m.t. - Új dobos a zenekarban! \

g.m.t. - Új dobos a zenekarban!Péter Dániel személyében új dobos került a G.M.T. ütős szekciójába. Dani 2008-ban már együtt zenélt Gabesszel a Pull Over nevű garázszenekarban ( Csobó Gábor), 2009-ben jött a Rongy és Selyem, és három év kihagyás után pedig elfogadta a felkérést a G.M.T. megüresedett posztjára. A zenekar immáron vele készül a második lemezre, a bandát pedig legközelebb a Zúzda Rock Kertben láthatjátok és hallhatjátok, július 6-án.

https://www.facebook.com/gmtrock

Szapy - 2013-06-24 (02:17) Hozzászólások: 0
Zúzda Tehetségkutató 2013 - Ötödik és hatodik elődöntő eredményei \

Zúzda Tehetségkutató 2013 - Ötödik és hatodik elődöntő eredményeiJúnius eddigi legmelegebb hetén is folytatódott a Zúzda Rock Kert 2013-as tehetségkutatója! 18-án kedden ismét hat zenekar látogatott el az újbudai klubba. Ötödikként az egyedi alternatívabb muzsikával érkező Őrló, negyedik helyen a női énekessel felálló SoulDriver, bronzérmesként a zúzós stoner-ben utazó Backhoe végzett! Másodikként a kiváló modern zenét játszó Poison Of Marvel, a dobogó legfelső fokáról pedig a budapesti (R)evolution jutott be az elődöntőkbe! Az utolsóként fellépő Young Pilgrim's-t a szervezők kizárták a versenyből. Egyrészt az egyértelmű versenykiírás ellenére egy darab saját számot sem játszottak el, másrészt inkorrekt módon a nevezési díj kifizetését is halogatták, majd köszönés nélkül leléptek. Csütörtökön mindössze négy zenekar jelent meg a megmérettetésen. Közülük a semmiképp sem lebecsülendő negyedik helyre a szimfonikus metállal operáló SoulMirror futott be! Harmadik a dallamos rockkal színpadra lépő Rebel Of Noise lett. Ezüstéremmel a zsűrit kemény metal-lal megörvendeztető SiNbiosis, aranyéremmel pedig a húsz pontos levonással is első helyen végző Babes in the Wood szerzett jogot a továbbjutásra! A továbbiakban a hat kieső helyen végző számára is van esély, hiszen az összes selejtező során összegyűjtött, a közönség által leadott szavazatok alapján a négy legtöbb voksot szerzett együttes is részt vehet az elődöntőkön! Jövőhéten kedden és csütörtökön ismét találkozunk a Zúzda Rock Kertben!

https://www.facebook.com/ZuzdaRockkert

k-soft - 2013-06-21 (14:40) Hozzászólások: 0
Félsziget - Ingyenes belépést biztosít a fogyatékkal élőknek \

Félsziget - Ingyenes belépést biztosít a fogyatékkal élőknekA fogyatékkal élők számára ingyenes belépést biztosít a Félsziget Fesztivál 11. kiadása, amelyre július 18-21. között kerül sor Kolozsváron, a Bükk erdőben található Gorbó völgyében. Ugyanakkor kísérőjük számára is 50%-os kedvezményt biztosít a fesztivál. “A Máltai Szeretetszolgálat üdvözli a Félsziget Feszttivál kezdeményezését, amellyel bátorítják és elősegítik, hogy a fogyatékkal élők is részt vehessenek ezen a nagyszabású eseményen. Így lehetőségük nyílik részt venni a koncerteken, a különböző szabadidős tevékenységekben, más résztvevőkkel ismerkedhetnek meg” – nyilatkozta Barla Zsuzsa, a Máltai Szeretetszolgálat főtitkára. Akik szeretnének feliratkozni a fogyatékkal élők számára biztosított ingyenhelyekre, a Máltai Szeretetszolgálat kolozsvári központjában (Nuferilor / Tompa Mihály u. 1/9), illetve a maltez@maltez.ro mailcímen vagy a 0264-595 801-es telefonszámon tehetik meg július 10-ig. A Félsziget területén a mozgáskorlátozottak számára külön mobil illemhelyiségek is lesznek felállítva.

[Tovább...]

k-soft - 2013-06-21 (13:09) Hozzászólások: 0
Testament - Zöld Pardon (2013.06.24.) \

Testament - Zöld Pardon (2013.06.24.)A Zöld Pardon vendége lesz az 1983-ban alakult Testament, akik ott bábáskodtak a THRASH metal műfaj születésénél a többi thrash legendával egyetemben (Metallica, Slayer, Megadeth) és azóta is a műfaj egyik legjelentősebb zászlóvivői. Zenéjük sosem vált mainstreammé, és nem tudták utolérni a thrash metal négy nagyjának üzleti sikereit sem, a stílus egyik legnagyobb hatású zenekaráról beszélhetünk, s nekik is kijárt pár toplistás lemez az Egyesült Államokban, Németországban és az Egyesült Királyságban is. Chuck Billy, Eric Peterson, Alex Skolnick, Greg Christian, Paul Bostaph ötösfogata június 24-én 19:00-kor áll a Rákóczi híd budai hídfőjének lábánál egész nyáron koncertekben gazdag Zöld Pardon színpadára!

http://www.zp.hu
http://www.testamentlegions.com
Elővétel: http://jegy.hu/venues/Zöld+Pardon.html

Szapy - 2013-06-21 (01:29) Hozzászólások: 0
MetalWar Fest 2013 – Battalion (2013.09.06-08.) \

MetalWar Fest 2013 – Battalion (2013.09.06-08.)Míg az eddigi fellépők a heavy és a power metal szerelmeseinek kedveztek, most egy olyan bandát jelentettek be a MetalWar Fest szervezői, amely a thrashereknek fogja megtornáztatni a nyakizmait Svájc egyik legismertebb és legjobb thrash metal bandája, a Battalion is fellép az ingyenes MetalWar Fesztiválon. A zenekar 2001 óta játssza a jófajta, nyaktörő thrash-t, és eddig három nagylemezt jelentetett meg, amik közül kiemelkedik a tavalyi, izmos Set the Phantom Afire. Aki egy old school thrash zúzdára vágyik, az a Battalion koncertjén biztosan megtalálja a számítását!

https://www.facebook.com/MetalWarFest

k-soft - 2013-06-20 (15:54) Hozzászólások: 0
Underze - Aktuális \

Underze - AktuálisJúnius 1-én tartotta bemutatkozó koncertjét a megújult Underzen zenekar. A Star Positive zenekar hangszereseiből (Tamás, Karel és Cigi), valamint Cory-ból (akit a Happy Gang csapat frontembereként már jól ismerhetünk kis hazánkban) álló együttes először lépett színpadra és mutatta be osztatlan sikerrel a nem egészen két hónap alatt összerakott 9 dalból álló repertoárt. A műsor új dalokból, egyes régebbi dalok átiratából és átdolgozásokból állt. A banda a próbák alapján már félsikerként borítékolta az egymásra találást. Már a próbákon kiderült, hogy teljesen kiegészítik egymást, de úgy gondolták igazán "élesben", koncerten derül ki, hogy milyen együtt a csapat. Aki ott volt az első fellépésükön, nem kételkedik a banda lendületében, ütősségében! Nagyon jó hangulatú bulit csaptak a fiúk, a közönség láthatóan jól érezte magát. Az Underzen most stúdióba vonult, rögzítenek 6 dalt, melyet hamarosan nyilvánosságra hoznak! Addig is figyeljék a zenekar facebook oldalát, ahol minden új hírt megosztanak.

https://www.facebook.com/pages/Underzen-Zenekar/122983264473568

k-soft - 2013-06-20 (15:45) Hozzászólások: 0
Sziget Mínusz 1. Nap - „... Őrizz engem ezen a világon!" \

Sziget Mínusz 1. Nap - „... Őrizz engem ezen a világon!"A Sziget Mínusz egyedik napján az idei évben is magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem a magyar dalokat ünnepeljük, hanem az idén tragikusan fiatalon elhunyt szerzőjükre, Cipőre emlékezünk. A fesztivál nagyszínpadán olyan közismert és közkedvelt – generációkat megszólító – dallamok és szövegek csendülnek majd fel Magyarország legendás és népszerű zenészei által előadva, amelyek önmagukért beszélnek. A szereplők a zene nyelvén igyekeznek leróni tiszteletüket és méltó emléket állítani a hazai pop-rock zene egyik legfontosabb alakjának. „A magyar rockzene háborgó tengerén különleges sziget voltál, amelyen sokan találtak vigaszt és menedéket költészetbe forduló szövegeid segítségével. […] Ösztönös tehetség volt, aki szerette volna magát megmutatni. Elérte céljait, a Republic első nagylemeze után már nem volt kétség, hogy megtalálta azt a formát és csapatot, amelyben otthon érezhette magát. […] Igazad volt. Emberek millióinak lelkében keltettél rezonanciát dalaiddal. Maradandó műveket alkottál, ahogyan a nagy és korszakos művészek szoktak”Bródy János ezen szavai Cipő sírjánál hangoztak el, idén márciusban.

[Tovább...]

k-soft - 2013-06-20 (15:38) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 64/732
<< < ........... [611-620] [621-630] [631-640] [641-650] [651-660] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4928)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3972)
4.Depresszió (3765)
5.Nightwish (3726)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3449)
9.Road (3383)
10.Rammstein (3310)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat