Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Progression Strikes Back

Madsen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Wall Street Sport és Rockzenei Tábor - Szigetbecse (2013.07.18-21.) \

Wall Street Sport és Rockzenei Tábor - Szigetbecse (2013.07.18-21.)Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Wall Street Sport és Rockzenei Tábor. Idén újra Szigetbecse a helyszín, ott is Czár Strand Büfé ad majd otthont a rendezvénynek. A sportversenyek mellett természetesen a zenéé lesz a főszerep. A július 18-21. között zajló rendezvényen többek között fellép majd a Don Dino, a Cherokee, a Words of Blood, lesz Wall Street akusztikus és hangos koncert, jön majd a Krea7ív, a Rossz Szokás és a szervezők az első napon még egy bűvészbemutatót is beiktattak a programba. Lesz főzőverseny, zsákban futás és még lángos evő verseny is, szóval aki egy igazi táborozásra vágyik, némi sporttal és sok-sok zenével, annak július 18. és 21. között Szigetbecsén is helye!

http://frt.hu/wst

k-soft - 2013-07-15 (16:06) Hozzászólások: 0
MetalWar Fest 2013 – Pörögnek az események (2013.09.06-08.) \

MetalWar Fest 2013 – Pörögnek az események (2013.09.06-08.)Kevés külföldi zenekar mondhatja el magáról, hogy magyar rajongói oldala is van, de ezek között talán az egyik legérdekesebb az olasz Bejelit. A power metal csapat harmadszor készül Magyarországra és már üzenetet is küldtek az itthoni rajongóiknak. És, hogy tovább keményedjen a helyzet, két év után először Budapesten a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest színpadán játszik ismét a Christian Epidemic. Ahogy a felsorolásból is látszik, már 21 zenekar jelezte a részvételét a háromnapos fémorgiára, de még koránt sincs vége az igazolási időszaknak! Civil War (SWE), Bejelit (IT), Lechery (SWE), Battalion (CH), Pokolgép (Elő szülinapi koncert), WisdoM, ZBB, Diktátor, Run For Power (Hungarian Tribute for the Rock Years of Gary Moore), Asphalt Horsemen, Demonlord, NOA ROCK.

http://www.youtube.com/watch?v=Ok3N-ZSpKfYz
http://www.youtube.com/watch?v=Ok3N-ZSpKfY

k-soft - 2013-07-15 (13:44) Hozzászólások: 0
Joe Bonamassa - Kongresszusi Központ (2013.10.01.) \

Joe Bonamassa - Kongresszusi Központ (2013.10.01.)Napjaink legjobb blues-rock gitárosa, Joe Bonamassa október 1-jén ismét Budapestre érkezik, hogy a város egyik legnagyobb elegáns koncerttermében, a Kongresszusi Központban adjon koncertet. A rendkívüli munkabírásáról híres, és a zenei stílusok között játszi könnyedséggel váltó énekes-gitáros évente több lemezen is szerepel, milliószám gyűjtve az új rajongókat világszerte. Joe Bonamassa még csak 36 éves, de máris több mint 20 éves karriert tudhat maga mögött, amely egyenesen a csúcsra repítette: alig 12 évesen már B.B. King előtt játszott, 2009-ben pedig saját koncertje töltötte meg Nagy-Britannia legrangosabb hangversenytermét, a Royal Albert Hallt. Tavaly az Egyesült Államok két gitáros Magazinja, a Guitar Player és a Guitar World olvasói is megválasztották a világ legjobb blues gitárosának, ám tehetsége koránt sem csak e műfaj követői előtt tette ismertté.

[Tovább...]

Szapy - 2013-07-14 (13:07) Hozzászólások: 0
MetalWar Fest 2013 – Üzenet egy kerti partiról \

MetalWar Fest 2013 – Üzenet egy kerti partiról



[Tovább...]

Szapy - 2013-07-14 (13:07) Hozzászólások: 0
Az Alfa Fesztiválon ünnepli 30. születésnapját az Aurora \

Az Alfa Fesztiválon ünnepli 30. születésnapját az AuroraNagyszabású koncerttel ünnepli 30. születésnapját az Aurora a július 18-tól 20-ig, Várpalotán zajló Alfa Fesztiválon. A legendás, mindvégig aktívan koncertező punkzenekar a legfontosabb dalait adja elő két órán keresztül. Addigra megjelenik 16. nagylemezük is. 1983-ban kezdte ténykedését a győrszentiváni Aurora, és azóta is aktívan zenél. A punkzenekar túlélte a diktatúrát, a rockzene ’94-es válságát, tagcseréket, és mindent, ami egy együttes életét nehezítheti. Közben kiadtak 15 lemezt, többször végigturnézták Európát, és emlékezetes koncerteket adtak a legkisebb kluboktól kezdve a Sziget nagyszínpadáig bezárólag. Az elmúlt 30 évben még aki nem akart, az is biztos találkozott valamelyik dalukkal, már ha egy kicsit is köze van a rock/punk zenéhez. Olyan örökzöldeket írt a punktrió, mint például a Viszlát Iván, az Iskolába jársz, a Kifacsart citrom, a Bella Csao és a Nincs Karácsony. Az együttes motorja, az énekes-gitáros Vigi az alapítás óta viszi előre csapatát.

[Tovább...]

szandra1226 - 2013-07-13 (12:52) Hozzászólások: 0
Az Alcohol zenekar Rockhimnusza - Nagy Feró és Vikidál Gyula is énekel benne \

Az Alcohol zenekar Rockhimnusza - Nagy Feró és Vikidál Gyula is énekel benne



[Tovább...]

Szapy - 2013-07-13 (04:04) Hozzászólások: 0
RedHeart - Újra ausztrál bőrbe bújik a banda \

RedHeart - Újra ausztrál bőrbe bújik a bandaJúliusban ismét megemlékezik egy nagy buli keretein belül a RedHeart együttes a legjobb AC/DC dalokról. A Dürer Kerti El Grande Tribute estén a legnagyobb rock and roll slágerek mellett lesz Nightwish, Kyuss és rengeteg egyéb zenei nyalámság. 1973 decemberében alakult az AC/DC együttes, amely több szempontból is a rock and roll és a boogie stílus meghatározó és mindmáig kultikus képviselője. Malcom Young anyukája varrógépéről leste le a nevet. A mai napig legendás ez a történet és több story is napvilágot látott már a név keletkezésének ügyében. Elviekben, ahogy írtuk úgy történt. A varrógép a „hibás”! Persze ez a név már annyira bevéste az elmúlt negyven évbe magát a rock agyakba, hogy kiradírozhatatlan lesz, mint a Beatles vagy a Rolling Stones. A Young testvérek zenekara idén ünnepli majd decemberben a 40. születésnapot. Ennek adnak egy előszülinapi partyt júliusban a Dürer Kertben. Ahol a RedHeart főszereplésével rengeteg AC/DC sláger kerül majd a színpadra. Persze az El Grande est még nagyon sok nívós tribute banda műsorának ad otthont. Cherry Bomb, Foo Lighters, Nightquest, Angelheart, For my Demons, Green Machine.

https://www.facebook.com/redheart.band

Szapy - 2013-07-13 (04:02) Hozzászólások: 0
Négyszögöl 3. - Három új dal a Blind Myselftől \

Négyszögöl 3. - Három új dal a Blind MyselftőlMegérkezett a harmadik adag dal a Blind Myself négy részletben megjelenő lemezéről. A Diszkószám az éhezésről, Az igazi szó és a korábban bemutatott, Fásy Ádámmal készült Veszélyes hulladék című klipes dal ingyenesen letölthető a zenekar honlapjáról, a számokról pedig Tóth Gergő frontember mesél részletesebben.

[Tovább...]

Szapy - 2013-07-13 (04:01) Hozzászólások: 0
Sokszínű kulturális kavalkád - 2013-ban is Campus Fesztivál \

Sokszínű kulturális kavalkád - 2013-ban is Campus FesztiválA magyar könnyűzenei élvonal több együttese, köztük a Csík zenekar Kovács Katival, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Quimby is fellép július 17-től az idei Campus Fesztiválon, amelynek záró nagyszínpados koncertjét Ákos adja. A külföldiek közül kiemelkedik a brit The Subways, a dub step műfaj legismertebb képviselője Zomboy és Emalkay, de először látható Magyarországon a szemtelenül fiatal dán énekesnő-dalszerző, Nabiha is. Míg a brit csapat félelmetes rock energiákat felszabadító élő produkcióval tartja lázban közönségét, addig Nabiha méltó folytatója annak a hagyománynak, amelyet a Campus Fesztiválon a Parov Stelar Band, illetve a N.O.H.A. meghívásával kezdtek el a szervezők: azaz sokszínű, friss produkcióval tegyék egyedülállóvá a rendezvényt. A Nagyerdei Stadion építése miatt idén a legkülönlegesebb fesztiválhelyszínre költözik a Campus, a megszokott területtől néhány száz méterre, a Vidámpark és az Oláh Gábor utcai sporttelep ad majd otthont a programoknak. Kelet-Magyarország legnagyobb nyári bulijára évről évre többen látogatnak ki, tavaly több mint ötvenezren fesztiváloztak a négy nap alatt.

[Tovább...]

Szapy - 2013-07-13 (01:23) Hozzászólások: 0
Dürer Kert - Erős hétvége várható! \

Dürer Kert - Erős hétvége várható!Erős hétvégére számíthatunk ezen a hétvégén! A július 13-án, a budapesti Dürer Kertben megrendezésre kerül III. Tattoo The Sun Fesztivál és Tetoválásverseny, amely minden eddiginél változatosabb programokkal várja a látogatókat. A 2011-ben indult rendezvény-sorozat idei kiadásán, a koncertek mellett olyan műsorok közül lehet csemegézni, mint az Anima Prizma Mozgásműhely légi akrobatika és tánc előadása, a dirTies divatbemutatója, fotókiállítás, vagy az extrém show. De lesz tetoválásverseny, sőt szerencsések kapnak ajándék tetoválást is. A fellépő bandák közül a két zászlóshajó a Watch my dying és a Cadaveres. Fellép még a Scary Guyz zenekar (Metallica tribute, akik teljes egészében elő fogják adni a harminc éves Kill ’em All albumot), a szimfonikus extrém metalt játszó Scerra, Lost Continent, Don Gatto, Omega Diatribe, Sleepless, Dash, Samas és a Begotten Silence.

[Tovább...]

Szapy - 2013-07-13 (01:23) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 63/733
<< < ........... [601-610] [611-620] [621-630] [631-640] [641-650] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4928)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3975)
4.Depresszió (3766)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3695)
7.Kárpátia (3490)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3385)
10.Rammstein (3310)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat