Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
CIRCLE World Tour

Royal Hunt

Madsen Modell

Miyavi

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

Within Temptation - Album Tour 2014

DEMENTED ARE GO (UK), THE SILVER SHINE, GUTTING REVUE, THE CATHOUSE

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Kalapács József akusztikus életmű koncert

Anneke - Drive Toure 2014

The Invicible Tour 2014

[Tovább...]
Omen - Készül az új lemez! (2013.09.21.) \

Omen - Készül az új lemez! (2013.09.21.)Nem sokkal Nagy Máté „Kölyök” gitáros érkezése után megkezdődtek az új Omen korong munkálatai. A zenekar még nem sok mindent árult el a friss anyagról, annyit azonban tudni lehet, hogy a legutóbbi dupla LP, a Nomen est omen pozitív fogadtatásának lendülete nem hagyott alább a csapatban. „Abszolút bizakodó vagyok az új lemezzel kapcsolatban, különben nem is kezdtünk volna bele” –mondja nevetve Nagyfi László – „Nem szeretek készülő nótákról túl sokat regélni, de annyit azért talán elmondhatok, hogy ahogy így hallgatgatom az összegyűlt riffeket, dallamokat, olyan Nomen est omen- , Jelek hangulatom támadt…” A heves alkotómunka közben koncerttel is készül az Omen. Szeptember 21-én újra Budapesten, a Barba Negra Music Club-ban hallhatja őket a nagyérdemű a Rock n’ Roll Swindle társaságában.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-09-16 (17:19) Hozzászólások: 0
New Model Army - Újra hazánkba látogatnak (2013.10.14) \

New Model Army - Újra hazánkba látogatnak (2013.10.14)Négy év hallgatás után az új lemezzel jelentkező New Model Army újra hazánkba látogat, október 14-én lép fel az A38-on. Amikor meghallottam a hírt nem igazán voltam lelkes. 1993-ban megjelent The love of hopeless causes lemezt követő bő másfél évtizedben megjelenő lemezeik nem igazán tudtak megérinteni. Ennek egyik oka lehet az általános érvényben lévő nézet, hogy a régi kedvencek újabb alkotásai már nem szokták elérni azt az ingerküszöböt, ami miatt annyira szeretni tudnám. Persze, hiszen nincsenek mögötte az elmúlt évek, bulik, történetek. Ezt a sorozatot törte meg a 2009-s lemez, Today is a good day. Feldobott, kíváncsivá tett. Ismerkedés közben egy friss zenekar képe mutatkozott ki. Első hallgatásra úgy tűnik, hogy a srácok megtalálták a torzítót a gitárokon, és tekertek rajta egyet. A megszokott dallamok, harmóniák mellett az egész megszólalás sokkal rockosabb.

[Tovább...]

pingwin - 2013-09-16 (16:29) Hozzászólások: 0
KÁOSZ Központ - Börtönbe vonul Kovács Áron \

KÁOSZ Központ - Börtönbe vonul Kovács ÁronKovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ megtapasztalja, milyen is a börtönélet, amiből azok is kivehetik részüket, akik ellátogatnak az együttes következő koncertjére. A helyszín ugyanis a legendás Alcatraz lesz, ahol szeptember 20-án a hangulat garantáltan „káoszos” lesz. Különleges nyitóbulival várja a közönséget az Alcatraz, ahol a fény-és hangtechnika megújulása mellett még sok más meglepetésre számíthatnak az odalátogatók. Rögtön az első alkalommal már magasra helyezték a lécet, hiszen a Kovács Áron vezette KÁOSZ Központtal indítják meg a klubkoncertek időszakát. "Szerettünk volna egy olyan helyen fellépni, ami hozzá tud tenni a mi produkciónkhoz valami pluszt is, amitől még nagyobbat fog szólni az egész koncert. Tavasszal a Westend City Centerben adtunk két teltházas bulit, ami mind technikai, mind látvány szempontból egyedülálló volt ebben az országban, hiszen halhatatlanokkal léptünk fel közösen. Ráadásul eddig még senki nem próbálkozott azzal, hogy egy moziteremben teremtse meg a koncert feelinget." - mesélte Kovács Áron frontember. "Olyan legendákat idéztünk meg egy-egy dal erejéig, mint Kurt Cobain, Jim Morrison vagy Michael Jackson, ami egy hatalmas élménnyel szolgált nem csak számunkra, hanem a közönség részére is; osztatlan sikert aratott. A sikeren felbuzdulva szerettük volna több helyre is elvinni ezt a különleges produkciót, aminek sorát az Alcatrazban kezdjük meg. A nevet tekintve is szerintem tökéletes lett a választás, hiszen egy már legendává kinőtt helyszínről kapta a nevét."

[Tovább...]

Kárhozottak Királynője - 2013-09-16 (14:24) Hozzászólások: 0
Hollywoodoo, ManGod, Éjfény - A38 Hajó (2013.09.20.) \

Hollywoodoo, ManGod, Éjfény - A38 Hajó (2013.09.20.)Az Éjfény, a motschar-metal pionírja vezetik fel az estét jóféle reszelőzsíros muzsikával, a nemrég megjelent új lemez dalaiból is villantva itt-ott! Kellőképp izmos bemelegítésként terveznek komoly magaslatokig vezetett eszmefuttatásokat prezentálni a szélesterpesz-explorergitár-wákákákáthing elmélet valós, illetve valósnak csúfolt téziseiről! Ha nem hiszed, az nem véletlen. A kívül-belül megújult Hollywoodoo először koncertezik Budapesten, a sikeres nyári fesztiválok után. A 85 kg súlyfeleslegtől megszabadult lokálpatrióta bakonyi bádogember és fanyűvő zenekara immár energiától feltöltődve megy neki az erdő sűrűjének, hogy addig karmoljon és harapjon, amíg meg nem fogja az Isten lábát és vissza nem szerzi 200.000 forintot érő ellopott biciklijét. Ha kell az Endor bolygóra is elmennek egy jó buliért és üzenik, anyátoknak jól vannak! Készülnek az új számok, még idén új klipet forgatnak a Veszprém rock n’ roll city c. szerzeményükre. A MaNGoD a próbahelyről kimerészkedve teszi fel eme pompás estének ígérkező eseményre a koronát, hiszen remek zenekarokkal karöltve próbálja majd meg elvarázsolni az A38 Hajó közönségét. A koncerten egyaránt felcsendülnek a régi és új slágerek melyeket igazi energiabombaként szándékoznak a nagyérdemű nyakába zúdítani. Közben gőzerővel dolgoznak a következő EP dalain, melyek terveik szerint az ősz folyamán megjelenésre kész állapotba kerülnek.

https://www.facebook.com/events/146933998848165/

Kárhozottak Királynője - 2013-09-16 (14:18) Hozzászólások: 0
Vildhjarta - Új dal a közelgő EP-ről \

Vildhjarta - Új dal a közelgő EP-rőlTavaly a Vildhjarta bejelentette, hogy egy új EP-n dolgoznak, a 2011-es, debütáló Masstaden lemez után. A számtalan beharangozó videó után végre végleges formájában hallható az új dal, amely a "Dimman"címet kapta. A svéd metalosok közelgő EP-je -Thousands Of Evils- még idén megjelenik a Century Media Records gondozásában, de a pontos részletek még nem hivatalosak. Mit gondolsz az új dalról?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_xRN8A2UBZ8

Kárhozottak Királynője - 2013-09-16 (14:14) Hozzászólások: 0
Friss klip: Mors Silens - Gates of Hell \

Friss klip: Mors Silens - Gates of Hell

k-soft - 2013-09-16 (14:13) Hozzászólások: 0
Behemoth - Nergal véres kézjegye fémjelzi az új lemezt \

Behemoth - Nergal véres kézjegye fémjelzi az új lemezt A Behemoth frontembere, Adam "Nergal" Darskitényleg rajta akarja hagyni a saját kézjegyét a zenekar új lemezén, a szó szoros értelmében. A közelmúltban interjút adott a Heavy magazinnak, ahol bejelentette, hogy az új album -The Satanist- tartalmazza majd a saját vérét. Az orosz szimbolista festő Denis Forkas-t bízták meg a borítótervezéssel, Nergal pedig Moszkvába küldte a vérét tartalmazó dobozt, ahol Forkas belekeverte azt a festékbe, "az élettelibb érzés" eléréséért. Továbbá, a producer Colin Richardson már nem vesz részt az új album körüli munkálatokban, "kreatív nézetkülönbségek" miatt, őt váltja Matt Hyde. Az ő vére nem volt elég erős.

[Tovább...]

Kárhozottak Királynője - 2013-09-15 (18:01) Hozzászólások: 0
Friss klip: Echonald - Múló percek \

Friss klip: Echonald - Múló percek

k-soft - 2013-09-12 (23:39) Hozzászólások: 0
Uriah Heep - ősszel önálló koncert a Pecsában \

Uriah Heep - ősszel önálló koncert a PecsábanSzeptemberben 21-én ismét Budapesten, a PECSA Music Hallban zenél a Uriah Heep. A sokat látott épület falai között teljes hosszúságú, és a több mint 40 éves legendás zenekar munkásságát felölelő műsorra készülhetnek az érdeklődők, a legutóbbi, Into The Wild című lemez dalai mellett. Szomorú hírek árnyékolta a Uriah Heep nemrég bejelentett őszi turnéjának hírét: néhány napja meghalt a zenekar 1976-ban csatlakozott basszusgitárosa, Trevor Bolder. A rákban elhunyt zenész a több mint 30 éves Heep pályafutása mellett korábban David Bowie oldalán játszott, ott volt a legendás a Spiders From Mars alapításakor is. Februárban életmentő műtéten és terápiákon esett túl, és már a visszatérésre készült – egy percre sem gondolt arra, hogy a betegség végleg eltántoríthatja a basszusgitártól és a színpadok világától. A zenekar jelenleg Dave Rimmer basszusgitáros közreműködésével játszik, így jó eséllyel szeptemberen is ebben a felállásban érkeznek Budapestre: Dave korábban a Zodiac Mindwarp nevű csapatban zenélt.

[Tovább...]

Szapy - 2013-09-12 (23:38) Hozzászólások: 0
Új beszámoló: Manu Chao - Budapest Park (2013.09.07.) \

Új beszámoló: Manu Chao - Budapest Park (2013.09.07.)"A koncert helyszínéül szolgáló Parkba nagyjából fél nyolc körül érkeztem, így az előzenekar posztját betöltő Bohemian Betyars koncertjének nagy részéről lemaradtam. Érkezésemkor két tag járt valamilyen öröm ska táncot a színpadon. A klasszikus dob, gitár, ének felállás mellett volt egy hegedűs, valamint két fúvós (trombita, tuba). Sajnos a tubát egyáltalán nem lehetett hallani, a hegedűt is nagyjából akkor, amikor egyedül játszott. A meglehetősen buta számszövegek ellenére teljesen élvezhető ska zenét játszottak, néha megidézve a balkáni hangulatot is."  - pingwin.

[Tovább..]

Angeltear - 2013-09-12 (14:55) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 58/742
<< < ........... [551-560] [561-570] [571-580] [581-590] [591-600] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4926)
2.Metallica (4886)
3.Ossian (3970)
4.Depresszió (3763)
5.Nightwish (3720)
6.Pokolgép (3688)
7.Kárpátia (3486)
8.Iron Maiden (3446)
9.Road (3387)
10.Rammstein (3311)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat