Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Hirdetés: \


Plakátok : \
The Invicible Tour 2014

The Birthday Massacre (CA)

Rock in RÉV

Hollywood Rose

Punk-Rock a Vágóhídon

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

 INSANE - Hivatalos Budapesti Születésnapi parti!

Amon Amarth

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Anneke - Drive Toure 2014

[Tovább...]
A Place To Bury Strangers - Hangos zörejzenekar (2013.10.10) \

A Place To Bury Strangers - Hangos zörejzenekar (2013.10.10)

New York leghangosabbként jellemzett zenekara érkezik október 10-én a budapesti Gozsdu Manó Klubba. A Brooklynból származó A Place To Bury Strangers meghatározhatatlan stílusában garázs rock, noise és shoegaze elemek is jelen vannak, így biztosan első osztályú koncertélményben lesz részünk. Az este folyamán játszik a szintén amerikai Bambara, a jegyvásárlók pedig egy ingyenes ráadás post-rock koncertre is készülhetnek. Az A Place To Bury Strangerst sokszor hívják New York leghangosabb bandájának. Az állítás minden bizonnyal helytálló, ugyanis szemben más hangosnak titulált zenekarokkal, ezek a srácok nem csak a vicc kedvéért csavarják túl a hangerőgombot az erősítőn. Az erőteljesen túlvezérelt hangzás gondosan kiművelt és fenntartott identitásuk, koncepciójuk része, mely minden egyes lemezük és koncertjük esetében tetten érhető. Az tehát már most biztos, hogy a(z el)vágyakozásról, meghasadó szívekről és zavarodottságról szóló dalaikat Budapesten is kifogástalan módon, és nagyon hangosan adják majd elő.

[Tovább...]

pingwin - 2013-10-02 (13:58) Hozzászólások: 0
Mosquito - Vadonatúj Zeppelin tribute a Crazy Mamában (2013.10.04.) \

Mosquito - Vadonatúj Zeppelin tribute a Crazy Mamában (2013.10.04.)Éppen másfél éves megalakulása és a szükséges tagcserék után, első nagyszabású bemutatkozó koncertjére készül a Mosquito, Magyarország legújabb Led Zeppelin tribute zenekara. A zenekar megálmodója, Törzsök Tibor (gitár) talán az első a hazai Zeppelin tribute bandák gitárosai közül, akinek a kezében Jimmy Page-hez hasonlóan nem csak a hegedűvonót, de a kétnyakú gitárt is láthatjuk. A tökéletes hangzást segíti az öttagú, billentyűvel kiegészített felállás is. A zenekar legújabb tagja az énekfronton Bedőcs Imre (Empty Rooms, ex-Szkítia), a dobok mögött Törzsök Rajmond ül, billentyűn Juhász Ottó, basszusgitáron Balogh Márk játszik. A csapat nagyon készül a bemutatkozásra, ami október 4-én pénteken lesz a Crazy Mama Music Pub-ban a ZBB társaságában. Kapunyitás 19:00, kezdés pontosan 20:00 órakor!
Élő felvétel: http://www.youtube.com/watch?v=wf1TiBGJNlc
Részletek:
https://www.facebook.com/pages/Mosquito/355649637836799?fref=ts
https://www.facebook.com/events/164270877109500

Olavi - 2013-10-02 (13:55) Hozzászólások: 0
Új interjú: Thornwill - A zenekar gitárosa, Szabó Marci felelt \

Új interjú: Thornwill - A zenekar gitárosa, Szabó Marci feleltA Thornwill csapata idén februárban adta ki a második nagy lemezét, azóta történt pár dolog a zenekar háza táján, erről kérdeztem Szabó Marcit aki a banda gitáros posztját erősíti. Riana: Szia! Nem is tudom mikor beszéltünk utoljára. Mennyi minden történt veletek az elmúlt

[Tovább..]

Riana - 2013-10-02 (13:14) Hozzászólások: 0
Kék és narancssárga -fény és árnyék - a Republic együttes koncertje Budaörsön \

Kék és narancssárga -fény és árnyék - a Republic együttes koncertje BudaörsönAz esemény apropója: Október 15. a Fehér Bot Világnapja a látássérültekért. A nap célja a közvélemény figyelmének felhívása a vakok és a gyengén látók sajátos helyzetére, keresve gondjaik megoldásának lehetőségeit, a társadalomba való teljesebb értékű beilleszkedésük útját. A rendezvény: Az imént említett alkalomból egyesületünk támogatására koncertet ad a Republic együttes, ​a gyönyörű hangú​ Agárdi Szilvia ​(a The Voice c. műsorból) ​ közreműködésével. A koncertet kísérő további programok: Vakok Állami intézete tapintható arckép kiállítása; Láthatatlan Kiállítás mini labirintusa; Gyüre László tapintható festmény kiállítása. Kiemelt támogatóink: Budaörs Város Önkormányzata, Budaörsi Településgazdálkodási Kft. ​A cél​: hogy az est a szórakozáson túl módot adjon az adományozás kultúrájának elmélyítésére, és hozzájáruljon a célcsoportunk számára nyújtott szolgáltatások folytonosságához. ​A rendezvény fővédnöke: Wittinghoff Tamás, Budaörs Város polgármestere, a rendezvény védnöke: Agárdi Szilvia​ ​, énekesnő​

http://wwww.bulake.hu

Szapy - 2013-10-02 (00:13) Hozzászólások: 0
The Brew - Feltörekvő angol rockzenekar a Pecsa Caféban (2013.10.05.) \

The Brew - Feltörekvő angol rockzenekar a Pecsa Caféban (2013.10.05.)Anglia egyik félreeső kisvárosából jutott el néhány év alatt a kontinens legnagyobb fesztiváljainak sztárvendégei közé az a három fős brit rockzenekar, mely október 5-én Budapesten is bemutatkozik. A huszonéves tehetségekkel színpadra álló The Brew olyan spontán, s egyben energikus koncerteket ad, mely megidézi a rock és blues zenekarok hőskorát. 2006-ban tűnt fel a brit rockzenei élet underground köreiben a The Brew nevű zenekar, és a vájtfülűek már akkor megjósolták, hogy a csapat hamarosan igazi rivaldafénybe kerülhet. Az 1989-ben született gitáros, Jason Barwick játékát sokan egyenesen Hendrixéhez hasonlítják, de a nála egy évvel idősebb dobos, Kurtis Smith átható erejű dobjátéka is megidézi az egyik nagy előd, John Bonham képességeit. A két srácot a dobos édesapja kíséri basszusgitáron, és a trió az elmúlt években a kontinens egyre több országában bűvölte el a közönséget. A szakma is felfigyelt az ifjú csapatra: a brit Radio One félelmetesen jónak találta a koncertjeiket, az Only Rock 'n' Roll Magazine pedig már most az „Egyesült Királyság elmúlt 20 évének legjobb triójaként” ünnepli őket.

[Tovább...]

Angeltear - 2013-10-01 (23:43) Hozzászólások: 0
Lead Zeppelin - 'A dal ugyanaz maradt': Led Zeppelin emlékest a Planetáriumban (2013.10.18) \

Lead Zeppelin - Negyven évvel ezelőtt történt a legendás Led Zeppelin koncert New Yorkban, amelyről „A dal ugyanaz marad” c. film is készült Peter Clifton és Joe Massot rendezésében. Most nosztalgiával, a Madison Square-i koncert tiszteletére újra előadásra kerül a show, a hazai tribute, azaz Lead Zeppelin előadásában, különleges látványvilággal hajtva fejet a rock történelem léghajósai előtt. Az eredeti hangulat megidézése érdekében az egykori repertoár hiánytalan lesz ezen az estén. Ugyanaz a show várható a magyar zenekar előadásában a rajongók legnagyobb örömére, amit egykor, Jimmy Page-ék játszottak. Az élményt pedig egy speciális kivetítő teszi majd teljessé, filmrészletekkel kiegészítve a jól ismert dalokat.

[Tovább...]

Olavi - 2013-10-01 (23:42) Hozzászólások: 0
Tonitrus Hangstúdió Nyereményjáték – 10 órás stúdiózást nyerhettek \

Tonitrus Hangstúdió Nyereményjáték  – 10 órás stúdiózást nyerhettek Szeretnéd már végre megosztani a világgal azt, amit a próbán csináltok? Nincs még profi stúdiós hanganyagotok? Akkor ossz meg a Tonitrus facebook oldalán egy maximum 2 perces felvételt a zenétekről. Október 1-től 31-ig tart a verseny, aki a legtöbb like-ot kapja, az a banda nyeri a 25.000 Ft értékű stúdiózást. A megosztás címének honlapjukon a következőnek kell lenni: ”Tonitrus hangstúdió Nyereményjáték – Lájkolj, hogy mi nyerjük a 10 órás stúdiózást !!!” Az oldalukra feltöltés után pedig mehetnek a like-ok és megosztások. Eredményhirdetés: december 1-én!

https://www.facebook.com/tonitrus

k-soft - 2013-10-01 (13:27) Hozzászólások: 0
Rocker csajok - Miss Juga Szépségverseny \

Rocker csajok - Miss Juga Szépségverseny Igazi belevaló rocker csajszi vagy? Mindig Te vagy a középpontban a legjobb bulikban? Nem vagy cicababa, de imádod a divatot, és vagány vagy? Akkor most ezt vállald be! Mi pont Téged keresünk! Egy igazi nőt, aki felvállalja önmagát! Már azzal is nyersz ha jelentkezel, mert a castingok során profi sminket és fotó-portfóliót készítünk, amit utána fel tudsz használni bármerre. Ez a szépségverseny más, mint a többi, mert jótékony célokat szolgál, így jelentkezéseddel másokat is támogatsz. Természetes, igazi csajok! Rátok várunk Jelentkezzetek a Miss Juga Szépségversenyre és mutasátok meg magatok!

http://www.missjuga.hu

k-soft - 2013-10-01 (13:27) Hozzászólások: 0
Ozirisz - Lemezbemutató koncertek (2012.09.28.) \

Ozirisz - Lemezbemutató koncertek (2012.09.28.)Áprilisban jelent meg a kiskunhalasi Ozirisz együttes visszatérő albuma a Hammerworld magazin mellékleteként "Calm the silence" címmel. Azóta a zenekar körül "megfordult a világ", hiszen az album remek fogadtatásának köszönhetően jönnek a buli ferkérések. Ennek jó példája a nyári SZ.A.R.fesztivál, a kecskeméti KARock feszt, a Sziget, és a bp.-i Szeptemberfeszten megtartott első Metal War feszten való fellépések. A csapat szeptember 28.-án a veszprémi Mythos klub megnyitójára kapott meghívást, majd október 5.-én Kalocsára látogat, így az év második felében sem fognak unatkozni. Mindenkit szeretettel várnak a koncertekre. Szeptember 28. (21 óra): Veszprém, Mythos klub, vendég: Summertime. Október 5. (21 óra): Kalocsa, Napközi söröző, vendégek: Vastrabant, Delirium, belépő: 699 Ft.
Infó:
https://www.facebook.com/events/206188452882477/
https://www.facebook.com/events/415419275239115/

Olavi - 2013-09-30 (14:17) Hozzászólások: 0
Európa Kiadó - Újra dübörög a banda (2013.10.04.) \

Európa Kiadó - Újra dübörög a banda (2013.10.04.)Bár a fenti mondatról leginkább a Skorpió együttes és Frenreisz Karesz jut eszünkbe, ezúttal az Európa kiadóra és Menyhárt Jenőre vonatkozik…valamint a magyar zenei kultúra legszebb szerelmes vallomására: „Helló Baby, te nyomorult állat”. A Kiadó visszatért és újra hódit. A júniusi premier után szeptember elején a ZP-ben is telt ház előtt tolták az új dalokkal kiegészített programot az új tagokkal…a jól ismert számokat pedig új hangszereléssel frissítették fel. A közönség már három-generáccióssá nőtte ki magát, és mintha nem lett volna sok év szünet, együtt énekelték a jól ismert szövegeket Jenőékkel. Hiányzik Kiss Laca és Varga Orsi, de az EK az újonnan érkezett Bencékkel (Fülöp és Darvas) is elhozza mindazt, ami 32 évvel ezelőtt hozzánk nőtt. Október 4 és 5-én az A38 hajón hallgathatjuk újra az Európa kiadót. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is teltház előtt mondja el Menyhárt Jenő: „A Blahán , a Blahán. Ott szült meg engem az anyám. Olykor, olykor, ha arra haladok. Még ma is gyakran könnygázra fakadok. A Blahán, a Blahán…egyszer ott végzem talán.”
Infó:
http://www.a38.hu/hu/program/europa-kiado-7

Angeltear - 2013-09-30 (14:13) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 60/749
<< < ........... [571-580] [581-590] [591-600] [601-610] [611-620] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4919)
2.Metallica (4879)
3.Ossian (3957)
4.Depresszió (3755)
5.Nightwish (3715)
6.Pokolgép (3678)
7.Kárpátia (3479)
8.Iron Maiden (3439)
9.Road (3388)
10.Rammstein (3307)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat