Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Hirdetés: \


Plakátok : \
The Birthday Massacre (CA)

Empire of the Undead Tour 2014

Rock in RÉV

Hollywood Rose

Punk-Rock a Vágóhídon

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

 INSANE - Hivatalos Budapesti Születésnapi parti!

Amon Amarth

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Anneke - Drive Toure 2014

The Invicible Tour 2014

[Tovább...]
Nyugodj békében Zuzu! - Ismét nagy veszteség érte a hazai zene világát \

Nyugodj békében Zuzu! - Ismét nagy veszteség érte a hazai zene világátEgy tiszteletre és szeretetre méltó embert, kollégát, barátot vesztettünk el. November 13-án tragikus körülmények közt elhunyt Petrovicsné Zsuzsa, avagy ahogy sokan ismerték, Zuzu. Lelkes és odaadó munkájával segítette a hazai zenekarokat, az underground kultúrát, számtalan írást publikált (több ízben oldalunk számára is). Értetlenül állunk az eset előtt, bűncselekmény áldozata lett. Mély fájdalom ez mind barátai, mind a szakma és a zenei élet számára. Nyugodj békében Zuzu, emléked örökre bennünk marad!

Aki 'virtuálisan' gyújtana gyertyát emlékére, itt teheti:
http://gyertyalang.hu/gyertyagyujtas/erteeg.php?erteeg=68688&t=1384362680

Szapy - 2013-11-14 (00:19) Hozzászólások: 1
Káosz Központ - Alcatraz (2013.11.15) \

Káosz Központ - Alcatraz (2013.11.15)

Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ visszatér az Alcatrazba, hogy ismét egy fergeteges bulival kápráztassák el a közönséget. Ráadásul nem kevés meglepetéssel készülnek a november 15-i koncertre, hogy garantáltan feledhetetlen élménnyel gazdagodjon mindenki. Zajlik az élet a KÁOSZ Központ háza táján. A fiúk nemrégiben felléptek a Hangfoglalás keretében megrendezett Zenélni Díjátadón, mellette pedig igyekeznek kivenni a részüket a klubkoncertek időszakából is.- A múltkori koncertünk annyira jól sikerült az Alcatrazban, hogy úgy éreztük, mindenképpen ismételnünk kell – árulta el a zenekar frontembere, Kovács Áron. Nem volt egyszerű kiválasztani az időpontot, hiszen amellett, hogy Áron is fellépett más rendezvényeken, a zenekar gitárosa, Kékkői Zalán is rész vesz most Ákos legújabb koncertturnéján, a Karcolatokon.

[Tovább...]

pingwin - 2013-11-13 (16:11) Hozzászólások: 0
Gótikus és Fantázia Hastáncversenyt - Budapest Tattoo Convention (2014.02.16.)) \

Gótikus és Fantázia Hastáncversenyt - Budapest Tattoo Convention (2014.02.16.))Nagy izgalommal várjuk a következő Gótikus és Fantázia Hastáncversenyt, mely harmadszorra kerül megrendezésre 2014. február 16-án. Az izgalomra van ok, mivel a második versenyen már háromszor annyian indultak, mint első alkalommal. Az egész országból jöttek táncosok szokatlanabbnál szokatlanabb ötletekkel. A verseny lényege ugyanis, hogy csak olyan produkciókkal lehet nevezni, melyek egy hagyományos hastáncverseny arculatába nem férnek bele. Életre kelt voodoo baba, haedbangelő rockerlányok, egy sci-fi sorozat főhőse, sárkánynal való küzdelem, gázálarcos robot, brutális hip-hop fúzió, szellemek, fekete balerína, szuper dögös „ősnőstény” kismama, a bölcsesség papnője, mexikói fülledtség, az őrült kislány és játszópajtásai, stemapunk autómata váltották egymást a színpadon. Ez a verseny inkább szólt perforemancokról, mint egyszerű táncokról. A zenei repertoár igen változatosra sikerült, többek között Therion, Nightwish, Ákos, Prodigy, Wumpscut, Rammstein, Brian Setzer, Beatbox Giutar, Moonspell, Florence and The Machine dallamai dübörögtek fel. A kosztümök pedig leírhatatlanul merészre és mutatósra készültek. A verseny előtti este a zsűritagok tartottak bemutatót a Budapest Tattoo Convention közönségének, mely otthont adott a táncversenynek. Előadók és nézők egymásra találtak, nagy tetszést arattak a fellépők! Ha táncos vagy, és van egy furcsa ötleted, ne habozz formába önteni, ha pedig gazgagodni vágysz egy nem mindennapi élménnyel, gyere, nézz meg minket!

http://www.gothichastanc.hu
http://www.facebook.com/magyar_gotikus_hastancmuvesznok

k-soft - 2013-11-13 (15:15) Hozzászólások: 0
Új interjú: Hisztéria 24. - Toncsi Cox felelt \

Új interjú: Hisztéria 24. - Toncsi Cox felelt"A Zombie11 gondoskodott róla, hogy év végére se maradjon a nagyérdemű Punk-Rock Maraton nélkül, a novemberi eseményen viszont csak hazai bandák játszanak. Külön érdekessége, hogy mindegyikük születésnapját ünnepli. A Fegyelmező Részleg tízedik, a Barackca huszadik, a Hisztéria pedig már a huszonnegyedik évét tapossa! Természetesen számos vendég is tiszteletét teszi eme zenés összejövetelen, míg a Hisztéria speciális műsorral készül, mely gyakorlatilag egy életműkoncertet foglal magában. Ennek apropóján kerestem fel kérdésimmel a zenekart jegyző, sokak számára Toncsi Cox néven ismert fiatalembert, aki ezúttal is készségesen felelt kérdéseimre."

[Tovább...]

Szapy - 2013-11-13 (12:40) Hozzászólások: 0
KEEP WISEMAN ALIVE 7: Változás a pénteki programban! - A Vision Divine kihagyja az év power metal buliját! \

KEEP WISEMAN ALIVE 7: Változás a pénteki programban! - A Vision Divine kihagyja az év power metal buliját!A WisdoM zenekar és a Hammer Concerts közös közleménye: A Vision Divine ügynöksége munkahelyi problémákra és gazdasági okokra hivatkozva tegnap lemondta a zenekar budapesti és az egy nappal korábbi prágai koncertjét is. Értetlenül állunk a helyzet előtt, hiszen a fellépésről hónapokkal ezelőtt minden részletre kiterjedő megállapodás született, amihez maximálisan tartottuk is magunkat. A zenekar fellépési díja, a szállodája, ellátása, helyi technikája a megállapodásnak megfelelően rendelkezésre áll, a koncertre a jegyek nagyon jól fogynak. Természetesen a Keep Wiseman Alive 7, a WisdoM és a PowerWolf, valamint a Tales of Evening részvételével az eredeti terveknek megfelelően megrendezésre kerül pénteken a Barba Negra klubban. Aki kizárólag a Vision Divine miatt váltott jegyet a rendezvényre, azt kérjük, hogy a váltás helyén a rendezvény előtt(!!) váltsa vissza. Nagy erőkkel dolgozunk, hogy legalább a Fabio Lione énekes vendégszereplése a WisdoM koncert része maradjon.

[Tovább...]

Szapy - 2013-11-13 (12:00) Hozzászólások: 0
Unknown Mortal Orchestra (NZL/USA) - A38 (2013.11.18.) \

Unknown Mortal Orchestra (NZL/USA) - A38 (2013.11.18.)Az utóbbi évek egyik nagy blogger-megmondókedvence, a cipőbámulós pszichedéliát a csörömpölős lo-fi blues-rockkal egyedi módon elegyítő amerikai-új-zélandi trió, az Unknown Mortal Orchestra idén februárban jelentette meg második nagylemezét. A lemezt bemutató európai turnét éppen a napokban egy időre megszakító, ám novemberben újrakezdő zenekar november 18-án érkezik Budapestre, az A38 Hajóra. Az Unknown Mortal Orchestra manapság már-már szokványosnak mondható internetes sikersztorija 2010 elején kezdődött, amikor az új-zélandi noise pop csapat, a Mint Chicks kisebb botrányok után feloszlott, és a gitáros Ruban Nielson összeállt két portlandi haverjával. A még név nélküli zenekar Bandcamp-oldalára feltöltött befelé űrhajózós, Nielson fejhangú vokáljával megerősített, csattogós-recsegős pszicho-pop számokat a lo-fi őrület csúcspontján hamar felkapták a zenei blogok, és a nagy népszerűség végül is arra ösztönözte a három zenészt, hogy komolyan vegye magát, mindenekelőtt nevet adjon az együttesnek, és nekiálljon lemezt írni.

[Tovább...]

Szapy - 2013-11-13 (12:00) Hozzászólások: 0
Flúg 10. születésnap sztárvendégekkel - Rocktogon (2013.11.29.) \

Flúg 10. születésnap sztárvendégekkel - Rocktogon (2013.11.29.)Idén ünnepli 10. születésnapját a Flúg. A budapesti, modern metalt játszó banda eme jeles évfordulót 2013. november 29-én a Rocktogonban fogja megünnepeli, olyan sztárvendégekkel, akik valamilyen módon kapcsolódtak a zenekar elmúlt egy évtizedéhez. A 21 órai kezdéssel induló ünneplésben részt vesz majd Csányi Szabi (Black Out, Foo Lighters), Dénes Viktor (Hollywood Rose), Kovács Tamás Viktor ( Men in the Box, Hopika), Bubnó Márk ( Anna and the barbies), Szakadáti Mátyás ( Póka Egon Experience, Hobó és bandája), Bánfalvi Sándor (Ákos, Magma Rise) és Takács Tibor ( Insane). Természetesen felcsendülnek az elmúlt 10 év legnagyobb Flúg slágerei is, így várunk mindenkit, aki ezen a napon a zenekarral és vendégeivel szeretne ünnepelni és természetesen bulizni egy jót. A csapat nem csak extra hangokkal, hanem extra látvánnyal is készül ezen az estén. :)

[Tovább...]

Szapy - 2013-11-13 (12:00) Hozzászólások: 0
Soilwork, Keep of Kalessin - Club 202 (2013.11.21.) \

Soilwork, Keep of Kalessin - Club 202 (2013.11.21.)A modern svéd metal zászlóshajója, a Soilwork tér vissza november 21-én Budapestre, hogy bemutassa legújabb, The Living Infinite című dupla albumát. A svédeket a nemrég átalakult felállást elnyerő norvég zenekar, a Keep Of Kalessin kíséri el a budapesti Club 202-be. A Soilwork új magasságokba emelte a kortárs metal zenét - ezt így gondolja a legendás Rob Halford is a Judas Priestből, aki egy interjúban az új évezred figyelmet érdemlő bandái közé sorolta őket. A Soilwork remek példa arra, hogy igenis van fejlődés a metal műfajon belül: a dallamos és a progresszív metal stílusjegyeit keverő egyedi hangzásukkal hatalmas rajongótábort tudtak összegyűjteni, s így az amúgy igen népes svéd metal szcéna egyik legismertebb képviselőjévé váltak.

[Tovább...]

Szapy - 2013-11-13 (11:39) Hozzászólások: 0
When Saints Go Machine (DK), American Mercury (ex-Norbert Kristof Band) - A38 (2013.11.24.) \

When Saints Go Machine (DK), American Mercury (ex-Norbert Kristof Band) - A38 (2013.11.24.)Dánia egyik legnépszerűbb zenekara a különleges When Saints Go Machine formáció, amely elképesztő keverékét hozta létre a pop, a house, a soul és a poszt-punk zenéknek. Előttük pedig Norbert Kristófék nyomnak egy jót. Nagy utazás! A kritikus bizony rendesen megvakargathatja a fejét ha a When Saints Go Machine együttes zenéjét akarja szavakkal körülírni, hisz valóban egy különös, döbbenetes jelenségről van szó, amely merőben új a zenei szcéna számára. A 2007-ben alakult dán formáció ugyanis egy olyan összetett ötvözetet hozott létre, amely egyszerre elektronikus tánczene, ugyanakkor van benne egy jó adag poszt-punk érzés is, valamint kísérleti elektronika Aphex Twin világából és mindenekelőtt egy jókora egészséges adag popzene. Kristóf Norbert , dalszerző, gitáros-énekes zenei ízlését a kilencvenes évek alterock-kinálata, közelebbről a Smashing Pumpkins, a Nirvana, a Cure, a Sonic Youth és a Radiohead alakította, de hatottak rá olyan emblematikus dalszerzők is, mint Elliott Smith, Damien Rice vagy a Bright Eyes. E hatásokból, saját szűrőjén keresztül alakította ki a rá jellemző, karakteres "kristófnorbis" álomszerű-melankólikus világot.

[Tovább...]

Szapy - 2013-11-13 (11:39) Hozzászólások: 0
Tankcsapda - Rock ’n’ Roll gyűjtemény cd-n, dobozban és palackozva \

Tankcsapda - Rock ’n’ Roll gyűjtemény cd-n, dobozban és palackozva

November 7-től újra kapható a valaha készült összes Tankcsapda stúdióalbum. A 14 korongon az eredeti felvételek feljavított, remasterizált hangzással hallhatók. A gyűjtemény felfrissített borítót is kapott, korabeli zenekari fotóval és a dalszövegeket tartalmazó booklettel, digipack csomagolásban. A gyűjtemény érdekessége még, hogy a tizennegyedik lemezre igazi különlegességek kerültek. Két vadonatúj dal, melyből a címadó tétel, az ’IGAZI HIÉNÁK’ az Árpa Attila nevéhez fűződő Argo 2. film főcímdala is egyben. A korong ezen kívül két régi dal új verzióját és még nyolc, más albumon nem található korábbi stúdiófelvételt is tartalmaz. Elszánt gyűjtőknek és ősrajongóknak is meglepetés lesz a gyűjtemény díszdobozos változata. Az erősen limitált, 500 sorszámozott darab nemcsak az összes kiadványt, hanem más meglepetéseket, igazi tankcsapdás relikviákat is tartalmaz. Ráadásul a díszdoboz birtokosai, ha szerencsések, november végén egy exkluzív Tankcsapda koncerten is részt vehetnek. A most megjelenő valamennyi Tankcsapda albumot, az egy éve kiadott, s azóta már 25 ezer példányban eladott ’Rockmafia Debrecenhez’ lemezhez hasonlóan kizárólag a MOL kutakon lehet beszerezni mindössze 990 Ft/db áron!

[Tovább...]

pingwin - 2013-11-12 (17:27) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 44/749
<< < ........... [411-420] [421-430] [431-440] [441-450] [451-460] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4919)
2.Metallica (4879)
3.Ossian (3957)
4.Depresszió (3755)
5.Nightwish (3715)
6.Pokolgép (3678)
7.Kárpátia (3479)
8.Iron Maiden (3439)
9.Road (3388)
10.Rammstein (3307)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat