Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok Bejelentkezés rss MagyarEnglish
   Plakátok : \
A Livesounds bemutatja: United Alive Part II

Krisiun, Gruesome, Vitriol

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

a Concerto Music bemutatja: The Magical Tour 2020

a Livesounds bemutatja: Gotthard European Tour 2020

KVELERTAK

[Tovább...]

   Új cikkek: Beszámolók \
Amaranthe és Eluveitie - Két új felállású, mégis energikus és életképes csapatot láttunk
˝Azért a csajfrontos indusztriál nem egyezik a death metálos folkkal rajongó bázisban...˝

Nemrégiben ellátogattunk az Amaranthe és az Eluveitie közös budapesti koncertjére. Számomra mindkét csapatnál az volt a legérdekesebb, hogy az új felállásban hogyan működnek élőben. Az Elyze Ryd vezette Amaranthe megvált Jake E énekestől és helyére a Dyzanty frontembere Nils Molin került, míg a svájci folk csapat szinte a teljes legénységet lecserélte, nyilván Chrigel Ganzmann-t leszámítva. Hiába 15 éves zenekar, így szinte új csapat hatását keltette az Eluveitie, de szerencsére nem kellett csalódnunk így sem.
Kieron Gotthard Flenningen, 2017. november 15. szerda (15:34:57)
Nincs szavazat!

Iced Earth - Incorruptible (2017)
˝Igenis lehet a mai világban hiteles, korrekt hangzású, a már sokak által eltemetett, kritizált ba˝

Első ismeretségem az Iced Earth-szel ’98-ban történt a TV-ben, talán a Viván (?), amikor még tombolt az alternatív rock láz, de már bontogatta szárnyait, s kitörni készült a skandináv újhullám (Nightwish, Hammerfall). Furcsállottam is, a sok „divatrock” között feltűnő, Metallica/Maiden mixtúrájú zenekar művét: a Melancholy eposzt, …ez,de érdekes banda!!! A nagy szerelem igazán 2000 környékén teljesedett be, unokatesóm közvetítésével, aki igazából mindenevő volt zenei téren. A Dark Saga album egyszerűen leterített, amit Ő mutatott nekem, nagy hatással volt rám, rabja lettem, a zenekar teljesen a hatalmába kerített.


Szőke Viktor, 2017. július 26. szerda (21:14:45)
Nincs szavazat!
Várnál rájuk újabb 20 évet? - Foo Fighters koncerten jártunk
Vajon 68 évesen ugyanilyen intenzitással csapnak arcon?

Ha vetünk egy pillantást az elmúlt évekre (s még pl. a következő 10 hónapra), a nemzetközi színtérről milyen felhozatal jut hazánkba, meg kell hagyni, elég szépen alakult a lista. Főleg, hogy akad köztük, akire kifejezetten sokat kell várni. Akár két évtizedet. Gyakran ott a nagy kérdés, mit kapunk a nagy várakozást követően? Unalmas haknit, negatív élményt, vagy emlékezetes koncertet? Tavaly a Red Hot Chili Peppers tündökölt a 20 év után visszatérő szerepében, két pazar estével megajándékozva a közönséget, idén pedig a Foo Fighters érkezett hasonlóképp, ha ‘csak egy’ maratoni program erejéig is, ellenben merem azt állítani, hogy az előbbit is felülmúlva.


Szapy, 2017. június 29. csütörtök (19:58:13)
Nincs szavazat!
Anthrax / Raven Age – Barba Negra Track
"Scott Ian igéretett tett rá, hogy jövőre újra ellátogatnak hozzánk."

Azt hiszem, most rendesen kárpótolta rajongóit az Anthrax a tavalyi visszamondott Fezenes koncert miatt. Rövid időn belül ugyanis másodszor tették látogatásukat hazánkban. A márciusi Barba Negrás klub buli után, (aminek az apropója a 30 éve megjelent Among The Living album volt) most a Barba Negra Track színpadát zúzták meg a 35 éves fennállásukat ünneplő turné keretén belül. Aki lemaradt a márciusi teltházas buliról, az most bepótolhatta a kimaradást, aki pedig ott volt, az repetázhatott.


Bodzilla, 2017. június 24. szombat (13:42:05)
Nincs szavazat!
Tankcsapda show az Arénában
Tankcsapda, Reload, Pennhurst 2017.04.28.

A Tankcsapda két évtizede már Magyarország vezető, és kétség kívül a legnagyobb rajongótáborral rendelkező rock zenekara. Ezért is érthetetlen, hogy ez idáig önálló koncertet, miért nem adtak még az Arénában? Nos, hát ennek is elérkezett az ideje. Ahogy már az előzetes interjúkból is lehetett tudni, erre az alkalomra különleges show-val készültek a Tankok, az Aréna közepére helyezett színpadán. Az est két vendégzenekara a hazai Pennhurst és a német Reload volt.


Bodzilla, 2017. május 02. kedd (15:04:18)
Nincs szavazat!
Pain/ Dust in Mind/ Dying Wish – Barba Negra, 2017.04.25
"Tägtgren mester dallamérzékét és tehetségét mindenképpen el kell ismerni..."

Pedig én nagyon akartam. A munkanap, a korai kezdés és a feltúrt Budapesten szó szerint keresztüljutás (Békásmegyerről Újbudára) ellenére iparkodtam, hogy élőben láthassam a 11 év lemezmentesség csöndjét tavaly megtört püspökladányi Dying Wish produkcióját a Pain előtt. Mindazok ellenére kíváncsi voltam a produkciójukra, hogy amikor a koncertet szervező Hammer Concerts az esemény facebook oldalán bejelentette, ők nyitnak a Pain előtt, én voltam az első, aki nemtetszését nyilvánította ki. Persze ez nem a zenekar ellen irányult, hiszen a tavalyi Tükörország című lemezüknek nálam is bérelt helye volt a lejátszómban, és akkor még nem is számoltam össze, hogy a 2000-es évek elején hány alkalommal indultam Dying Wish koncertre. Nincs tehát semmi bajom Papp Lajosék zenéjével, annál viszont jóval több, hogy egyszerűen a hazai rock/metal berkekben nem tudunk egy ilyen alkalomra színpadra állítani egy itthoni indusztriális metal bandát. Linda Daemon néha még bohóckodik valamit a Junkies-os Riki Church oldalán a KR3LL névre hallgató bandában, de olyan szinten csend van körülöttük, hogy inkább fantomzenekarnak tekinthetők. Mondjuk, állítólag most épp egy nagylemezen dolgoznak, így még akármi is lehet belőlük….meglátjuk.


Gyurcsik György, 2017. május 02. kedd (14:37:51)
Nincs szavazat!
ILL NINO – Forradalmi évforduló a Barba Negrában
Revolution Revolución 15 éves jubileumi turné

Az utóbbi évek trendje lett, hogy a zenekarok egy-egy régi albumuk megjelenésének évfordulóján, annak teljes végigjátszása köré építik a turnéprogramot. Jónéhány ilyen jellegű turné érte már el hazánkat. Most a Nu metalt latinos dallamokkal keverő Ill Nino tette tiszteletét nálunk és hozta el a 2001-es debütáló albumát, a Revolution Revolucion-t. A budapesti állomáshoz az Ektomorf és az Xtortya zenekarok mellett, az Incite és Madlife is csatlakozott. Így egy mini fesztivál kerekedett az estéből, amihez képest a 4000 Ft-os early bird belépő igazán baráti volt.


Bodzilla, 2017. április 06. csütörtök (14:16:15)
Nincs szavazat!
Kocsmapunk a Diamondban - Koncertbeszámoló
Paddy And The Rats, Highland Bastards Kazincbarcikán

1991. decemberében, az egykori Eötvös Klubban találkoztam életem egyik nagy szerelmével az ír, skót folkzenével. A szerelmet az akkoriban Magyarországon egyedüliként művelő M.É.Z. (Meg nem Értett Zenekar) tolta az akkor még igencsak fiatal pofikámba. De rögtön tudtam, hogy ez biza szerelem első látásra. Ja, nem! Hallásra. Tehát ettől a meghatározó naptól igencsak sűrűn fordultam meg a koncertjeiken, táncházaikban, és egyszer csak a 90-es évek közepén élőben láthattam az ír folkzene nagy öregjeit, a The Dubliners-t. Mondanom sem kell, hogy ez a szerelem a mai napig tart, és mindenféle ehhez a stílushoz kapcsolódó zenei ág a szívem csücske.


Balog ÉvaJudit, 2017. március 17. péntek (15:48:35)
Nincs szavazat!
Black-Out 25 – Gyönyörű időutazás
25 éves jubileumi nagy koncert, BLACK-OUT ICON, Barba Negra

Valamikor ’94 környékén az egyik haveromtól kaptam kölcsön a Black-Out Fekete-kék albumát és demóját. Ezzel egy olyan szerelem kezdődött el, ami a mai napig tart. Mondhatni, szerelem volt első hallásra. Minden környékbeli koncertjükön ott voltam/voltunk és olykor még a fővárosban is, egy-egy nagyobb eseményen. Azóta eltelt negyed század, és hát elérkezett a 25 éves jubileum, amire január 21.-én gyűltünk össze a Barba Negra clubban. Az estet dedikálással kezdték Kowáék, majd egy különleges, úgynevezett Icon koncerttel indult az esemény. Ez abból állt, hogy a meghívott vendégzenekarok egy-egy saját dal mellett, egy általuk választott Black-Out dalt adtak elő a saját felfogásukban.


Bodzilla, 2017. január 24. kedd (16:11:15)
Nincs szavazat!
The NewOldoru az A38-on
"Gondolom nem én vagyok egyedül, aki reménykedik, hogy néha összeállnak egy hasonló örömzenélésre"

2014 nyarán hidegzuhanyként érte a rajongókat a hír, hogy a The Idoru zenekar 12 év aktivitás után befejezi a pályafutását. Aztán 2014. szeptember 27.-én, a Dürer-ben meg is tartották a búcsúkoncertet. Majd tavaly októberben jött a hír, hogy egy fellépés erejéig újra összeáll a csapat. Persze voltak most is fanyalgók, hogy minek ez, ha már egyszer befejezték és elbúcsúztak. Ezt az oldalt is meg lehet érteni, hiszen a búcsúnak pont az a lényege, hogy lezárja a zenekar történetét. Mindazonáltal nem a The Idoru fogja a búcsúkoncertek hitelét a sárba tiporni, megtették már ezt a mega-giga zenekarok régen. Kicsit olyan ez a történet, mint amikor egy szerelmespár szakít, de utána néha még olyan jól esik egyet dugni. Úgy gondolom, hogy azért többen voltunk azok, akik örültünk, hogy újra láthatjuk a csapatot. A különleges esthez, különleges vendég is dukált, mégpedig a My Small Community személyében.


Bodzilla, 2017. január 17. kedd (13:56:56)
Nincs szavazat!

   Archívum: Beszámolók \
Metalkarácsony a jeges talajon... (2017. január 03. kedd (17:22:39))
Alvin a Diamondban - Sok kedvenccel megpakolt program jutott a barcikai bulira (2016. december 09. péntek (13:38:50))
Entombed A.D., Voivod, Lord Dying, Barren Womb, Magma Rise (Barba Negra Club, 2016. November 1.) (2016. december 05. hétfő (14:26:43))
Dorothy – Girls on stage (2016. november 28. hétfő (16:06:44))
DIAMOND-DIAMOND... (2016. november 23. szerda (13:06:02))
Keep Wiseman Alive: év végi nagy Wisdom buli immáron tizedjére! (2016. november 23. szerda (12:00:47))
MINDEN RENDBEN VAN - Kowalsky meg a Vega, Fangler´s koncertbeszámoló (2016. november 10. csütörtök (13:08:49))
Blind Myself - Fekete lovag a Helynekemben (2016. november 08. kedd (11:43:00))
ÁTKOZOTTAK – Háromszor 20 év a Diamondban (2016. október 25. kedd (15:19:02))
Zene, látvány, profizmus és egy húsz éves adósság (2016. szeptember 05. hétfő (12:21:34))
˝Kettő bennem...˝ s három nap rock, metal, Balaton! - avagy így éltük meg az idei Rockpartot (2016. július 04. hétfő (15:51:11))
´Túlélő´ - Leander Kills lemezbemutató a Barba Negrában (2016. május 02. hétfő (11:01:18))
Winter Thrice Tour - Borknagar, Kampfar, Diabolical (2016. április 26. kedd (11:57:44))
Az Aréna Sárkányai – Smoke + Mirrors tour (2016. január 27. szerda (14:07:30))
Ghost B.C. @ Barba Negra (2015. november 25. szerda (12:31:24))
Folkfest 2015 @ Barba Negra Music Club (2015. november 10. kedd (16:37:21))
Két évtizednyi mocskos rock´n´roll Rómeó Vérzik módra (2015. október 15. csütörtök (11:14:15))
Szomorú búcsú a Rocktogontól (2015. október 01. csütörtök (13:25:45))
A Subscribe búcsúzott, mi meg sírva vigadtunk, mint mindig. (2015. szeptember 16. szerda (17:06:14))
Eine Kleine Trash Music Festival (2015. augusztus 17. hétfő (15:12:42))
Rockpart ´15 - Tűzforró hangulat a Balaton partján (2015. augusztus 15. szombat (12:11:18))
Fezen 2015: A kétarcú fesztivál. (2015. augusztus 08. szombat (11:59:01))
Hobo: Doors 50 (Budapest Park) (2015. július 07. kedd (10:13:21))
Varázslat a zene nyelvén - TOTO koncerten jártunk (2015. június 28. vasárnap (19:47:11))
És akkor leszakadt az arcom - Papa Roach a Trackben (2015. június 22. hétfő (14:43:51))
Asking Alexandria, Bury Tomorrow, Hollywood Undead, Motionless in White - Budapest Park (2015. június 22. hétfő (13:26:26))
Simon Phillips & PROTOCOL II - A világ egyik legelismertebb dobosa az A38 Hajón (2015. május 17. vasárnap (12:04:57))
Heart Of Storm - Rock Ballet Extravaganza (2015. május 05. kedd (17:59:48))
Manfred Mann's Earth Band (UK) koncerten jártunk - Barba Negra Musc Club (2015.04.12.) (2015. április 20. hétfő (16:24:32))
Érzelmi vihar a Barba Negrában - Anathema koncerten jártunk (2015. április 15. szerda (15:07:24))
IV. Soproni Rockfarsang - 2015.03.07. Sopron, GYIK. (2015. március 17. kedd (17:39:17))
One Man Army Tour 2015 - Ensiferum, Insomnium, Omnium Gatherum (2015. március 17. kedd (15:48:19))
Apey and the Pea, Blind Myself, Leander Rising - A koncertkörút budapesti állomása (2015. március 16. hétfő (16:28:05))
Megnéztük az őrült gitármestert - Michael Angelo Batio Budapesten járt (2015. február 13. péntek (16:42:07))
Slipknot Budapesten - Rajongói beszámoló (2015. február 09. hétfő (12:36:52))
XII. Stagediving Fesztivál (2015. január 14. szerda (10:26:37))
A folyamat zajlik - lemezbemutató Depresszió módra (2015. január 09. péntek (10:25:27))
Seesther (ZA), vendég: Prana (RU) - Post-grunge őrület a Dürerben (2015. január 06. kedd (10:17:40))
Suicide Silence, Fit For An Autopsy, Thy Art Is Murder - A38 Hajó (2014. december 02. kedd (13:30:07))
Anathema , Mother´s Cake (A38 Hajó, 2014.10.23.) (2014. december 01. hétfő (15:38:39))
Sólstafir és vendégei - ´Otta´ lemezbemutató (2014. november 27. csütörtök (12:11:05))
The Robert Cray Band & Ripoff Raskolnikov @ Akvárium 2014.10.25 (2014. november 21. péntek (13:49:10))
Black Jack és Sing-Sing koncert a Barba Negra Music Clubban (2014. november 21. péntek (13:34:07))
II. Tribute to Rock Monsters Fesztivál (2014. november 21. péntek (13:28:38))
30 years of RAGE world tour - 30 éve őrjöng Peavy Wagner (2014. október 07. kedd (09:36:22))
Kalózok, trollok és persze egy üveg rum - Alestorm, Brainstorm, Crimson Shadows, Troldhaugen (2014. október 06. hétfő (10:35:42))
IN FLAMES - Száz forint a forró lángos! BARBA NEGRA MUSIC PUB - 2014.09.28. (2014. október 01. szerda (14:03:38))
Spock's Beard - Idén is az A38 Hajón lebegett Spock szakálla (2014. szeptember 22. hétfő (22:49:11))
ROCK ON! Fest! (2014. szeptember 05-07.) (2014. szeptember 22. hétfő (13:54:28))
Ian Anderson @ Budapesti Kongresszusi Központ (2014.08.23) (2014. augusztus 29. péntek (13:43:43))
P.Mobil: Élve vagy halva turné 2014 - Budapest Park (2014. augusztus 25. hétfő (10:40:30))
Fezen 2014 - Vihar, hőség és rock ´n´ roll (2014. augusztus 11. hétfő (10:18:03))
Special Providence @ A38 2014.07.13 (2014. július 21. hétfő (12:04:56))
Reckless Roses - Dinamikusan fejlődő Guns képviselet (2014. július 16. szerda (17:42:25))
Mobilmánia a Barba Negra Trackben (2014.07.03.) (2014. július 08. kedd (16:32:20))
Lánykérés, progresszív varázslat, és heavy metal arcletépés (2014. július 04. péntek (09:23:41))
Steven Seagal - Kongresszusi Központ - 06.27. (2014. július 03. csütörtök (16:47:35))
Junkies: Két X-en túl (2014. június 23. hétfő (17:16:56))
IRON MAIDEN - Maiden England 2014 European tour (2014. június 12. csütörtök (00:19:52))
EU Power Metal Festival - avagy egy ígéretes kezdet… (2014. június 02. hétfő (16:46:56))
Deák Bill - A hazai blues koronázatlan királya a Budapest Parkban (2014. június 02. hétfő (11:47:46))
Esőmosta Everlast bulin jártunk (2014. május 21. szerda (10:31:36))
Helldiver 5 éves Jubileumi koncert, 100.fellépés (2014. május 19. hétfő (22:34:42))
Chrome, Rubicon - Salgótarján, Talent Művészeti Klub, 05.03. (2014. május 07. szerda (23:32:24))
Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra @ Budapest Park (2014.05.01.) (2014. május 07. szerda (15:53:00))
Sonata Arctica: Pariah's Child World Tour - Club202 (2014.04.30.) (2014. május 05. hétfő (17:59:28))
Turbo: Pentagram lemezbemutató - Akvárium (2014.04.25.) (2014. április 28. hétfő (13:08:16))
Magnetica - 3 év után újra él! (2014. április 17. csütörtök (15:18:32))
Tribute Day 14. - Újjáéledt a Magnetica (2014. április 16. szerda (17:58:31))
Fezen 2013 - 3. nap (2014. április 15. kedd (12:33:46))
Fezen 2013 - 1. nap (2014. április 15. kedd (12:14:47))
Fezen 2013 - 0. nap (2014. április 15. kedd (12:09:27))
Gamma Ray, Rhapsody of Fire - BURN modafukka! avagy feltámadtak az élőholtak! (2014. március 31. hétfő (13:53:00))
Grand Mexican Warlock, Mother’s Cake, Kamikaze Scotsmen - A38, 2014.03.20. (2014. március 25. kedd (15:34:11))
Blaze, avagy öreg róka nem feltétlenül vén róka (2014. március 24. hétfő (20:58:35))
Amorphis ...avagy a banda aki jobb élőben mint lemezen! (2014. március 23. vasárnap (17:08:42))
NIFLHEIM fesztivál - Dürer Kert (2014. március 16. vasárnap (17:43:25))
Újra itthon a Deep Purple - Papp László Budapest Sportaréna (2014.02.17) (2014. március 07. péntek (16:45:58))
AKELA – Piroska és a farsang – 2014.02.15. Club 202 (2014. február 26. szerda (12:04:45))
Napra @ A38 (2014.02.20.) (2014. február 26. szerda (11:39:09))
Run For Power - Backstage Pub (2014.02.16.) (2014. február 21. péntek (09:41:30))
Iced Earth, Elm Street, Warbringer - Club202 (2014.02.05.) (2014. február 12. szerda (14:16:52))
„A színpadon a kibaszott dr. Melancholia” (2013. december 30. hétfő (14:25:57))
Paddy And The Rats - Pécsi Est Cafe (2013. december 09. hétfő (19:37:43))
10 Év Mámor Fesztivál - Megabuli a SOTE Klubban (2013. december 05. csütörtök (23:30:18))
Soilwork, Keep of Kalessin - Club 202 (2013.11.21.) (2013. november 25. hétfő (20:05:35))
New Model Army - A38 (2013.10.14) (2013. november 15. péntek (23:30:19))
Hollywood Rose - 10. születésnapi koncert (2013. november 05. kedd (18:08:01))
Akela - Farkastörvények II. lemezbemutató (2013. november 04. hétfő (19:59:32))
Hörcher László - a gitártörés nagymestere (2013. november 04. hétfő (19:20:32))
Moby Dick, Twister koncert a Club 202-ben (2013.10.19.) (2013. október 25. péntek (00:14:48))
ZEFI 55 - Jubileumi koncert (2013. október 16. szerda (14:15:27))
Európa Kiadó koncert - A38 - 2013.10.05. (2013. október 07. hétfő (16:14:07))
Omen, Rock´n Roll Swindle - Barba Negra Music Club (2013. szeptember 24. kedd (17:01:01))
Manu Chao - Budapest Park (2013.09.07.) (2013. szeptember 11. szerda (15:14:04))
Turbo, Haunebu @ Akvárium Klub (2013.05.24) (2013. május 27. hétfő (11:29:18))
Sound of Contact, Beardfish, Spock’s Beard (2013. május 16. csütörtök (15:19:29))
Anathema Akusztika - Planetárium.2013.04.25. (2013. május 10. péntek (02:25:54))
Magyar Rock Nap, Salgótarján (2013 Április 19.) (2013. május 04. szombat (10:07:47))
Tűzmadár és vendégei, 2013-04-19, Club 202 (2013. április 23. kedd (15:59:58))
Pain of Salvation, Anneke von Giersbergen, Arstidir - Club202 (2013. április 16. kedd (11:21:45))
Steve Lukather - 2013.04.07, Pecsa Music Hall (2013. április 16. kedd (11:12:39))
Stratovarius - Club 202 (2013 március 23.) (2013. április 03. szerda (20:17:39))
Paul Gilbert - A38 (2013 Március 30.) (2013. április 03. szerda (20:17:04))
Metal.hu Turné - A Barba Negrába is elért (2013. április 03. szerda (19:38:28))
Hellish Rock Tour part II.: Helloween, Gamma Ray (2013. március 27. szerda (03:06:26))
Sabaton, Eluveitie, Wisdom, Tales Of Evening - Pecsa Music Hall (2013.03.22.) (2013. március 27. szerda (03:06:21))
Prog Night Fest a Bakelit Multi Art Centerben (2012.12.21.) (2013. január 04. péntek (11:52:01))
Tankcsapda - Papp László Budapest Sportaréna (2012.12.22.) (2012. december 30. vasárnap (02:12:48))
Edda - Inog a világ lemezbemutató (2012. december 30. vasárnap (01:41:45))
Wisdom - Club202 (2012.12.08.) (2012. december 21. péntek (16:53:22))
Leaner - Bárka színház (2012. december 18. kedd (21:53:03))
Luca Turilli´s Rhapsody Budapesten (2012. december 13. csütörtök (03:07:11))
Sonata Arctica,Battle Beast a Club 202-ben (2012.11.25.) (2012. december 01. szombat (12:06:45))
Éter-after@2012.11.16., Talent Klub (2012. november 27. kedd (02:16:24))
Harloch lemezbemutató koncert (2012.11.23.) (2012. november 27. kedd (02:03:32))
Folk Metal Extravaganza - Kék Yuk (2012.11.17.) (2012. november 19. hétfő (02:11:52))
Murder - A gyilkos tárlat (2012. november 19. hétfő (01:23:42))
Leaner lemezbemutató Hajdúszoboszlón (2012. november 14. szerda (19:29:15))
Voivod - Dürer kert (2012.10.19.) (2012. október 27. szombat (14:45:28))
Portnoy, Sherinian, MacAlpine, Sheehan - Pecsa Music Hall (2012. 10.19.) (2012. október 22. hétfő (04:07:20))
Anathema, A Dog Called Ego - A38 (2012.10.09.) (2012. október 15. hétfő (12:21:49))
MayheM – Blue Hell (2012.10.05.) (2012. október 07. vasárnap (18:06:26))
Samhain Fest 2012, Club202 - Dalriada lemezbemutató, Arkona és vendégeik (2012. október 01. hétfő (21:35:28))
Moby Dick, Demonlord - Club 202, Budapest (2012.09.22.) (2012. szeptember 27. csütörtök (12:23:49))
Kalapács József - Életműkoncert (2012. szeptember 25. kedd (08:15:30))
Lord 40. születésnap (2012. szeptember 19. szerda (17:28:17))
Tus „Ecset ecset ellen” (Zöld Pardon Szeparé, 2012.08.30.) (2012. szeptember 01. szombat (16:45:11))
Fekete Zaj 2012 - Mátrafüred-Sástó (2012.08.17-18-19.) (2012. augusztus 29. szerda (19:04:01))
TOTO - Pecsa Music Garden, augusztus 21. (2012. augusztus 29. szerda (18:03:46))
Depresszió - 10 éves az Amíg tart (2012. augusztus 29. szerda (17:53:27))
Fehérvári Zenei Napok (FEZEN) - 2012.08.01-04. (2012. augusztus 07. kedd (18:28:29))
G3- Joe Satriani, Steve Vai, Steve Morse (2012. augusztus 04. szombat (00:48:24))
Ill Nino – A Dürer Kertben jártak (2012. július 16. hétfő (18:24:45))
Vekeri Fesztivál és II. Árpád-házi Zenei napok (2012. június 28. csütörtök (10:05:39))
Adrenaline Mob, Dreyelands - PECSA Music Hall (2012.06.15.) (2012. június 18. hétfő (22:25:43))
Kyuss Lives! - Stoner legenda Budapesten vol.2. (2012. június 02. szombat (10:00:03))
Epica,Xandria,Voices of Destiny - Club202, 2012.05.13. (2012. május 19. szombat (19:25:43))
Depresszió, Alvin és a Mókusok, Road, avagy Együtt a PeCsában (2012. április 19. csütörtök (21:31:42))
A nagy megmérettetés (2012. április 14. szombat (10:39:56))
Fates Warning varázslat az A38-on (2012. március 21. szerda (11:51:01))
Beszámoló - Pulzus (2012. március 18. vasárnap (18:54:02))
Tűzmadár, Thornwill - Koncertélmény Győrben (2012. március 13. kedd (19:28:58))
Metalfest Open Air Hungary - Első felvonás 2/1 (2012. március 02. péntek (10:07:55))
Metalfest Open Air Hungary - Első felvonás 2/2 (2012. március 02. péntek (02:35:23))
Opeth, Von Hertzen Brothers - Varázslat a zene nyelvén (2012. március 01. csütörtök (11:42:00))
Bon Scott emlékkoncert (2012. február 29. szerda (01:40:39))
Justin Sullivan&Dean White – „New Model Army érzés” (Ismét siker Budapesten) (2012. február 24. péntek (07:21:50))
Hungarica 5. születésnap (2012. február 20. hétfő (18:29:34))
Gothica fesztivál 2012. - Club202 (2012.01.28.) (2012. január 31. kedd (20:14:29))
Világvége-eleje Metal Fesztivál - Pecsa Music Hall (2012.01.21.) (2012. január 29. vasárnap (14:54:01))
Up The Irons - Crazy Mama Music Pub (2011.12.16.) (2012. január 25. szerda (22:42:46))
Tankcsapda - Főnix, Debrecen (2012.12.29.) (2012. január 20. péntek (00:17:12))
Exe,Twister,Junkies - Club 202 (2012. január 06. péntek (05:22:42))
Nagy Karácsonyi Punk Ünnep - Dürer Kert (2011.12.17.) (2011. december 19. hétfő (15:17:22))
Mad Sin, The Silver Shine - Dürer Kert (2011.09.13.) (2011. december 19. hétfő (12:18:18))
Moby Dick XXX. Jubileumi koncert (2011. december 14. szerda (22:10:02))
Dead Tyrants Tour 2011 - Hazánkba is eljutott az északi horda! (2011. december 08. csütörtök (02:28:07))
Turbulence-Fest - Vadvirág Táncház (2011. december 06. kedd (00:07:29))
Hammerfall - Club 202 (2011.11.28.) (2011. december 01. csütörtök (21:40:57))
Rockerek.hu találkozó Rév Komárom /Felvidék/ (2011. november 25. péntek (17:17:03))
Iron Maidnem 15. születésnap (2011. november 12. szombat (12:53:08))
Akela - Farkasnap 2011 (2011. november 10. csütörtök (08:12:27))
Scorpions Tribute Band, Madrass (2011. november 10. csütörtök (07:43:03))
Tűzmadár, Félhomály, Vasmacska - Club 202 (2011.11.04.) (2011. november 08. kedd (09:56:54))
Neckbreakers Ball 2011 - Budapest, Club202 (2011. november 03. csütörtök (04:29:51))
Rómeó Vérzik - Club 202(2011.10.31.) (2011. november 02. szerda (17:35:33))
Ego Project koncert, Crazy Mama (2011. október 29. szombat (00:04:07))
Pain of Salvation - A38, Budapest (2011.10.18.) (2011. október 21. péntek (08:26:54))
Guano Apes - Az újjáéledt csapat a Club 202 színpadán (2011. október 20. csütörtök (15:00:36))
Leaner - Angliában járt a hazai Nirvana tribute (2011. október 08. szombat (00:10:21))
Out Of The Dark Tour - Amberian Dawn , Xandria, Serenity, Van Canto, Tristania (2011. október 07. péntek (00:16:40))
Steroid, Engine, Éjfény - 2011.09.24. Pecsa Café (2011. szeptember 30. péntek (06:35:04))
In Flames Budapesten - Club 202 (2011.09.25.) (2011. szeptember 30. péntek (06:34:12))
Scorpions Tribute a Városligeti Sörsátorban (2011. augusztus 29. hétfő (21:23:21))
Valami véget ért - IV. Zorall Sörolimpia (2011. augusztus 24. szerda (23:36:49))
Fezen 2011 - Székesfehérvár (2011.08.04-07.) (2011. augusztus 11. csütörtök (19:55:13))
Yellow Fried ChickenZ - Gackt (Bp. 2011.08.04) (2011. augusztus 11. csütörtök (19:25:47))
Twister lemezbemutató, Club 202 (2011.08.06.) (2011. augusztus 09. kedd (16:26:48))
II. Ekecsi Rock Fesztivál -No Rules,Saffron,Connektor,Hardróka,ParanoiD,Cool Head Klan (2011. július 24. vasárnap (21:19:00))
Rockmaraton 2011 - Malomvölgyi Arborétum (2011.07.04-10.) (2011. július 23. szombat (02:20:18))
AC/BC koncert a városligeti Sörsátorban 2011.07.20. (2011. július 22. péntek (13:43:02))
Black Label Society-2011.06.29., PECSA (2011. július 01. péntek (17:30:26))
Hatebreed (USA), Death By Stereo (USA) - Dürer Kert, Budapest (2011.06.28.) (2011. július 01. péntek (13:20:10))
A FreshFabrik bearanyozta a zene ünnepét (2011. június 27. hétfő (19:17:11))
Nova Rock 2011 - Élmények (2011. június 24. péntek (00:58:59))
A repülő grúzok - RAM Colosseum (2011.06.18.) (2011. június 20. hétfő (00:16:20))
Bring me the Horizon, Architects, Deez Nuts (2011. június 19. vasárnap (13:13:34))
Pannonia Fesztivál 2011 - Várpalota (2011.06.09-13.) (2011. június 16. csütörtök (23:38:18))
Testosteron-Twister-Tűzmadár - Rocktár (2011. június 16. csütörtök (07:22:05))
Metalfest 2011 - 1.rész (2011. június 14. kedd (20:32:38))
Asia - A38 hajó (2011. 06. 06.) (2011. június 11. szombat (11:53:02))
Scorpions - Papp László Budapest Sportaréna (2011.06.06.) (2011. június 08. szerda (17:43:29))
The Dark Symphony Tour - Haggard, Crow 7 (2011. május 26. csütörtök (20:00:29))
The Moon and the Nightspirit, Virrasztók - Tündérgyár (2011. május 26. csütörtök (19:43:10))
Hollywood Rose - Lemezelőzetes koncert (2011. május 26. csütörtök (09:39:57))
Lost In Thought, Serenity, Delain koncertbeszámoló 2011-05-15 Diesel (2011. május 17. kedd (14:28:06))
Kamelot, Sons of Seasons, Amaranthe, Evergrey - Club 202 (2011.05.03.) (2011. május 11. szerda (11:20:35))
Walpurgis Night - Blue Hell (2011. április 30.) (2011. május 02. hétfő (17:53:58))
Karthago turnéindító koncert - Club 202 (2011.04.30.) (2011. május 01. vasárnap (13:55:45))

   Üdvözöllek \

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


   Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer


   Keresés : \


   Tagok kedvenc együttesei : \
1.TankcsaPda (5106)
2.Metallica (4983)
3.Ossian (4166)
4.Pokolgép (3998)
5.Depresszió (3818)
6.Slipknot (3777)
7.Nightwish (3746)
8.Iron Maiden (3515)
9.Kárpátia (3508)
10.Road (3473)
[Tovább...]Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat